|
Дата и час: Пет Апр 23, 2021 5:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Безплатни карти за отстъпки на гориво  Публикувано на: Чет Фев 24, 2011 12:59 pm |
 |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
 |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19364 Местоположение: Out of Space
|
 Бензиностанции Еко България ЕАД станаха официален партньор на сайта ни! Договорът сключен с ЕКО БЪЛГАРИЯ ЕАД предоставя отстъпки при зареждане на всички видове горива във всички обекти на фирмата. Договорената отстъпка в момента е следната: Тип гориво - - - Отстъпка лв (с ДДС) за 1 литър (* за 1 кг) Автогаз --- 0.03 лв. Бензин 95 EKONOMY --- 0.04 лв. Бензин А95 Плюс --- 0.07 лв. Бензин Кинитрон 100 --- 0.07 лв. Евро Дизел --- 0.04 лв. Евро Дизел Плюс --- 0.07 лв. Метан* --- 0.03 лв. (за 1 кг) По време на покупката оторизирането става със специални карти, които раздавам безплатно. ЕКО БЪЛГАРИЯ е част от групата Hellenic petroleum, разполагаща с три петролни рафинерии в Гърция. Всички горива по бензиностанциите ЕКО са произведени и се внасят от Гърция.Моля всички които имат интерес за ползването на отстъпката да се обърнат към мен с лично съобщение. Картите може да си ги взимате в София. Ще бъдат раздавани и на по-големите събития из България, организирани от сайта тип Aniday, рождения ден на AnimeS-bg.com и други.
|
 |
|
Заглавие: Re: Безплатни карти за отстъпки на гориво  Публикувано на: Чет Фев 24, 2011 5:25 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
И Преслава на рожден ден на AnimeS ще пее.

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Безплатни карти за отстъпки на гориво  Публикувано на: Чет Фев 24, 2011 10:37 pm |
 |
sarfios |
|
 |
Регистриран на: Сря Яну 04, 2006 11:29 pm Мнения: 1118 Местоположение: Sofia
|
DedoKoleda написа: Помислих си 1 литър за 5 стотинки, а то било 5 стотинки отстъпка на литър.  Аз искам Tesla
Последна промяна sarfios на Сря Ное 11, 2015 10:19 am, променена общо 1 път
_________________ Trying to fit in the latest social anime trends and aristocracy circles. My daily routine starts with posting weird pseudo-humoristic s*it. Yeah.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Безплатни карти за отстъпки на гориво  Публикувано на: Сря Мар 02, 2011 2:53 am |
 |
Squall_1st |
* |
|
Оферта е, след един-два месеца постоянно зареждане с тази карта, може да благоволиш да си купиш един orbit proffesional та устата да ти мирише на орбит, а не на скъпо гориво.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Безплатни карти за отстъпки на гориво  Публикувано на: Сря Мар 02, 2011 3:03 am |
 |
sarfios |
|
 |
Регистриран на: Сря Яну 04, 2006 11:29 pm Мнения: 1118 Местоположение: Sofia
|
е, като заредиш 70 литра са ти 3,50, но... идеята е, че и те са на печалба от това защото като имаш такава карта си викаш ще зареждам само от ЕКО и съм на оферта, а то всъщност като почнеш да сипваш само при тях те печелят. Като подписване на договор за една година интерент.  И ти си на изгода и те са на изгода. Аз мисля, че при екото е едно от най-качественото гориво, но не знам...
_________________ Trying to fit in the latest social anime trends and aristocracy circles. My daily routine starts with posting weird pseudo-humoristic s*it. Yeah.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Безплатни карти за отстъпки на гориво  Публикувано на: Сря Мар 02, 2011 3:26 am |
 |
Squall_1st |
* |
|
Много ясно, че те са на оферта. Аз като зареждах по 20лв преди ми даваха и талони за безплатно миене, което мен лично ме кефи повече от това на 70 литра да съм спестил 3лв за кренвирши тандем. Но примерно се обзалагам, че това изчисление е много удобно за някои, то и пенсионерите се избиват за намалени банани в карфур или пък за 6 броя яйца намалени с 20ст в някой хипермаркет.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Безплатни карти за отстъпки на гориво  Публикувано на: Чет Мар 03, 2011 12:51 am |
 |
Squall_1st |
* |
|
Аз честно казано се радвам, че не карам в момента. Достатъчно пари давам за глупости, че да ги давам и за гориво, и да пия чай от гориво. Даже с повече спечелени точки от клубната карта, САМО СЕГА, може да вземете и своя шампоан за крака. ОККККК.
Иначе, Транс, не искам да изглежда неуважително - кефя се, че ги свързваш тия неща и отваряш възможности за сайта, но ще ти се кефя още повече, ако следиш и как се движат нещата по-отблизо - форум, хора, прочее. Все едно, ще разчитаме на компетентното мнение на Вего, доколкото зависи форума да върви добре и всички да седят в него, вместо да напускат и да идват нови. А, да. Май го казах.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Безплатни карти за отстъпки на гориво  Публикувано на: Чет Мар 03, 2011 7:35 pm |
 |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1622 Местоположение: София
|
Хмм....а какъв е номерът? В смисъл....тия карти...трябва да има някакъв трик?
Иначе звучи добре...не че няма да се ходи на протест на 13ти...цените стават луди.
ПП Иначе Еко и Ром петрол имат най-качествените горива в България. ПП2 На шел горивата са под всякаква критика в България. Нямам идея как не са ги затворили още.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|