Всичките ДБЗ герой са ми супер смешни и супер тъпи (не ме интересува колко ще ме ругаят !!!). Там някакви малоумни напомпани надувковци които разрушавали планети...еми съжалявам ама това е просто...тъпо
Вегето докато си помпа енергията (за по-голям драматизъм застанал в небето, на фона на луната) и Ваш го мерва с Angel Arm-a, което запраща Вегето далеч в космоса, разбивайки Луната като минава през нея... естествено Вегето не умира (тъй или иначе Ваш не иска да убива) обаче се разваля фузията от облъчването с толкова силна енергия и на арената долитат Вегета и Гоку, които са дисквалифицирани заради чийтване - 2 срещу 1
_________________ GIDA owns U!
Заглавие:
Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 10:08 am
IvCHoy
Souten no mukou
XBAhahxahhahxabxa, леле ще ме утрепеш. Определено Ваш, смисъл той неможе да умре, такъв карък е, че винаги без да иска убива противниците си..
Регистриран на: Съб Юни 02, 2007 10:58 am Мнения: 819 Местоположение: The Village hidden in the Cornfield
Vash,тея от BDZ са супер нереални...а Vash е гъзар...
Публикувано на: Съб Окт 13, 2007 11:11 am
DARK MASTER
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
Тия дето прават тия битки си немат на представа от героите май, за да ги сравняват в битка.
Поне да збивате герои с еднкави качества и начин на борба.
Не да ми сравнявате магаре с космос.
кой срещу кого се бие се избира на случаен принцип
_________________ Repent!
Заглавие:
Публикувано на: Нед Окт 14, 2007 12:32 am
TheWhiteFang*
Регистриран на: Пет Апр 27, 2007 6:29 pm Мнения: 400 Местоположение: Стара Загора
тука смятам че Ваш ще бие , пък и повече ме кефи
Заглавие:
Публикувано на: Нед Окт 14, 2007 3:45 am
Vego
Мародераторче
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Начи да ви кажа-по сили е ясно кой бие ама по подкрепа явно по ясно става-и не лайте като скопени псета без да сте изгледали поне ДБЗ,а да повтаряте неща които ви се струват че някой ще одобри
Та аз имам очила като на Алукард,и като на Ваш,ама предложих Вегетто
Абе каде отидоха ДБЗ феновете бре
Иначе Ваш ме кефи супер много така че незнам защо тряа да се лае така
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 52 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения