|
Дата и час: Вто Яну 19, 2021 11:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: (+16 и 1/2) Какъв е вашия фетиш?  Публикувано на: Пон Май 02, 2011 6:07 pm |
Rage |
|
 |
|
На какви се кефя ли? ето:Момиче - със сладко/красиво лице, очи всякви(най-вече зелени), със сладки краченца нормални, но актрактивни, тесен кръст с закръглени и не чак толкова големи цици, изпъкнало дупе, да няма бенки на гърба.. характера е доста важен, как се държи, как приказва, да спортува, да не се дава лесно, умна, силна, умее да готви, умее да чисти и тн.(това са изисквания за истинска любов) А иначе ако видя яка бих желал да е лесна, и докато се целуваме да ме хване за..(случва се и е много яко)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: (+16 и 1/2) Какъв е вашия фетиш?  Публикувано на: Сря Май 04, 2011 3:00 am |
 |
emeril |
|
 |
|
Rage написа: На какви се кефя ли? ето:Момиче - със сладко/красиво лице, очи всякви(най-вече зелени), със сладки краченца нормални, но актрактивни, тесен кръст с закръглени и не чак толкова големи цици, изпъкнало дупе, да няма бенки на гърба.. характера е доста важен, как се държи, как приказва, да спортува, да не се дава лесно, умна, силна, умее да готви, умее да чисти и тн.(това са изисквания за истинска любов) А иначе ако видя яка бих желал да е лесна, и докато се целуваме да ме хване за..(случва се и е много яко) о ).gif) иб умее да готви и чисти вика, ти роб ли си търсишшш ? Лесните са боклуци, въпреки че и аз ги харесвам, даже предпочитам, но все пак си остават боклуци.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: (+16 и 1/2) Какъв е вашия фетиш?  Публикувано на: Сря Май 04, 2011 3:22 pm |
Rage |
|
 |
|
emeril написа: Rage написа: На какви се кефя ли? ето:Момиче - със сладко/красиво лице, очи всякви(най-вече зелени), със сладки краченца нормални, но актрактивни, тесен кръст с закръглени и не чак толкова големи цици, изпъкнало дупе, да няма бенки на гърба.. характера е доста важен, как се държи, как приказва, да спортува, да не се дава лесно, умна, силна, умее да готви, умее да чисти и тн.(това са изисквания за истинска любов) А иначе ако видя яка бих желал да е лесна, и докато се целуваме да ме хване за..(случва се и е много яко) о ).gif) иб умее да готви и чисти вика, ти роб ли си търсишшш ? Лесните са боклуци, въпреки че и аз ги харесвам, даже предпочитам, но все пак си остават боклуци. Ее сега, то със сигорност и аз ще готвя и ще чистя, ако не готвим и чистим как ще живеем представяш ли си?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: (+16 и 1/2) Какъв е вашия фетиш?  Публикувано на: Сря Май 04, 2011 7:47 pm |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8530 Местоположение: On the highway to hell
|
спама, драги мои....прекратете го иначе ще ви го копна от гугъл защото фетиша е едно, предпочитанията съвсем друго...правете разлика Цитат: По-късно в психологията навлиза понятитето сексуален фетишизъм, който бива класифициран като парафилия. В този случай фетишът се явява предмет (също част от тялото или миризма), който е обект на сексуална възбуда.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: (+16 и 1/2) Какъв е вашия фетиш?  Публикувано на: Вто Май 10, 2011 1:42 am |
 |
Domus |
|
 |
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am Мнения: 1016 Местоположение: Milky Butter Palace
|
Gatler написа: Не, иначе всички ще трябва да си признаем, че форума мирише на застояли флуиди с репродуктивна и храносмилателно-отделителна функции.
_________________ Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: (+16 и 1/2) Какъв е вашия фетиш?  Публикувано на: Вто Май 10, 2011 2:19 am |
 |
excape |
|
 |
|
всъщност, аз се обърках тук, значи, аз се възбуждам като ми говорят (би трябвало да е фетиш), но за казващия ги, вече не знам.
Плюс това, не всички мъже обичат да говорят мръсотии, някои мълчат като риби (я се притесняват, я как ще ги приеме момичето), особено ако пък момичето не харесва, ще се получи доста конфузна ситуация.
По принцип, при повечето фетиши, сексуалният ти партньор, трябва да е бил поне три, четири пъти с теб (примерно), за да се отпуснат и двамата, и да споделят какво ги възбужда или не.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: (+16 и 1/2) Какъв е вашия фетиш?  Публикувано на: Вто Май 10, 2011 2:40 am |
 |
Domus |
|
 |
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am Мнения: 1016 Местоположение: Milky Butter Palace
|
excape написа: всъщност, аз се обърках тук, значи, аз се възбуждам като ми говорят (би трябвало да е фетиш), но за казващия ги, вече не знам. Мърсотиите са висша форма на пъшкане, тва все едно да кажеш, че ти е фетиш да ти охкат. :Д Цитат: Плюс това, не всички мъже обичат да говорят мръсотии, някои мълчат като риби (я се притесняват, я как ще ги приеме момичето), особено ако пък момичето не харесва, ще се получи доста конфузна ситуация.
По принцип, при повечето фетиши, сексуалният ти партньор, трябва да е бил поне три, четири пъти с теб (примерно), за да се отпуснат и двамата, и да споделят какво ги възбужда или не. Сигурно пак говориш за някакви предпочитания. Примерно аз и други лица като мен фетишите си ги обсъждаме 24/7 при наличието на публика, така че всичко нетипично с вложен сексуален контекст е дискутирано още преди наличието дори на намеци за евентуален секс. Виж, мълчанието при мъжете опира повече до характер и възможност за мастурбация, без родителско тяло в съседна стая през определени формативни периоди. :Д
_________________ Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: (+16 и 1/2) Какъв е вашия фетиш?  Публикувано на: Вто Май 10, 2011 3:19 am |
 |
excape |
|
 |
|
Domus написа: Мърсотиите са висша форма на пъшкане, тва все едно да кажеш, че ти е фетиш да ти охкат. :Д Не съм съгласна, още повече зависи какво точно се говори, има определени реплики, които като ги чуя, полудявам, докато моя приятелки са ми казвали, че никак няма да им е приятно да ги чуят, има огромна разлика от пъшкането. Цитат: Сигурно пак говориш за някакви предпочитания. Примерно аз и други лица като мен фетишите си ги обсъждаме 24/7 при наличието на публика, така че всичко нетипично с вложен сексуален контекст е дискутирано още преди наличието дори на намеци за евентуален секс. Виж, мълчанието при мъжете опира повече до характер и възможност за мастурбация, без родителско тяло в съседна стая през определени формативни периоди. :Д Първо, говорех за хората, които не се отпускат лесно, второ, ако излизаш с една жена, която познаваш от скоро и не е от твоята компания, не всяка би почнала още преди секса да говори за предпочитанията си в леглото или пък тя би те разположила ти да го направиш.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: (+16 и 1/2) Какъв е вашия фетиш?  Публикувано на: Съб Юли 09, 2011 4:10 pm |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8530 Местоположение: On the highway to hell
|
той е малко стар ама сега ми го припомниха Синеоки мъже във военни униформи....и като цяло мъж в униформа...нещо ми прищраква в малкия мозък при вида на тва  примерно. Игнорираме Вал Килмър и Том Круз  also кожени панталони >.>
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|