Дата и час: Вто Фев 25, 2025 2:00 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 12 [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: БК09[Кръг4]: Kaguro vs Zoro
МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:59 am 
Аватар

Цитат:
Демек те са здрави и точно това се обяснява в анимето, но никъде не се казва, че не могат да се счупят следователно ние ... хората... които се опитваме да придадем малко обективност в тези битки, казваме, че понеже няма факт/доказателство, че са нечупливи, то те са именно чупливи.

Никьде не се казва но се ПОКАЗВА! с цел да зацепиш че меча му неможе да се счупи дори от най-силният swordsman.
Aко Mihawk неможе да му го счупи то кой ще му го счупи бе?!!?
Защо трябва да го кажат, те са го спестили като го покажат с тази сцена и после доразвият историята на самият меч ебаси.
Пф явно в аниметата трябва да почнат да обесняват до най малката подробност щото има хора които немогат да зацепват някой неща. :doh:

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 1:04 am 
Аватар

АХАХАХАХАХАХ =)) Смешни сте.

Не аз, а колизеума има нужда от тези факти. =)) и тва не можете да схванете

Официално искам модератор да се изкаже за тая работа, щото вие просто не разбирате от дума.

всичко дето го каза бийста се базира от анимето ОП, но тва не ти е анимето ОП, а колизеума. В него катаните на Зоро са НОРМАЛНИ и Михаук го няма, чаткаш ли ? следователно щом противника му стават все по силни/остри ше му ги чупи.

И не хикук =)) =)) по дяволите не знаех, че сте толкоа дървени хорица... за тва ше ви се смея до последно!

В Кеккайши казват, че катаните на Кагуро ставт все по остри с всеки изминъл път когато ги вади и повече не е казано. Следователно ние точно това смятаме в колизеума, защото е казано в анимето и щото лимит няма. Вие си измисляте глупости и сте на принципа уж, че го няма в анимето ама не работят нещата така.

И биийсте " :doh: " не те прави куул майна.. разбери го =)) =)) =)) =))

споменах ли, че сте зле ? ае ЦЛЦ да трие всичко изписано по тая тема (включително вашите прости твърдения, защото няма да се научите.. фенбойчета такива.) Никви фенове не сте...щом не можете да преглътнете една реалност и аниме фенове не мога да ви нарека!

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 1:20 am 
Аватар

Толкова безсмислен спор скоро не бях виждал :huff: Няма значение дали са нечупливи мечовете на Зоро или мечовете на Кагуро могат да режат на молекулярно ниво. Ако се стигне дотам че Кагуро да чупи мечове докато достигне необходимата здравина значи лошо за него, защото според мен Кагуро какъвто е изрод ще я е приключил много по-рано тази битка. При Кагуро няма чест има само тръпка. Да не забравяме гадната му скорост и както се спомена факта че може да реже етажи от сгради. Той е изрод изтъкан от мръсни номера и вече споменах, че според мен няма майстор на меча, който да му се опре, само магьосник го оправя него. Не казвам, че Кагуро е непобедим, има си явно показано слабо място, но не вярвам Зоро да е човекът, който да го нацели, поне от това, което съм видял от него :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 1:25 am 
Аватар

Абе трьгнал да ми говори за аниме фенове :lol: кво има да прегльщам бе някви глупости ли? смех си.
Нормално е твьрденията ми да са от ОП нали героят е от там и ти обеснявам на тиквата за мечовете и сцената с Mihawk какьв и е замисьла щото неможе да го зацепиш.
Мда Mihawk го няма и това не доказва че като е в Колизеума ще падне веднага срещу Кагуро.

Цитат:
В него катаните на Зоро са НОРМАЛНИ

Цитат:
Всякакви умения/техники от филми, OAVs и сериали се броят. Оръжия могат да се ползват, но бойни установки, меки, съекипници и т.н. нямат място в двубоите.

А да значи катаните са сьекипници.. :doh:

Цитат:
zlobcho

С Аsura ще разреже него и всичките му мечове по тялото и рьцете и кво ли така че няма да има вьзможност дори да стигне до такава степен че да му ги счупи.

Цитат:
Кагуро си бие и без тва

Zoro води в момента. >>>

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 2:01 am 
Аватар

тхъх ЛОЛ

Що Асурата не я избягват в ОП ? Щото трябва да удря... там боевете са си леко дървени понякога. Кагуро си е доста бърз и Асурата ще си я избегне като нищо.

И след като стигнахме до заключението, че на Зоро мечовете могат да се счупят демек Кагуро има по здрави катани от него и му реже следователно прокълнатите/имбави/легендарни/непобедими катани. (изобщо дори не е казано, че са такива, но нека проявим малко въображение)

Бийсте нищо не зацепваш и си мислиш, че си прав. Заблуждаваш се, защото не ти се иска любимеца ти Зоро понеже има едно яко сею да загуби. Още от тук си показва, че си загубил спора, щото не мислиш.

В колизеума се зимат силите от аниметата и оръжията също от аниметата, но оръжията са си предмети/обекти за тях колизеума изисква доказан ФАКТ от анимето, че притежават еди коя си сила, всико друго от сорта е просто предположение. Моето не е предположение, понеже в Кеккайши са си изпълнили работата и си казаха за умението на Кагуро да регенерира мечове от тялото му и всеки един по-остър от предишния. След като това е обяснено на място следва да сметнем, че тези мечове (понеже повече информация от анимето липса) се регенерират до безкрайност така че дори и мечовете на Зоро да ми ги изкарвате нечупливи, Кагуро ще ги чупи рано или късно, щото ще мине този "нечуплив" лимит, който вие си измисляте и не е показан в анимето.

Виждаш ли биийсте ? Ти си мислиш, че щом в анимето е показано, че мечовете са легендарни и са ги носили много хора ти искаш да си правим сметката, че мечовете са нечупливи - добре аз мога да го приема тва, ама не е там работата. Работата е да влиза в правилата на колизеума, щом го няма написано/казано на чисто и бяло, значи мечовете са му просто легендарни и здрави можещи да режат диамант, но на Кагуро ще минат и такова рязане и ше му ги разреже. А до тогава Зоро няма как да го бутне щото Кагуро е бърз, пък и никъде не е казано, че няма да изкара най силните си мечове още от началото нали ? казано е само, че вади по силни и по силни.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 2:03 am 
Аватар

Сега не разбрах това последното за мен ли е цялото или само част, защото при бой с мечове здравината им е важна, но не е най-важния фактор. В неедно аниме са давали как успяват да убият или измамят някого със счупен меч. Та при боя с мечове най-важното е майсторството на държащия меча. Знам че Зоро не е слабак изобщо, но скоростта на Кагуро не човешка поради простата причина, че той не е човек. Способността му да реже етажи също е нечовешка. За да бъде победен такъв изрод трябва желязна защита, той изгуби точно срещу това. Нито една атака на Йошимори, а те са почти моментални не го достигна, само фактът, че зекая обгръща цялото тяло на Йошимори не позволи на Кагуро да нанесе нито един удар. Та като изключим разните фантастични мечове, Зоро способен ли да издържи на подобна скорост при условие, че след всяка следваща атака противникът се ъпгрейдва, не говоря само за прословутите остриета и здравината им, ами за всички бойни техники и атаки. Кагуро променя стилът си след всеки неуспешен опит и всеки път е по-зле и по-зле. Нямаш си на идея как се кефих като го утрепаха :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 2:13 am 
Аватар

Супербийста, предполага, че мечовете на Зоро са непобедими и не зацепва, че предполагането не се зачита тук. Трябва да си се каже в анимето, че еди кой си обект не може да бъде чупен или има еди кви си сили, именно щото е обект иначе как ще разберем кво може да прави, като няма уста да говори ? За всеки меч могат да покажат, че са го носели много хора, ама това изобщо не доказва, че не е чуплив. МЕГА ЗДРАВ - да, но нечуплив - не. Всъщност какво искат да покажат с това легендарно изказване в ОП е, че мечът е толквоа здрав, че може да реже и диамант и точно за това не се е счупил до сега независимо кой го е носил. И точно тук му е лимита. В ОП няма нещо по здраво от диаман, което Зоро да кълца, но тук има. И тва е Кагуро и неговите катани, които рано или късно ше станат доста по здрави от диамант.

Чупи му мечовете и толкоз.

А като се замислим един самурай не се налага да си губи оръжията за да загуби даден двубой. Така че Кагуро може да го примами на близък бой и да го наръга с всичките остриета от тялото си. И Зоро колкото и да е бърз за 0.3 секунди няма да направи Асура шото, като гледам в ОП му тряяше не малко време да се разпери като паун.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 3:16 am 

Само не разбрах частта за изказването на модератора. Докато модераторите гласуват не виждам какво гарантират с мнението си, тъй като са пристрастни.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 5:36 am 
Аватар
Културовед

Абе, не може да очаквате всичко да пише в правилата.
Кво искате да пише?
"Мечовете на Zoro са нечупливи щото са легендарни" лол?
Правилата са дадени на базова основа, колкото да има ясното по това как ще започне и какви предмети/умения героите ще могат да ползват. От там на татък всичко е на разсъждения, хипотези и (в крайна сметка) нечии виждания.

Това което говорите всъщност малко ме притеснява. Мисля, че най-много щета която Кагуро може да нанесе е да остави Zoro с един меч (Super_Beast и hikuk обясниха мисля...).
Все пак на Zoro няма да му е голям проблем да се справи с Kaguro дори и с един меч да е.

btw искам да попитам нещичко. На скоро гледах Kekaishi, но не помня в къв момент Kaguro срязва нечии мечове?

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 5:48 am 
Аватар

Не е рязал мечове защото никойне се е бил с меч срещу него, но ряза kekkai(тъй беше май)който е много по-здрав от стомана.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 5:54 am 

Както казах в битката на Джирая има едно незаменимо преимущество
Джирая го няма,ама Поро го има
Тъй като е герой от шоунин,Зоро ще се бие половин час,ще взима адския демидж и ще кърви като заклано прасе,но той няма да пада,а ще става 50 пъти по-силен
И Кагуро мре от изтощение :thumb:
Победител - шоунина

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 6:02 am 
Аватар
Модератор

Moon написа:
btw искам да попитам нещичко. На скоро гледах Kekaishi, но не помня в къв момент Kaguro срязва нечии мечове?

Последната битка примерно: Кагемия беше взел едно от захвърлените остриета, и Кагуро го сряза като масло... А тея остриета бяха от по-силните. А срязването "като масло" идва от това, че Кагуро ползва и аурата си, която му дава значително повече сила в разрушение, издръжливост и т.н. И с тази аура ако беше ударил Йоши го трепеше преди зеккая му да унищожи меча.

Не знам какво ми спорите още... Зоро не са му не разрушими мечовете ако това ви е главния спор, в битка за да ти се чупи меча трябва или противника да е добър, или ти да си некадърен, или меча да е захабен, но при добрите мечове като на Зоро, последното отпада, но не и първите две неща. И все пак не е нужно да се чупи меча на някой та той да загуби... Тея приказки "не е показано в анимето", не знам къде ги вкарвате, те ако го бяха показали, сега Зоро щеше да е с други мечове, както като му унищожат единия си намира друг. То не е показано и че Зоро умира, значи ли че е безсмъртен?

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 6:02 am 
Аватар

Кагуро също не се изтощава толков лесно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 6:10 am 
Аватар

мда, фенбойски победител - шоунина.

Но като се абстрахираме от тва, искате да ми кажете, че трябва примерно в Кеккайши да е показано как Кагуро реже метал/мечове, за да се приеме и в турнира ? Вие мои другари, сте луди за връзване. БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ.

Мечовете на Зоро са чупливи, колкото и тъпи логики да им изкарвате с/у твърдението, вие няма да го оборите по обективен начин, а само по фенбойски такъв. И тва е нещо, което изцяло зависи от вашите виждания (били те грешни или не)

Но да, нека сложим етикета на Кагуро, че ей така ще му чупи САМО 2 от мечовете и 1 трябва да остане, за да може Зоро-фенбойски-мистър-джапан-Накай-Казуя-сан да победи, щото е от ОП.

Не е казвано, че са нечупливи следователно квото и да ми говорите, аз може да си очаквам всеки един момент да му се чупят в някой друг епизод, както първите му и тогава кво ше ми кажете ? "ААА НЕ! следващите вече наистина няма да му се чупят" :doh: !!!!!

Исмуквате си факти от пръстите, като не са доказани в самото аниме, а вие някак си знаете. Да не би да сте го обсъдили с Toei Animation ? или с Ода ? много връзки имате изведнъж. 1000% съм сигурен, че и автора да питате ще каже, че са чупливи, но такива дървени философи, като вас си интерпретират нещата за легендите, както на тях им е изгодно за да може фейф кара да бие. Аз лично разбирам, че са споменали че са легендарни само за да докажат, че аджеба са здрави и то толкова, че да режат диамант демек ===> Зоро да се спре и да кара с тях за известно време. А не, че са мега джедайските лайтсейбъри на Оби ван кеноби-сан. :doh:

СЪС ЗДРАВЕ!

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 6:48 am 
Аватар
Културовед

CaBa написа:
Последната битка примерно: Кагемия беше взел едно от захвърлените остриета, и Кагуро го сряза като масло... А тея остриета бяха от по-силните. А срязването "като масло" идва от това, че Кагуро ползва и аурата си, която му дава значително повече сила в разрушение, издръжливост и т.н. И с тази аура ако беше ударил Йоши го трепеше преди зеккая му да унищожи меча.
:thumb: Аха, сетих се за кво става въпрос, 10х.

пп Абе кво правите будни по тва време :shock:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 12 [ 173 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]