*с френски акцент* For Lelouch! For the Revolution!!
Заглавие:
Публикувано на: Пет Сеп 28, 2007 11:53 pm
Antz
.....не съм гледал Code Geass ли беше там квото,но като чета коментарите си мисля че "Лулу" за тази е битка е по добрия,а пък Неджи си ми е любимец от сериалчето тоест целия клан Хюга са ми най-интересни....такаче давам гласа си за Неджи...дори и да е по слабия
Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 12:05 am
K i v a. to Last
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
Не баш...принципно Неджи може да види потока на енергия към очите му... обаче при опцията "kill the nen in ur eyes..." това не го поставя в мн добра позиция... А това му е единствения шанс. Защото, за да види този поток, той ще погледне опонента си. Той би го погледнал, дори опонента му да ползва шаринган. А Гиасс-а е бърз... Неджи също не е глупав. Но единствената му опция ще е, веднага след като забележи, да спре потока на чакра в очите си, което го прави сляп. Без очите си, той не може да ползва бякуган - the BIG gap!!! При тва Лулу вади калашник тип старуорс и го разстрелва =/ Bad end. Vote for Luluriusu...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 35 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения