Дата и час: Вто Мар 26, 2019 2:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
 Страница 1 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2012 11:53 am 
Аватар
 
 

Регистриран на: Сря Юни 20, 2012 2:07 am
Мнения: 11
Овен

Нейният сексуален живот

Тя не би ви държала в неведение за своите намерения, но в тъмното те са просто чудесни. Тогава нейните тайни сексуални фантазии процъфтяват в еротични удоволствия. Тя е безкрайно чувствителна, женствена и страстна.
Начинът да я държите в ръцете си е да бъдете твърд и да посрещате агресивността й с открити гърди. Не й позволявайте да ви върти, което е много трудно. Нейните апетити са различни, понякога животински и тя се нуждае от партньор, който дава удар за удара. Ако не получи достатъчно сексуално задоволяване, тя си тръгва по пътя. Един съпруг или приятел, който се опитва да следва една по-малко взискателна собствена програма, ще я вижда все по-малко и по-малко. Тя има твърде много възможности за сексуално внимание, за да се тревожи за един апатичен любовник. Обича да бъде конкурентна в сексуалния акт, да е човекът, който дава сигналите. В обичайната поза е обикновено отгоре, ако използва седяща поза, мъжът е под нея. Тя контролира движенията по време на акта. Нейният ключ е в контрола. Тя иска да диктува процеса към оргазма. От нея може да очаквате за крещи, да хапе и дращи. Ако не ви е грижа за следите, може да й дадете пълна свобода, но предварително проверете дължината на ноктите й. Жената овен обича нещата с остри ръбове, така че би могла да има дълги, остри нокти, а вие може би не искате леглото да изглежда като кърваво бойно поле, след като свършите.
Ако съществува елемент на ревност в жената овен, той идва от наранена гордост много повече, отколкото от чувство за собственост или голяма любов. Тя би могла да има много къси и наситени връзки, тъй като в основата си е примитивен, здравомислещ индивид, с животинско сексуално начало. Абсолютно нещастна е, когато няма мъж в живота си или когато току-що се е скарала с мъжа номер 1. Кавгите за нея могат да бъдат чести, тъй като има огнен темперамент и прибързаност в съжденията. Те могат да направят съпруга или любовника доста нещастен.
Жената овен избира бащата на своите деца много внимателно. Тя би се отказала от един сексуален шофьор или дребен чиновник заради някой тъп висшист или преуспяващ мъж. Но за сексуалния си живот не пресмята. В сексуалните си действия се отдава изцяло, защото сексът твърде много й харесва. Тя се интересува здравословно от собствените си удоволствия. Ето защо предприема различни прийоми, които могат да донесат удоволствие. Този знак управлява страстите, няма почти нищо, което родената под него не би направила.

Неговият сексуален живот

Ключът към неговото сексуално поведение е импулсивността. Това, което му е необходимо да научи, е да дава и да получава при един истински сексуален съюз. Той е нетолерантен, когато се противопоставят на някои от сексуалните му фантазии. Не се опитвайте да се измъквате. Ако обещаете нещо, по-добре го изпълнете. Ако не искате да отидете с него в леглото, стойте си вкъщи и гледайте телевизия. Овните не играят игри и ако не сте подготвени да изпълните най-новите актове, за които досега сте чели само по книгите, стойте си вкъщи и плетете.
Всичко, което изглежда обичайно, го отегчава и го довежда до истерия. Ако искате да доставите на един овен сексуално удовлетворение, трябва да използвате вашето въображение и не са необходими никакви бариери. Той няма да се тревожи за последствията. Когато ви желае, ви желае. Ако имате връзка с такъв мъж, вземете предпазните мерки предварително. Не очаквайте той да води действието. Вие може да имате предложения, но ако овенът приеме вашите идеи, ги довежда винаги по-далеч от предложението. Бъдете подготвени да очаквате неочакваното. Неговият темперамент иска удоволствие в опитване на шокиращото и забраненото. Когато ги възпират, овните стават раздразнителни.
Позите зависят от неговата младост, но на всякаква възраст той е млад духом. Винаги предпочита доминираща позиция и няма да се спре пред садизъм. Например няма да се задоволи само с устно стимулиране, от него можете да очаквате да започне да скубе косата ви, да извива зърната ви до болка Ако можете да получите удоволствие от това, приемете го без звуци, защото те го възбуждат допълнително. Можете да бъдете изненадана, независимо от това какво е неговото първоначално намерение, той ще очаква да се присъедините. Много вариации: коленичене или навеждане върху стол, легло или кресло, докато той се приближава отзад към вас.
Когато мъжът овен достигне средна възраст, той открива че вече не е толкова потентен, колкото в младите си години. Една погрешна дума в погрешен момент може да го доведе до временна импотентност – ужасен удар за него. Ще реагира по своя обичаен агресивен начин. Може би като започне една дузина флиртове с жени, които са на половината на неговата възраст, ще се опитва да докаже, че е такъв, какъвто е бил винаги.
Когато сте в началото с него, имайте предвид агресивността и склонността му да причинява болка. Той може да започне преди жената да е готова, само за да получи удоволствие от нейната болка. Може да стигне до крайност и да постигне удовлетворение с камшици. Особено удоволствие му доставя да удря жената преди акта и не само с дланта на ръката си. Той може да използва четка за коса, хилка за тенис и даже гребло за кану. Ако намери жена, която е склонна да приеме, той може да я удря, докато от очите й потекат сълзи. Нейните молби само го възбуждат към по-големи жестокости и по-добър оргазъм. Колкото повече шум, толкова повече му харесва. В някои случаи може да използва и камшик. Неговата цел е подчинение.
Ако има достатъчно пари, може да си позволи специално обзаведена стая с вериги по стените. Обикновено другите знаци на зодиака имат различен ефект върху овена и мъжете и жените овни варират от една крайност до друга, но те са екстремисти, така че, момичета, бъдете внимателни. Ако попаднете на чист овен, имайте готовност да избягате през най-близкия изход, ако неговите сексуални нужди се окажат твърде големи. Или останете и се “забавлявайте” – това зависи от вас. Груповият секс не може да го учуди или да го стресне, колкото повече, толкова по-весело. Той обича да демонстрира сексуалните си достойнства и винаги има идеи, които даже могат да шокират останалите. С едно изключение – никога на приема ролята на пасивен партньор. Не че това обижда сексуалните му чувства, но тази поза е обидна за неговата мъжественост. Много от мъжете овни са склонни към садизъм.

Телец

Нейният сексуален живот

Една жена телец ви е поканила на вечеря на свещи. Тя има подходящи вина, направила е отлична вечеря. като разговаряте, забелязвате, че има приятен глас (много жени, родени под този знак, пеят хубаво). Вие сте впечатлен от нейната рокля и добре подбраните бижута. Тя е намерила нещо привлекателно във вас, иначе не бихте били там. Забелязвате, че кожата й е гладка, мека и блестяща – общ белег на всички жени телец, че има хубав бюст, докато танцувате, нейният парфюм ви води по-нататък. Тя е избрала обстановката за тази романтична среща грижливо. Цялата вечер е продукт на добре проучен план. В спалнята светлините са меки, бельото е копринено, тъй като жените телец предпочитат коприната пред лена и памука.
Трябва да я водите нежно. Тя очаква от вас да бъдете внимателен и търпелив и да правите любов като по книга. Очаква да остане доволна от необичайни домогвания. Ако искате да развивате нови техники, трябва да правите това постепенно, след като ви се е доверила. Независимо от това, че има огромен капацитет на сексуален опит, тя е консервативна и трудно се променя.
Жената телец е взискателна любовница. По един или друг начин вие ще го установите, когато я получите или когато тя ви вземе в леглото. Ще ви остави без дъх. Това е областта, в която действа най-добре. Всеки акт има интензивността на корида. Тя приветства дребните сигнали на внимание: едно потупване, една целувка, но с това няма да я задържите дълго. Каква е ползата да настройвате струните, ако няма да свирите. Нейното поведение в будоара е неизлечимо романтично. Обича кожите и може да реши да прави любов върху застлана на пода кожа. Когато влиза в спалнята, не носи нищо освен парфюм и бижута. Вие ще знаете, че това е времето за среща. Тази тигрица гори най-добре в спалнята. Нейната любима техника е да драматизира живата си сексуална фантазия. За да повиши еротизма, тя не се преструва, че се противопоставя, дава ви възможност да се покажете като любовник, на когото не може да бъде отказано. В противен случай ще ви нападне като вампир. Всичко това е внушение, силен здравословен израз на нейната страст.
Но тя може да стигне до крайности. Жената телец се разкъсва между изключителните си сексуални повици и необходимостта от сигурност. Ако сексуалната нужда е по-силна, може да я доведе до нимфомания или проституция. Тя трябва да бъде задоволена.
С възрастта намалява изискванията си към външната форма. В началото имаше копринен чаршаф Сега я възбужда мръсно одеало, простряно на пясъка или на мръсния под. Обича работната миризма на мъжкото тяло. Нуждае се от устно задоволяване. Някои от жените телец стават лесбийки. Сменят жена след жена, търсейки по-сексуална и задоволяваща партньорка.

Неговият сексуален живот

Той обича да прави любов. Това може да изглежда глупаво – кой не обича, но съществуват хора, за които сексът е “освобождаване от напрежението”, установяване на господство, доказване на самите себе си или просто игра, която играят, за да са в курса на играта. Те не обичат секса, заради самия секс.
В много случаи телецът е определен като идеалния любовник. Той е чувствителен и разбира чувствата на партньора си. Започва сам и няма нужда да бъде подготвян и окуражаван. Телецът получава своите уроци по секс рано. От юношеството си мисли и мечтае за жените, като млад мъж е сластолюбив и неговата единствена амбиция е да получи своето. Всяка жена е подходяща, неговите нужди са ненаситни. Но не се тревожете, той ще намери начин да ви помогне да го задоволите, неговата предигра е заучена почти като театрална продукция. Няма моментни хрумвания. Нито пък, докато той почувства, че моментът е дошъл, нещо ще се случи. Но практически няма въображение в правенето на любов. Не го търсете като екзотичен водач в неизвестните дебри на сексуалния експеримент. Традицията е верен път към него, но той върши всичко добре и няма да бъдете разочарована от резултата.
Някои хора мислят, че телецът е малко семпъл партньор. Той обича своя секс, директен, неусложнен и честен. Една жена се оплакваше от неговото невинно сексуално представяне. Обаче това оплакване не се чува често. Да намериш такъв любовник е твърде трудно.
Най-голямото предимство на телеца е неговата задържаща се сила. Това, което му липсва като въображение, той компенсира даже в излишък със своята способност да продължава. Вие трябва да вземете инициативата, ако искате да го накарате да опита нещо от екзотичните пози. Най-доброто, което бихте могли да постигнете е “френска любов” – той обича устните действия. Едно предупреждение: не можете да направлявате телеца, може само да предлагате. Настоятелността ще го настрои против вас. Той е земен знак и е упорит, затова насочващите предложения ще свършат много повече работа.
Тъй като телецът обича комфорта, легло с кожи, мека светлина и тиха музика, изпълваща стаята, е неговата идея за сексуален рай. Едно друго предложение ще му достави голямо удоволствие. Подканете го да излее няколко капки ликьор върху кожата ви и да ги оближе. Мъжът реагира на миризмите на тялото. Обича да масажира своята приятелка с разни масла, преди да започне. Тъй като има орални наклонности, може да започне, като смуче пръстите на краката й, дори един по един. Не си правете труда да го прекъсвате или подканяте. Неговият ритуал е негова собственост и той се движи в свое собствено време. Възможно е да прави “френска любов” като предигра. Бисексуалността е една от перверзиите на телеца. Той може да има повече от един партньор едновременно, но е склонен и към групов секс. Телецът с типичния си здрав секс може да се обърне през деня към млад мъж, а вечерта – към жена. Чистотата не е предпоставка за сексуално удоволствие. Той може да го получи, като влезе в публичен дом, който предлага мръсни чаршафи.

Близнаци

Нейният сексуален живот

Тя не се нуждае от специално място и специални уговорки. Задната седалка на колата, местното кино или даже място на балкона в местния кинотеатър са напълно достатъчни. Нейните основни изисквания са любовник, който да й даде достатъчно време, защото тя не обича да бърза.
Любовното й настроение може да се промени със светкавична бързина, особено ако мъжът започне твърде силно. Тя иска своя собствена скорост на развитие и се противопоставя на любовник, който се опитва да ускорява нещата към бърза развръзка. Може да охлади кръвта на всеки мъж. Позволете на нейното настроение да се развие, докато общността на желанията ви съедини. Тя обича цялата игра – от словесното ухажване и чувствената възбуда до кулминацията. Ще плати за вашето търпение със собствен дял сексуална изтънченост и това е всичко, което един мъж би желал. Но любовник, който би искал да запази нейния интерес по-дълго време, трябва да знае, че освен сексуално удоволствие близнакът търси идеал. Взаимоотношенията за нея са общност, която включва физическо и чувствено, романтично и практично. Тя често е агресор. Последните изследвания показват, че сексуалната агресивност на жените не отблъсква мъжете. Мъжете харесват откритите домогвания. Заведете една жена близнак на разходка с лодка и тя ще ви покаже, че не би се противопоставила на сношение. Заведете я на пикник и ще видите, че тя може да носи хубаво пухкаво одеяло и възглавница. В крайна сметка няма смисъл да се яде на коравата студена земя. Тя може да бъде много бързо свалена. Както и за мъжете, родени под този знак, за нея сексът не е необходимост или нужда от приятно облекчение, просто е много любопитна. Никога не се срамува от поведението си, защото се съобразява само със себе си. Една жена близнак около 40-те, не твърде привлекателна, ми разказа как поддържа желанията на своя любовник. Избира едно хубаво усамотено ъгълче в един малък мрачен бар, разкопчава панталона му и докато си пият питието, го мастурбира, събира семенната течност в наполовина изпитата чаша и докато той се съвземе, тя внимателно измъква чашата си и бавно допива питието. Това е нещо, което нито един мъж не може да забрави.
Близнакът винаги обича да прави две неща едновременно. В предиграта тя ще комбинира целувки със стимулиране на други ерогенни зони. Докато изпълнява фелацио, ще възбуди любовника си с нежни масажи по корема. Тя има добра интуиция за правене на любов и упражнява различни приятни вариации. Една приятна жена близнак можеше да бъде доведена до сексуален контакт само с помощта на френско шампанско. Водеше любовника си във ваната и отваряше бутилка шампанско. Струята, насочена към гениталната област, възбуждаше и двамата. След това поливаше любовника си с остатъка от бутилката, като течността се стичаше бавно по слабините му и после облизваше шампанското. Жената близнак винаги извлича голямо удоволствие от секса и винаги търси такова. Гонена от своето неуморимо въображение и безкрайно любопитство, тя упражнява секса по-често от мъжете, родени под другите знаци, и опитва различни видове крайни експерименти Често е бисексуална и в любовните връзки със собствения си пол предпочита промяната, играейки ту женската, ту мъжката роля.
Когато е с партньор мъж, има известни садистични наклонности. Практикува такива удоволствия като извиване тестисите на мъжа по време на акта, като го оставя разкъсан между безкрайната болка и безкрайното удоволствие.
В нейните търсения на краен екстаз стига до фетишизъм. Може да бъде възбудена лесно от различни телесни миризми – на жена с мензис или от изпотяващ се мъж, миризмата на тестисите му или на мръсното му бельо. Цялата фетишистка редица е в нейното амплоа, но тя е повече физически, отколкото емоционално възбуден. Любопитство, а не истинско желание е името на нейната игра.

Неговият сексуален живот

Няма да го чуете да диша тежко. Той не е настоятелен и страстен. Играе двойствена роля – единият прави любов, а другият наблюдава, единият участва, а другият съпровожда. Ако реши, може да доведе който и да било партньор до подходящо настроение, защото знае точно как да получи необходимия отклик.
Привлича го повече идеята, отколкото самият акт, не толкова удоволствието, получено от сексуалните действия, колкото възможността да се самозадоволява. Така, докато прави нещо, той едновременно задоволява своето любопитство – как е направено това нещо, докато реагира – изучава как точно реагира, винаги той е действащият и наблюдателят.
Предпочита секс при запалени светлини и един от любимите му стимули е да има огледала, така че да види действието от всеки ъгъл. Един близнак кореспондент ми каза, че обича да снима с камери актовете си. След това прожектира на екран и опитва с партньора си да отиде по-далече.
Близнакът мъж постепенно се запалва. Френската любов не е неговата сила, но той обича други предигри. Може да се възбуди, хапейки ушите ви, леко поглаждайки гърба ви, артистично играейки играта за сексуална възбуда, преди да се придвижи към целта. Играта е бърза и пламенна. Даже когато е получил това, което иска, се двоуми дали си е струвало. Обича да прави любов навсякъде и чрез разговори може да се домогне до леглото на почти всяка жена. Но неговото действие е такова, че се стреми да задоволи повече себе си, отколкото своя партньор. Малко жени се оплакват, даже когато понякога подозират, че са просто брашно в мелницата на неговите опити, защото той е любопитен в много области за правене на любов, които са пренебрегнати от другите мъже. Казва на жената точно това, което тя иска да чуе, създава специална атмосфера на възбуденост и романтичност и това е много повече от чисто физическа възбуда. Предупреждение: даже когато той ви убеждава в своята абсолютна искреност, не му вярвайте твърде много – готов е да ви напусне и да отиде при друга жертва, за да продължи победния си ход. Неговата искреност е “действителна”, но само в смисъла, който той влага в момента, в който го казва. Груповият секс му е особено любим, включително бисексуалната активност, защото му харесват многото и различни възможности. Разнообразието е космосът на неговия живот. Любим вариант за него е да прави любов с единия си партньор, докато другият мастурбира пред него. Близнаците се интригуват от стимулатори. Те експериментират с пенис-удължители, пулверизатори за умъртвяване на нервите и продължаване периода на изпразване. Тъй като е насочен в две посоки, той има тенденция към бисексуалност. Някои са склонни към форми на садизъм с ясно изразени отношения на господар и роб.

Рак

Нейният сексуален живот

При подходящи обстоятелства тя може да бъде предана любовница, ако предварително е убедена, че мъжът няма възможност да се ожени за нея или че той искрено вярва в безполезността на брака. Веднъж отдала се на един мъж, тя му е безрезервно вярна. Всеки мъж, който я е завоюва за любовница, ще направи всичко възможно да я вземе за жена, просто за да е сигурен, че няма да загуби това съкровище. Тя винаги е вярна на мъжа, който е избрала, независимо от това дали той е алкохолик, глупак или откровен флиртаджия. Някои мъже се оплакват: този вид всеопрощаваща любов е породена от неосъзнатия страх, че тя не ги заслужава и затова не може да изисква честни отношения. Независимо от причините жената рак често е обиждана от мъжете. Тя никога не прави първата крачка. Твърде свенлива е и се страхува, че ако излезе далеч от черупката си, ще бъде посрещната критично. Трябва да бъде окуражавана, докато нейното еротично въображение се освободи от своите задръжки. Трябва да й се покаже, че трябва да действа така, както чувства, и да не се страхува да демонстрира своите желания. Нейната чувствителна натура се влияе твърде много от отношението на партньора й. Ако той проявява разбиране, съчувствие, внимание и уважение, тя се разтваря пред него като цвете под слънчевите лъчи. Но същевременно е много лесно да я уплашите и тя да се затвори в своята свенливост и да се оттегли само от една груба дума или погрешен жест. Черупката на нейното доверие се затваря лесно. Тя може да бъде чудесна любовница, защото е много чувствителна. Радостта, която изпитва, когато е изтръгва от своите задръжки, може да зарадва всеки мъж. Освобождава страстите си с готовност, която трогва сърцето и стимулира мъжа към най-добри действия. Тя може да стане роб на сексуалните удоволствия, след като веднъж ги е почувствала.
В началните стадии се опитайте да събудите нейните силни майчински чувства и сантименталността й. Това възвисява и задълбочава силата на предстоящото съединяване. Помнете винаги, че за тази жена трябва да изберете подходящо време, място и случай. Не очаквайте да ви се отдаде на задната седалка на колата. Тя трябва да вярва: вие държите на нея, и мястото трябва да бъде такова, че да бъде напълно спокойна. Най-добро е нейното собствено гнездо. Вашето жилище ще бъде подходящо, само ако е била там достатъчно често, за да не се чувства като чужденец. В действителност, когато времето на голямата нощ наближи, тя сигурно ще ви покани на вечеря у дома си. Пребройте своите щастливи звезди и се откажете да броите калориите. Вечерята ще бъде чудесна. Ще има светлина на свещи и хубава музика. Не забравяйте, че не трябва да бъдете твърде агресивен, иначе може никога да не прекрачите от столовата й в спалнята. Когато за пръв път се съблече пред вас, тя очаква да й кажете колко добре изглежда. Жената рак държи да бъде обожавана. Един комплимент е толкова важен, колкото всички други предигри и знайте, че не бива да я карате да бърза. Любовта не е конно състезание. Когато започне да губи някоя от своите задръжки, тя обича да гледа гениталиите на мъжа и да ги докосва. Друго подходящо място е морският бряг нощем, особено когато има лунна светлина. Магнетичните лъчи на нейния сателит я възбуждат, шумът на вълните я прави глуха за всичко останало. Тя е склонна да излезе от черупката на задръжките си и да покаже страни от своята природа, за които никога не сте подозирали, че съществуват – възбуждащи, диви и чудесни. Чувствената жена обича да докосва партньора си с пръсти, намазани с мед или вино. Нейните докосвания са леки и нежни, като падането на листа. Пръстите й леко се покачват нагоре и надолу, докато ви доведат до екстаз. Понякога може да помогне на партньора си да мастурбира, може да изсмуче меда и виното, до появата на освобождаване най-често спира и се качва върху мъжа, за да го доведе до оргазъм. Любимата поза: да лежи по корем, докато мъжът прониква отзад. Това задоволява нейната свенливост. Тя не обича да я гледат, когато е в оргазъм. Жените рак са чувствени, когато не искат конвенционален секс, те стават подканящи. Като правило не са обект на крайни сексуални реакции. Когато изпаднат в крайности, те са обикновено свързани със силния им майчински инстинкт, например могат да завързват връзки с много млади момчета.
Тъй като много жени рак чувстват, че мъжете са твърде груби в своите сексуални желания, те са склонни да се обърнат към собствения си пол. В случаите на лесбийство изпълняват женската роля. По-крайна реакция на мъжката грубост е когато прибягват към самозадоволяване. Ако нямат на разположение подходящ инструмент, те са достатъчно практични да използват кренвирши, краставици, банани.

Неговият сексуален живот

Той има нужда от непрекъснато окуражаване. Ако го получи, може да бъде забавен. Обича да играе ролята на учител и ако жената е достатъчно умна да му даде да повярва, че той я води в мистериите на секса, ще я води стъпка по стъпка, като й обяснява какво и защо прави и какво и защо трябва да прави тя. Не го спирайте с никаква забележка, която показва, че знаете всичко за това, че сте го правили и преди. Ще се оттегли в своята черупка, може би за да сънува всички неща, които бихте могли да направите заедно.
Той е едновременно търпелив и агресивен, а тази комбинация се понася трудно. От първото пошепнато предложение твърдо знае къде отива, въпреки че би могъл и да не стигне дотам по най-краткия път. Оставете го той да командва, пътуването ще ви хареса. В крайна сметка и пътуването, и самото пристигане са еднакво забавни.
В началото на една любовна афера избягвайте грубостите или вулгарността. Той предпочита да идеализира партньора си и всяко по-грубо действие намалява шансовете за дълги сексуални взаимоотношения. С течение на времето става по-реалистичен, по-склонен да приеме пита поведение, което в началото е шокирало неговата конвенционална природа. По всяко време обаче вие трябва да бъдете нащрек и да внимавате да не се върнете отново към някое внезапно свръхцеломъдрие. Ако не се отнасяте към него съчувствено, може да се стигне до емоционално отдръпване – ракът се скрива обратно на безопасно място.
В предиграта неговото поведение е изтънчено и сигурно, защото той се интересува от това да ви направи щастлива толкова, колкото и от това да задоволи собствените си потребности. В противоречие с мъжете, които мислят, че сексуалното желание е доказателство за тяхната виталност, той притежава необходимата чувствителност и усещания, характерни за съвършените любовници.
Предпочита да започне ухажването другаде, а не в леглото. Като ви държи в ръцете си, може да ви постави на едно бюро или да ви опре на него, там ще премине отлично от ръчно стимулиране към по-нататъшните стадии на предиграта. Докато изпитвате пълнотата на неговите желания, внезапно ще ви вдигне на ръце и без да прекъсва контакта, ще ви заведе в леглото. Експерт е в клиторалните манипулации. Има особени успехи в техниката на предиграта, предпочита да действа с пръсти, а не орално, но неговото докосване е толкова силно, защото има изключителна чувствителност на пръстите. Една предпочитана техника е да постави пениса си върху гърдите на жената, достатъчно близо до устата й, така че тя да може да близне върха му, комбинираният масаж чрез гърдите и езика увеличава неговото удоволствие и прибавя достатъчна възбуда от предиграта за нея. Какво помага на рака като любовник? Неговата изключителна възможност да запомни и възстановява всичко. Той си спомня всичко, което някога е направил, за да възбуди някоя жена. Носейки този полезен опит в себе си, непрекъснато прибавя усъвършенствания, пълни с въображение.
Друга любима техника е съвкупление “без ръце”. Лежейки гол до партньорката си в леглото, двамата с ръце зад гърба, той се нагласява в необходимата поза, като предизвиква достатъчно удоволствие по време на този процес. Удоволствието се увеличава, ако всичко се прави пред огледало. Понякога привлича трети партньор, който държи ръцете му, за да предотврати намесата им, и след това наблюдава резултантното действие. Ракът харесва задоволяването чрез постигане на пълно проникване независимо от всички пречки. Той обича жената да носи дантелено, леко бельо, обича да се облича като жена и така да се показва пред публика. Техните възможности да имитират реакциите на други хора им помагат да осъществяват този маскарад чудесно. Аз бях заблуден от една много привлекателна “жена”, която дойде при мен за консултация. Хомосексуалистите, родени под този знак, правят най-големи усилия да постигнат физическа трансформация в жена, включително хирургически намеси. Хетеросексуални са. опитват се да се задоволяват, като се отъркват. Много мъже, родени под този знак, са такива. Те обичат да се отриват в задниците и публичните места най-вече им дават тази възможност.

Лъв

Нейният сексуален живот

Не очаквайте от нея да ви посрещне половинчато, тъй като е твърдо убедена, че всеки мъж е щастлив да я притежава. Тя не вижда причина да го ухажва. Лъвиците обичат да правят това, което те смятат за невинни флиртове, и да изразяват свободно желанията си. Не тичат след всеки мъж, защото са с твърде голямо самочувствие. Жената лъв е твърде самодоволна, за да бъде агресивна. Нейната цел е да бъде просто обожавана. Отношението й най-добре се категоризира като изчакващо, мързеливо. Изглежда тя инстинктивно знае колко силно реагират мъжете на нея. Едно мърдане на пръстчето й – и те бързат да се подчинят на нейните команди. Когато един любовник я разочарова, тя не му го казва и не му го обяснява. Мълчаливото й противопоставяне е много по-сериозно оръжие. Не са необходими думи, за да се обясни неодобрението на владетеля. Много мъже са били потиснати от неодобрението на лъвиците и много малко са имали куража да се върнат отново при тях. Те събират своя данък, хранят собственото си аз и след това болезнено изритват. Жената лъв рядко е тъжна, даже когато е влюбена. Нейното основно разположение на духа е оптимистично, весело. Себеанализът не й е присъщ. Тя не се тормози от своите желания. Защо е нужно – каквото иска лъвът, той го получава. Ако един мъж стане важен за нея, може да очаква царствено отношение, както се полага. Тя създава атмосфера на красота в своя дом. Въпреки че се облича провокиращо, това, което прави, не е за да потисне, а за да използва своя любовник. Има значителна разлика. Когато дойде моментът да разкрие всичките си чарове, ще има бавно, царствено представление, не толкова за удоволствието на любовника, колкото за нейното удоволствие, като наблюдава обожанието му. Тежко и горко на този, който не я разбере и се опита да я вземе твърде бързо и насила. Тогава лъвицата показва своите нокти.
Тя не чувства практическа нужда да бъде оригинална или техническа при поведението си в спалнята. Както и при мъжете лъв, нейният инстинкт е конвенционалното и директното. Всичко това й изглежда прекалено ясно, просто и правилно. Защо трябва да си играем? Когато страстите й са събудени, става пламенен, отговарящ сексуален партньор. Наоколо има твърде много нейни приятели, които могат да го докажат с белезите си. След това тя очаква да бъдат възхвалени сексуалните й възможности. Знае, че е здраво, лъстиво животно, царица на джунглата. В акта се опитва да доминира, но обикновено се задоволява с партньорство поравно. В предиграта обича да й бъдат облизвани нежно ушите, лицето, шията. Обича също така той да пробягва с език по крака до вътрешната част на бедрото. Любимият й начин на сношение е да позволява на мъжа да проникне наполовина, след това да промени позата във взаимно партньорство, така че той да може да се възхищава на тялото й и да коментира това. Нейната безкрайна нужда да се показва я кара да предпочита позата “жената отгоре”, така че мъжът да може да я гледа и да продължава да й се възхищава. В тази поза тя получава удовлетворение, като се накланя напред и позволява на любовника си да поеме колкото може повече гърдите й в устата си. Държането на мъжа за нея е съществена част от секса. Винаги избира внимателно бельото си, за да бъде сигурна, че ще предизвика възхищение, когато се съблича. Жената лъв често ползва сутиени, които оставят зърната й свободни навън, или бикини с предна и задна свободна част. В някои случаи тя не носи нищо друго освен колан и чорапи. Една лъвица, която познавах, разполагаше с порнографски снимки, на които беше заснета по време на акт с различни любовници, и си ги държеше в албум. Спокойното й положително отношение към секса действа обезоръжаващо на мъже, които се съмняват в своите способности. Тя е толкова сигурна: всичко ще бъде добре, че то обикновено става така. Щастливият дялов прави любов за нея, а не с нея. Предупреждение: в нея инстинктът доминира, понякога взема крайни форми. Тъй като лъвицата отказва да живее в света на някой мъж, тя често приема неговата роля в сексуалния акт. Може да носи изкуствен орган и да го накара насила да се наведе и да проникне в нея анално. Може да настоява той да целува обувките й, облеченото й в кожа тяло или ръце с ръкавици. Лъвиците харесват френската любов, прилагана от мъжа, и настояват темпото и налягането да се увеличат, докато получат оргазъм. Докато някои оралисти предпочитат да заменят езика с пръст, те очакват това да е само език, очакват мъжът да поеме техния сок и считат, че това е отдаване дължимото на тяхната царственост. Лъвската нужда да управлява ги привлича към много млади момчета, тъй като те са по-склонни да предложат исканото сляпо обожание и подчинение. В замяна биват превръщани в порочни затворници на любовта.

Неговият сексуален живот

Той се нуждае от секс, както от храна и вода. Приближава се към всяко ново завоевание, като че това е победна драма, едно преживяване, което не е било изпитано, една възможност. Всеки път, когато определи среща на жена, той очаква това да бъде невъобразимо преживяване. Има силна индивидуална сексуалност. Неговата доминираща персоналност просто изтрива всички правила и условности. Жена, която тръгне с лъв, трябва да бъде водена от едно много основно правило: никога не се отмятайте от обещанията си, по-добре ги изпълнете. Лъвът не си играе. Ако не сте готови да го последвате, стойте си вкъщи и плетете. Той вярва, че една жена винаги ще бъде желаеща и ще може, защото той е винаги готов. От друга страна, неговата изключителна увереност в себе си може да бъде повредена от неяснота, защото той мисли, че повечето жени толкова много искат да получат неговото благоволение, че едва се сдържат. Така че тази, която го накара да я преследва, има най-добри шансове да сполучи. Като любовник той поддържа аксиомата, че действието премахва колебанията. Пред него не бива да има съмнения, колебания или бавно доближаване. Вие ще бъдете пометени, хвърлени в леглото, взети от един всепобеждаващ мъжкар. Понякога това проваля и неговите собствени намерения, неговата партньорка започва да мисли, че той е тръгнал да покорява сексуалния Олимп, и да се съмнява, че може да му даде необходимото. Това че той изразходва толкова малко време за предиграта, не помага на нещата, лъвът не се интересува от друго, освен от своите сексуални нужди. След това очаква жената да го поздравява за неговата техника. За него това е приятно завършване на всеки акт. Издръжливостта му е забележителна и той има огромен апетит за правене на любов. Това не значи, че той го иска повече от един път на ден; след като е действал царят, кой може да иска повече? Прави го само веднъж, но с удоволствие. Вашата ответност трябва да се ускори, за да посрещнете неговите царствени нужди. Бъдете тиха и скромна. Лъвът обича жени, които му показват колко много удоволствие им доставя. Когато тя скимти или пъшка неконтролирано, му показва, че той е майстор във всичко, което върши. Никога не отказвайте на лъва, защото той просто ще се премести при друга жена. Когато не е определено привързан, той се отнася към всички жени с царствена небрежност. Що се отнася до тях, те всички са отворени бутилки, които се нуждаят от запушване. Обича жената да му са подчинява.
Стандартната поза е мъжът отгоре. Той познава своята потентност и не вижда причина да й въздейства с различни вариации или да я изразходва по други канали. Трогва се от жената в безпомощна позиция. Любима поза за него е партньорката да коленичи до леглото, опирайки горната част от тялото си на него. Той коленичи зад нея, влиза и след това, като я държи за бедрата, бавно става. По този начин контролира всички движения.
Оралният секс е допустим само ако той е получаващият. За него фелациото носи не само сексуално удоволствие, но е израз и на обожание, което ласкае мъжката му суета. Канилингусът е недопустим. Всякакви други перверзии – също. Той предпочита конвенционалните форми. Неговите естествени способности като любовник могат да бъдат насочени погрешно, ако жената не успее да отговори на огромното му “аз”. Тогава прибягва до други видове самозадоволяване. Гордее се много с големината на своя член и може да използва електрически принадлежности да го увеличи и да впечатлява с него. Ако няма подръка партньорка, излиза на улицата, носейки само връхна дреха, и когато някое привлекателно момиче приближи към него, отваря палтото си и се показва. Този вид ексхибиционизъм е разпространен между лъвовете. Ако дълго няма жена, лъвът се преангажира с този проблем. Не може да мисли за нищо друго, игнорира приятелите, семейството и работата си и търси спасение в публичен дом.

Дева

Нейният сексуален живот

Тя няма илюзии за секса и би желала никой да не превъзнася неговата важност. Просто не може да повярва, че когато две тела се съединят, могат да се получат светлинни ефекти, да лумнат пламъци или да се развихри буря, след като в крайна сметка това е напълно естествено действие.
Тя не харесва мъжете, които пристигат като самолети “Конкорд” и се опитват да се приземят. Предпочита тези, които имат достатъчно самодисциплина да изчакат нещата да се развият, докато моментът за секс стане неизбежен. Не мисли с тези думи, разбира се, по-вероятно е да се каже, че романът е също важен и че този, който е привърженик на чисто физическите отношения, не разбира и не цени действителното значение на правенето на любов. Тя не гледа на ухажването като на предигра, през която трябва да се премине колкото се може по-бързо, за да се започнат естествените неща, а като на грациозно красива авантюра към символичния връх. Обича да бъде в леглото, но не е склонна да изпада в сантименталности.
Когато й се даде възможност, би напълнила спалнята си с аромата на пресни цветя, а не с тежки, предизвикателни парфюми. И няма да се прояви драматично, защото това не е сцена от филм, скъпи мой, това е реален живот и двамата знаем защо сме тук.
Веднъж решила да се отдаде, няма да донесе разочарование. Нейната женствена грация, нейната нежна топлина и скромност са за тези, които са изморени от симулиращите фойерверки; всичко ще бъде направено за вашето пълно вътрешно удовлетворение.
Условията на отдаването могат да бъдат дискутирани предварително, като се засегнат такива подробности като мястото например. Тя предпочита своя собствен дом, защото там нещата могат да бъдат контролирани.
Донесете шампанско, не се учудвайте, ако ви предложи душ или вана за двама преди важното действие. Това ви дава повече време за предиграта и задоволява нейната нужда за чистотата. Тя може да ви изтрие с четка, преди да ви позволи какъвто и да било друг контакт. не се чувствайте обиден. Това е просто маниер на девата, така че се отпуснете и се радвайте.
Спалнята ще бъде полуосветена или без светлини. Леглото ще бъде току-що оправено, стаята проветрена и може би ще има хубава музика. Телефонът ще бъде изключен. Девите предвиждат всичко.
Правете с нея какво искате, с изключение на това, което тя счита за ненормално, гротескно или животинско. Девата слага граници на това, което й доставя удоволствие.
В тези граници тя е повече от чудесна, желаейки да ви накара да се чувствате добре. Може да превърне една целувка в еротично преживяване, почти равно на самия акт. За да достави удоволствие на любовника си, може да стигне до смучене, облизване и други форми на орално задоволяване и дори ще го направи артистично. Нейното най-висше сексуално удоволствие се получава, когато успее да ви направи щастлив. Но в аритметиката на прелъстяването най-високата оценка, която може да се получи е 69.
След предиграта, ако не сте показали нещо друго, тя веднага заема стандартната поза, но не се тревожете. Ако имате нещо друго предвид, може да го направите.Само обяснете преди това какво точно искате и след това оставете на нея – ще направи всичко възможно, за да ви достави удоволствие. След всичко сексът е проява на гостоприемство за нея – като правенето на кафе сутрин. Както жените в телевизионните кафе-състезания, тя няма да бъде доволна, ако не го направи както трябва. Обаче ако искате да натиснете нейното магическо копче и да пуснете нейните сексуални токове да текат, опитайте взаимна мастурбация, особено в позата, когато нейните крака са към главата ви и тя позволява да работите с език, докато тя се занимава с вашия орган. Чист екстаз.
Тя е склонна към малко сексуални извращения, обикновено свързани с наказанието. Причината е ясна, когато тя прави нещо, което е в конфликт с нейните морални скрупули, трябва да бъде наказана. Боят с тояга по задника има и еротично действие върху нея, така че такива епизоди обикновено завършват със сексуален акт. Ако това не стане, тя мастурбира след това с дръжката на тояжката. Ако чувствате, че твърде много й харесва сексът, тогава може да направи наказанието съставна част от акта. Някои жени, родени под този знак, не могат да вземат участие в сексуалния акт без трети човек. Този трети човек действа като “съзнание”. Една вариация е комбинацията между словесното освобождаване и физическото наказание. Всичко това се дискутира предварително и никой не остава потиснат от него, но по някакъв абсурден начин жената дева се усеща чиста, тъй като е била накарана насила да чувства.

Неговият сексуален живот

Мъжът дева не търси момичета. Ако тя си спомня как е започнало всичко, ще установи, че първа е предложила да вечерят заедно някоя вечер. Той е твърде свенлив, за да прави увертюра. Шансът, че сте се срещнали, се дължи на общ приятел, който ви е запознал, или на това, че работите на едно място.
Тя трябва да бъде точна на първата среща и на другите след това, защото точността е важна. Други качества, които той харесва, са тактичност, добри маниери, включително на масата, и възможности да се говори върху широк кръг проблеми. Предпочита да избере мястото, където да отидат, и има твърде определено мнение за хората, които иска да посети. Вие не трябва да се тревожите, че може да почувствате крака му под масата, да се опитва да ви ухажва публично или да виси на вратата ви, очаквайки да бъде поканен. Това не е начинът, по който действа. Когато дойде моментът за интимна вечеря у вас (надява се, че ще завърши със закуска за двама следващата сутрин), най-добре е до уговорите с него всичко предварително. Той ще иска да си донесе пижамата, приборите за бръснене и четката за зъби, чиста риза и връзка за другия ден, чисти чорапи, а може и часовника, който да го събуди навреме. Може даже да поиска да обсъдите как обичате секса, преди да сте започнали.
Няма да има вулгарни изрази на страст, нито нежелани отклонения. Неговата предигра е доста заучена, даже методична. Той добре познава женската анатомия и като знае предварително какво точно възбужда жената, ще получи правилните еротични отговори. Техниката му е по-скоро естетична, отколкото чувствена, и погрешните вибрации оказват лошо влияние на неговото изпълнение. Когато това се случи, обвинява за неуспеха обстоятелствата, а не себе си.
Мъжът дева приема предложения и една агресивна жена може да получи всичко, каквото желае, не очаквайте от него да бъде с твърде голямо въображение в секса. Обаче той работи много упорито и една жена, която не е успяла да получи оргазъм, трябва да обвинява само себе си. Жертвоготовен, мъжът дева прави всичко, за да достави удоволствие на партньорката си.
Някое необикновено обстоятелство понякога го възпламенява. Един мъж, който познавах, ми разказа, че като пътувал с автобус през нощта и светлините били загасени, жената, пътуваща до него, му направила предложение. Тъй като не носела нищо под миниполата си, нямало никакви трудности да я обладае. Контактът с непознатата в автобуса, докато другите пътници спели или дремели, бил най-чудесното преживяване в неговия живот. Това променило изцяло отношението му към въпроса как, къде и кога може да се прави любов.
Както и да е, вие не винаги можете да пътувате в автобус. Когато не е стимулиран, мъжът дева е склонен да се установи на най-обикновения метод, традиционната поза през нощта в леглото, под завивките. Но има една вариация, която му харесва. Тя е когато жената лежи с лице надолу, придържайки се с лакти върху пода. Той повдига краката й в поза количка и влиза отзад.
Мъжът дева откликва на нови техники, ако не са въведени насилствено. Грижете се за него като за семе, което трябва да бъде отглеждано с любов, за да може да постигне разцвет. Един добър трик – хапете леко мъжа дева по задника, това го възбужда много по-бързо, отколкото горещата баня. Не всички истории за фригидността на мъжа дева са лъжливи. Неговото пренебрежение към секса може да премине в безразличие. Понякога той може да бъде женен от години и така да страни от съпружеските си задължения, че липсата на ползване да доведе органа му до атрофия.
В още по-отрицателна светлина – възбужда се от гледане. Той ще започна да мастурбира, докато чете порнографска книга. Може да бъде страшно сексуално животно, да накара приятелката си да играе гола гимнастика, кара я да се навежда и гледа отзад. Друго – казва на жена си да си доведе любовник, а той се крие зад пердетата и гледа, като мастурбира през това време. Аз не се нуждаех от уверения, гледайки неговата слънчева карта, той беше типичен мъж дева.

Съжалявам че темата стана малко дълга но намерих този хороскоп преди известно време и реших да го споделя с вас :P ще добавя останалите 6 зодии малко по късно.


Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2012 12:22 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Сря Юни 20, 2012 2:07 am
Мнения: 11
Ето и останалите зодии

Везни

Нейният сексуален живот

Ключовата дума е “драма”. Когато се появи за пръв път в почти прозрачна нощница, светлината ще бъде зад нея, за да постигне най-добър ефект. Тя внимателно подготвя предварително сцената за сексуално действие. Жената Везна обича да наблюдава реакциите на своите любовници. И след това обича да знае и да чува какво голямо удоволствие е било за вас сексуалното преживяване с нея. Предпочита продължителния период на настройване: защо трябва да се бърза, нощта е създадена за любов! Тя обича всички предигри, включително словесните. Добра идея е мъжът да каже няколко строфи от любовен сонет, ако може за го направи убедително. Тя разбира, че ухажването е изкуство, а не физическо усилие. Една наистина успешна вечер в леглото е взаимен триумф. Тя не е крепост, която трябва да бъде превзета със сила. Понеже е сигурна в своята сексуалност, често я подчертава и действува провокиращо, по неочакван начин. Би могла да се приготви за действието, като се натрие с ароматни масла. Ако искате да задоволите нейната потребност за драма, опитайте всички средства, за да осигурите огледален таван или специални светлинни ефекти. Тя обича да лежи гола, докато любовникът й масажира гърба, започвайки от бедрата с нежни кръгове, докато завърши до лопатките на гърба. След това се обръща по гръб, зад а се повтори масажът по същия начин. Тя е господарка на “капана” на Венера – жените, родени под този знак, притежават изключителен контрол на вагиналните си мускули. Могат да ги свиват и разпускат по такъв начин, че да доведат мъжа до кулминация, без да използват други мускули на тялото си.
Ако прекарате нощта заедно, не я будете за закуска. Обича да спи. Напишете й бележка за по-късна среща, обикновено с шампанско, когато ще можете да й кажете колко очарован сте останали от прекараната заедно нощ. След това можете да я поканите за съвместен душ. Тя обича чистотата, но не пускайте завесите на ваната ,обича да се наблюдава в стенното огледало. Едно напомняне: по време на орален секс внимавайте да не докосвате косата й. свръхчувствителна е към всеки допир до главата. Никога не бъдете животно. Тя намира, че е твърде лесно да каже “да”, когато се домогвате към нея по правилен начин, и това значи “да” във всичко. Но ще каже “не” на мъжа, който пристъпва към нея като мечка. Тялото й може би иска сексуално разточителство, но умът й настоява за умереност. Никога не опитвайте нещо на задната седалка на колата, също и в открито кино.
Жената Везна е изключително женствена и както вече споменахме, инстинктивна ексхибиционистка. Тя е тази, която обича да носи полупрозрачни блузи без сутиен, да загубва горната част на банския си на брега на морето, да носи миниполи. Везната ще сподели своите симпатии с всеки, който цени нейната красота. Тя обича своето тяло и чувства, че то е създадено да бъде гледано и обожавано. Докато се разхожда гола пред вас (твърде възможно е до отворения прозорец), няма да реагира зле, ако я закачите.
Иска да разбере, че вие просто не можете да устоите на импулса да я докосвате и да я прегръщате. Често жената Везна самообожавайки се, стига до нарцисизъм (едно състояние, към което я подтиква собственото й тяло). Разликата между самозадоволяването и нарцисизма е психологична. Нарцисистите са действително влюбени в своето тяло, докато тези, които се самозадоволяват, го правят само за физическо удоволствие. Те са склонни към перверзии или към ексцентричен секс. От моя опит като консултант най-причудливите вариации на сексуални действия са ми били разказвани, ако не са били открити, от жени Везни. Например, копринен шал н ануса на любовника с топченца на стратегическите места; друга – вибратор върху ануса на партньора – неописуем ефект; дъвка във влагалището и т.н. Разчитайте на жената Везна да намери начин за удвояване или утрояване на удоволствието. Тя е любимка на мъжете вещомани, особено на тези, които обичат фиксирано удоволствие на части от тялото. Симпатизира на всеки, който се пристрастява към косата, ръцете, пръстите на краката, коленете й и всичко друго. И защо не? Ако тя е толкова красива, колкото мисли че е, защо и всички нейни части да не са?

Неговият сексуален живот

Въпреки че е необходимо друг да го ръководи, помнете, че гори от желание да достави удоволствие и няма нищо, което не би опитал. Той е твърде загрижен за това дали вие сте задоволена и би могъл за стане твърде необичаен, ако правилно се отнасяте с него. Използвайте върховете на пръстите с, той реагира хубаво на всяко докосване. Не бъдете нетърпелива. Ако се опитате да го накарате да побърза, възбудата му се губи. Неговата изтънченост може да го доведе до много възбуждаща предигра, ако това ви е приятно. Комбинацията от изкусност и чувственост може да доведе всяка жена до готовност. Той отлично познава женската анатомия, има еротично въображение, правилна интуиция. Не се заблуждавайте от обикновено слабата му физика. Мъжът Везна е много издръжлив, въпреки че е бавен, и обзалаганията са, че вие първа ще викате “достатъчно!”. Основното е, че обича правенето на любов, при което се избягва всякаква грубост. Знае как да прегърне едно женско тяло и да направи така, че докато го съблича, то да бъде вече възбудено. В предиграта е търпелив, чувствителен и с въображение. Нещо повече, неговите страсти не избухват и изчезват за 5 секунди, докато съществува цял свят от чудесни усещания, които биха могли да се получат. В пълното сексуално общуване той е настойчив, силен и притежава повече издръжливост, отколкото жената би поискала. За него сексът е преживяване, а не само бързо освобождаване между чаршафите. Той мисли за вашето удоволствие в момента, когато целува гърдите ви, смуче пръстите на краката ви и т.н. Когато ръцете му се движат по тялото ви, той знае точно какви бързи импулси отиват в мозъка ви. Ако сте типът, който може да устои и да се радва на цялата предигра без някакво чувство за неудовлетвореност и нетърпение, толкова по-добре за вас. Ако мислите, че цялата тази предигра ще доведе до нещо, което много бързо ще свърши, тогава внимавайте и го контролирайте, но го направете внимателно. В спалнята той трябва да бъде командван внимателно. Забравили сте да си вземете хапчето, ако нямате под ръка друга форма противозачатъчни средства, мъжът Везна ще ви влезе в положението. Няма да се противопостави да бъде задоволен ръчно, чрез орален секс или по друг начин. Всичко, което би ви доставило удоволствие, ще му бъде приятно. Но иска да знае точно какво се очаква от него, преди да започнете. Не би се отказал от нищо, стига да е наясно предварително. Той не е верен. Тъй като не чувства дълбоко, по-голяма част от връзките му са повърхностни. Не вижда нищо лошо в това да има няколко връзки едновременно.
Неговата тенденция към видео еротизъм се изразява по няколко начина. Получава удоволствие, като наблюдава съвокупляващи се двойки, независимо от това дали са мъжки, женски или смесени. Може да си постави огледало с подходящ ъгъл и да наблюдава акта, в който участва, или да поиска от партньорката си да си сложи маска, като същевременно и той е с маска, и по такъв начин да създадат илюзия, че са двама други хора. Обича рисунките по тялото. С малка четка може да нарисува някои области от своето собствено тяло и от тялото на партньорката си и това води до задоволяващи еротични резултати. Някои мъже Везни правят записи на магнетофон, така че нито един жив звук да не се загуби. Познавачи са на изтънчените екзотични вариации в секса. Много привлекателни са за жените (повечето жиголо са родени под този знак) и за хомосексуалистите. Тъй като личността на Везната е много фино балансирана между двата пола, мъжът често е бисексуален. Неговата сговорчива и толерантна природа се проявява в сексуалните му отношения. Ако партньорът иска да експериментира с друг мъж или жена, той не се противопоставя. Много често може да го намерите в “шведска тройка” или като героя на филма “Кабаре” – по едно и също време е с двамата партньори от тройката. Има силна склонност към всякакви екзотични вариации на мастурбация. Тя е често срещана сред мъжете Везни, докато гледат фотографии на жени, носещи кожи и бижута. Един от пациентите ми обичал да влиза в банята, където се къпела неговата приятелка, и да мастурбира в тялото й. други предпочитат мастурбация с по-голям физически контакт. За тази цел почти всичко, което има отвор или в което може да бъде направен отвор, е удобно. Аз съм чувал за тази цел да се използват плодове, кокосов орех, ролки тоалетна хартия или гъби за баня и съм сигурен, че някои мъже могат да добавят още предмети.

Скорпион

Нейният сексуален живот

Имаме дълга нощ пред себе си, приятели, успокойте се!
Тя може да започне, като нашепва предизвикателни думи на ухото ви. Само разговорът за секса може да я доведе до оргазъм. Тя настоява да има голяма вана или едно от тези големи кръгли легла, които нямат определено място за главата и краката и дават възможност за всякаква поза. Активист в спалнята е и ще направи всичко, за да бъде нощта запомняща се. Тя е любопитна, търсеща и експериментираща. Независимо доколко сте информиран за сексуалните процедури, все някое нейно действие може да ви учуди. Иска сексът да ви носи толкова удоволствие, колкото и на нея, а тя се захласва в него толкова, че стига до екстаз. Това е най-сексуалният знак в зодиака.
Еротична и взискателна, тя търси партньор с равни възможности за пълното й задоволяване. Нейното поведение е изцяло подчинено на инстинктите. Нито една книга не може да я убеди, че сексът е просто система от йогийски упражнения. По-скоро би отишла в леглото с лош любовник, отколкото с хубава книга. Тя е прегръдка за всяко мъжко “аз”, когато е възбудена, го показва и това възпламенява неговите страсти. Обича да прави любов продължително и е в състояние да наложи собствените си желания на мъж, който при други обстоятелства е доста бърз и импулсивен, защото знае, че еротизмът представлява много повече от същинското правене на любов. Даже и най-малките детайли са важни и тя ще го накара да почувства това. Може да я видите с най-странните бикини. Жената скорпион навън може да изглежда съвършена дама, но в спалнята се увлича и се държи като изпусната проститутка. Когато един мъж я интересува, преследва го с решителност и настървение и за нея “не” никога не е отговор.
По време на акта за нея е много важно контролирането на оргазма и тя опитва всички начини, за да помогне на любовника си да го забави. По време на дългия си опит съм срещал жени, които употребяват изкуствени органи – единични, двойни и ректални. Тя не знае ограничения в постигането на целта си, а нейната цел винаги е пълното сексуално задоволяване. Веднъж започнала, за жената скорпион е много трудно да свърши. Тя иска повече, отколкото вие давате, и има начини да ви накара да дадете повече. Много е нещастна, ако й хрумне мисълта, че не искате да бъдете с нея. Винаги иска да доминира. Склонна е към тероризъм. Склонността за доминиране понякога взема лесбийска форма даже с партньор мъж. Тяхната нужда от по-пасивни, с комплекси партньори ги въвежда в лесбийски афери. По-голяма част от сексуалната игра е хетеросексуалност и жените скорпиони много често се държат като мъже не само в секса, но и в други отношения. Какъвто и да е методът, жената скорпион командва своя партньор и прави това, което тя иска, далече от общоприетите начини. За нея сексът е просто друга форма на отношенията господар-роб и скорпионът винаги е господар.

Неговият сексуален живот

Той е лъстиво сексуално животно. В леглото винаги гледа да получи повече, отколкото сте се спазарили предварително. Познава интимно женската анатомия и има много активно еротично въображение. За него няма бариери. Всяко кътче трябва да произведе максималното количество удоволствие. Неговата енергия е неизчерпаема, желанията му никога не пресъхват. Още от първата целувка знаете, че той има предвид нещо съществено. Отива направо към целта си, не се занимава с рафиниране на техниката. Всичко, което иска, е да задоволи неконтролираните изключителни желания на своите гениталии. Преди да се е съблякъл, е готов за действие. Една жена, която описва правенето на любов със скорпион, казва, че това е нещо като настъпление на оръдие срещу тебе. Той започва силово. Неговите целувки не са сладки докосвания, а огнени, силови мъжки прегръдки. Обича да хапе и да смуче. Причинявайки болка, той се възбужда повече. Програмата на предиграта му може да ви доведе до върховни еротични усещания, придружени с болки. Той има нужда да доминира над жената. Ако тя изпитва болка, значи му е подчинена. Оправдава се с това, че повечето жени обичат да бъдат сексуално превъзхождани и физически потиснати. Ръководен от своите гениталии, обича любовницата му да изразява своето обожание към тях. Много обича да ви посрещне, когато идвате от горещата вана, и след това като натисне вашето горещо, влажно голо тяло в студената стена, да влезе във вас, както стои прав. Влажността го възбужда, той е воден знак и неговото чувство за сексуален глад се задоволява от бързото съединяване на голите тела. Ще иска да продължите в спалнята (скорпионът винаги иска да продължи) или ще ви върне обратно във ваната. Забележка: трябва да имате бърз достъп до различни кремове и желета, които да улесняват честото проникване. Скорпионът може да продължи безкрайно, за да добавя удоволствие за себе си от съвкуплението. Един мъж, когото познавах, винаги мастурбирал преди акта, друг си хапел устните, докато не потече кръв, или се щипел жестоко, така че болката да удължи оргазма му. Един особено интересен приятел ми каза, че открил как да заздрави мускулите на пениса си – докато уринира, просто спирал и пускал струята през няколко секунди. В резултат, увери ме той, жените били много доволни от неговата възможност за продължителна сексуална потентност. Мъжете скорпиони предпочитат да правят любов, когато има известна възможност за забременяване, така че се възбуждат, когато жените не използват противозачатъчни средства. Те не обичат мъжките противозачатъчни средства или прекъсването на акта предварително. Един метод, който използват скорпионите, е да потапят тестисите си в гореща вода преди акта, което понякога води до временна стерилност (факт е, че тестисите са разположени извън тялото, защото спермата, която се произвежда в тях, не може да живее при телесна температура). Една от причините скорпионите да предпочитат този начин е удоволствието от болката, която получават в гениталиите. Нещо, което никога не ми се е случвало, е мъж скорпион да ме попита как да получи по-голямо удоволствие в секса. Това няма да учуди никого, който добре познава този знак. Да задаваш въпроси, значи по някакъв начин да покажеш сексуална неосведоменост или непълноценност. А никога един истински скорпион не може да бъде обвинен в това. Сексът е твърде важна работа за него. Скорпионът е склонен към сексуални чудатости. Той обича необичайния секс и експериментите с всичко, което би го направило запомнящ се: удължители на пениса, нови видове изкуствени пениси, даже вибратори. Неговата потенциална необузданост може да се превърне в реална и порочна. Той изпитва удоволствие от болката и на някой друг и това лесно го води до садизъм. Наскоро във вестниците пишеше за един мъж, който си направил леговище в мазе и там водел момичета, които измъчвал, преди да ги изнасили: обесвал жертвата за ръцете, приковавал я за стената с въжета и вериги и й запушвал устата с топка. Аз нямах нужда от информация, за да знам, че този садист е бил скорпион. Той обича да довежда жената до неколкократен оргазъм обикновено с помощта на електрически вибратори. Нищо не прави скорпиона по-доволен от това да добавя към сексуалното удоволствие и болка.

Стрелец

Нейният сексуален живот

Любимото й място за секс е на пясъчния бряг. Една жена стрелец, която познавах, обичаше да излиза с приятеля си на един самотен провинциален път и да правят любов на покрива на колата. Може би този афинитет към живота на открито е една от причините толкова много от жените, родени под този знак, да се присъединяват към нудистки лагери. Сексът харесва на жената стрелец, но не проточвайте твърде много предиграта. Първото нещо, от което тя се интересува, е нейното собствено задоволяване. Докато не забелязва предиграта, предпочита да започнете главното представление колкото може по-скоро. Способна е на многократен оргазъм. Някои мъже смятат маниерите й в леглото за нетактични и е истина, че тя може да бъде твърде несъобразяваща се с любовника си. Ако не получава това, което иска, може да мастурбира пред него, докато той стои, без да е задоволен.
Обича да измъчва партньора си, докато той загуби самоконтрол. Постига го чрез техниката “Започни и спри”. След като го е довела почти до кулминация чрез фелацио, се настанява директно върху него и бавно спира. Когато той достигне до върха на непоносимо напрежение, тя се отдръпва. На нея не й пречи, ако мъжът свърши твърде бързо. Може да свива своите влагалищни мускули и да го възбуди отново. И след това е готова за нов опит. Тя харесва следиграта, когато може да лежи до своя любовник, да пуши цигара, да пие вино и да обсъжда удоволствието, което току-що са преживели. Сексът е акт на приятелство и тя не харесва любовници, които се държат, като че ли цялата вселена току-що се е променила.
Нейната основна трудност е неспособността й да се отдаде напълно на един-единствен мъж. Без избор прелита от един на друг, не оказва силна съпротива и не намира особено удовлетворение. Има твърде много опити и твърде малко истински чувства.
Обратно на своя мъжки зодиак, жената стрелец не се увлича от експеримента, тя не се интересува от инструменти за перверзия – тези екзотични играчки в спалнята не я интересуват. Не е познавач на еротиката. Определено предпочита изпитаните и истински форми на сексуална игра и не се интересува от вариациите, които счита за излишни. Напоследък една жена стрелец около 40-те години дойде при мен за консултация. Нейният проблем беше, че след като е започнала връзка със симпатичен, по-млад от нея мъж, тя няма желание да продължи със сексуалните трикове, които той иска. Нейният любовник я подтиквал към такива действия като поставяне на банан във влагалището и след това да използва мускулите си, за да го повдига и сваля по такъв начин, че той да го яде, без да използва ръцете си. Съвсем естествено е, че като стрелец тя намира това излишество за безвкусно. Трябва ли да прибавяме, че той беше скорпион?
Свободомислещите сексуални отношения на жената стрелец я водят в обстоятелства, при които може да прави любов с жени по същия начин, както с мъже, в една лесбийска афера тя може да е активната. По някаква причина в такива взаимоотношения често е жестока и садистична. Най-малко единствените й намерения са да задоволи собствените си сексуални потребности. Партньорка лесбийка, тя обикновено обича да използва двоен изкуствен член – с две глави, всеки край във влагалището на жена. Не е необходимо винаги да бъде с човешки същества. Тъй като е много привързана към животните, нейните незадоволени страсти могат да я доведат до скотофилия. Особено обича кучета или коне, или нещо, което би могла да дресира.

Неговият сексуален живот

Помните ли песента за момчето, което като не можело да бъде близо до момичето, което обича, обичало момичето, до което било близо. То трябва да е било стрелец. Мъжът стрелец прелита от жена на жена като пчела, смучейки нектар от всяка. Не може да се въздържи. Той е влюбен в един идеализиран романтичен сън и трябва да търси този идеал навсякъде, където може. Сексът за него е голямо преживяване, харесва му, но той не чувства, че Земята се върти. Кой иска да живее в средата на земетресението? Предпочита да се разхожда в тиха красива градина и да къса цветовете, които привличат погледа му. Възбудата за него е в търсенето, забавата – предиграта. Обаче когато той успее да заведе едно момиче в спалнята, то може да бъде разочаровано. Символът на този знак е стрелец, който дърпа стрелата си, но тя не винаги улучва целта, поне не първия път. Хам, бам, извинявайте мадам – това често е резултатът, и жената е зарязана да виси като дреха в килер. Друга страна – мъжът стрелец никога не е отегчен от секса. Той го обича, той е първият, който ще опита нова поза, различно изпълнение – назовете го и той ще го изпълни. Скоро получих писмото от една млада жена, която питаше дали желанието на нейния приятел стрелец да прави любов 3-4 пъти на ден ще подкопае нейното здраве. Аз й отговорих, че не може да очаква нещо по-малко от един мъж, роден под този знак. Той обикновено има две или три любовни афери едновременно, но ако жените участнички се съберат, те могат да открият, че техният любовник, макар и незадоволителен, може да се справи веднъж – количеството може да бъде заместител на качеството.
Той обича аналната игра и аналния секс и често ги комбинира. Не бъдете изненадани, ако той си сложи пръста във вашия ректум и ви доведе до оргазъм. Във всички случаи купете 2-3 изкуствени члена – един за вас и един за него. Той е много сладкодумен и винаги може да ви уговори да направите каквото и да било. Майстор на еротичния масаж – орален и ръчен, неговите пръсти действат като крачета на паяк, леко докосвайки и стимулирайки ерогенните области. Езикът му може да бъде дяволски инструмент, когато се приложи към еротичните места на жената. Една сексуална особеност, към която много мъже стрелци са привързани, е фрикцията (задоволяване, постигано чрез триене на гениталиите в някоя част на тялото на партньора – стъпалата на краката, под мишницата, долната част на челюстта и шията). Той има изключителен интерес към краката на жената. Понякога намира, че актът е по-възбуждащ, ако жената е с чорапи. Извивката на прасеца или кривата на стъпалото са еротизъм за него. Ако една жена стои с кръстосани крака и поклаща обувките си – това е знак. Има склонност към вещите. Може да държи парче коприна или нейните бикини. Всеки опит да бъде критикуван ще доведе до остроумна забележка или словесна контраатака, понякога до прегръдка. Има силна склонност към бисексуалност. Ако това стане позволено, той ще прелита от жена на мъж, без да има предпочитания. Неговите връзки са много и различни. Аморален е като улична котка. За него сексът е живот и той иска да опита всичко.

Козирог

Нейният сексуален живот

Тя лесно се възпламенява. Понякога може да я възбудите само с един жест, с една прегръдка. И това няма да бъде краткотраен огън, когато горят храсталаци, а голяма клада.
Не се чувствайте обиден, ако предпочита две отделни легла. Това е само защото държи на своята самостоятелност. Когато има настроение за любов, а тя често го има, вие няма да се притеснявате от тези легла.
Не се нуждае от много предразполагане, защото се ускорява светкавично. Обича да има водеща роля в любовта. Може да започне във ваната или под душа. След това, напарфюмирана и готова, се придвижва към следващата стая и към следващото действие. Не се опитвайте да я сюрпризирате. Тя обича да знае какво следва в програмата.
Тъй като има голяма сексуална издръжливост, очаква това и от партньора си. Не се интересува от екзотични вариации, а само от силата и издръжливостта. Разнообразните експерименти не я привличат. Освен това постига големи резултати с конвенционалните методи и не може да разбере защо е необходимо да се претрепва от акробатики, когато мисионерската поза води до същото удоволствие по по-директен начин. Тъй като обича да доминира в половия акт, е особено доволна от вариантите, когато е водещата и контролира положенията. Тя налага ритъма, който й носи удоволствие. Веднъж попаднала в него, през цялото време води към края. Обича да драска и да скимти. Правенето на любов е диво състезание, а оргазмът е наградата в него.
Тя достига до него повече от един път, обича продължителните актове и има необичайната способност да прави често любов.
Тя не се интересува от едностранните действия, ако е изоставена в критичния момент. Животинските кожи – прострени на пода или на леглото, й доставят удоволствие. Намира, че допирът на сухата животинска козина е еротично стимулиращ. Нуждата й да бъде задоволявана често граничи с нимфоманията. Когато стигне до своя връх, иска да чувства, че земята се върти, и това е всичко, от което се интересува.
Обича да хапе. Понякога това е еротично, но когато любовното ухапване се появи непосредствено преди или по време на оргазъм, не я е грижа за това колко дълбоко или силно захапва. Не се заблуждавайте, че трябва да бъде набита. Наказанието на партньора възбужда нейните страсти до подходящо ниво и я възпламенява. Жената козирог може да изглежда студена, но това е само защитно оръжие. Един път предала се, може да очаквате много приятни сюрпризи от нея.

Неговият сексуален живот

Сексът събужда у него най-доброто, което може да предложи. Той вярва и ще ви убеди, че човек може да разбере какво е любовта, само ако той или тя разбират физическата страст. Планира своята сексуална активност по същия начин, по който планира вътрешния си живот. В любовта, както и във всичко останало не е импулсивен. При него всичко е схематично и планирано.
Той предпочита жената да знае какво му харесва, да не го принуждава да се домогва до нея и да не го подтиква твърде много. В крайна сметка вие можете да построите мост само на една страна. Жената трябва да научи малките възбуждащи го трикове и да му организира сюрпризи, които ще му доставят удоволствие. И винаги, когато я пожелае, той очаква тя да бъде готова, желаеща и ентусиазирана. Горд е със своите сексуални възможности и със способността си да задоволи една жена, без да прави каквото и да било усилие. Има издръжливостта на маратонец. Може да издържи до края, докато вие завършите. между козирозите можете да намерите мъже, които стигат до състояние на оргазъм, оттеглят се, позволяват на жената да действа силно и след това продължават, докато тя е готова да крещи. Сексът е ритуал, проява на страсти и напрежение, които той упражнява по правилен начин. Ако една жена се опита да го прекъсне и да промени позата, това не би го разтревожило. Тя може да отиде в банята, а той продължава да задържа своята готовност, докато тя се върне.
Правенето на любов трябва да става според него в комфорт, на добре застлано легло или дебела меча кожа пред камината. И то трябва да бъде придружено с приглушени светлини, лека музика и редки напитки. Не му казвайте какво да прави и как да го прави, отпуснете се. Той ще бъде горд да ви задоволи. Усеща какво ви харесва и ще се постарае да ви достави удоволствие. Дойте му да разбере, че го харесвате като сексуален партньор. Това ще го окуражи и ще го направи още по-добър. Една подходяща техника за него е сексуалният танц: бавен стриптийз, докато танцувате заедно, чувствените движения го възпламеняват, когато и двамата сте съблечени, може да ви занесе в леглото или да ви вземе докато танцувате и да продължи в бавния ритъм. Ако сте много по-ниска от него, може да ви повдигне на ръце с краката ви около кръста му и ръцете около шията и нека музиката свири. Той е способен да разкъса дрехите ви и да ви нарани. Колкото повече усили правите да го избягвате, толкова повече той се стимулира. На някои жени това им харесва. За някои козирози е характерна твърде тясната връзка между сексуалните емоции и жестокостта. Понякога едно младо, невинно изглеждащо момиче може да го накара да мастурбира. Тези навици могат да продължат и когато козирогът стане доста възрастен. През многото години, в които съм изучавал козирозите, аз съм намирал различни сексуални вариации при тях. Най-любимият начин е така нареченият пенис-пръстен – прави се от кожа или фина корда, на която е поставена златна пружина. Веднъж достигнал до ерекция, той поставя пръстена в основата на пениса си и това му дава възможност да поддържа ерекцията си дълго време. Козирозите са склонни към перверзия и садизъм. Ключът за разбирането на козирога е да възприемете: той е толкова погълнат от себе си, че това изключва истинското съобразяване със сексуалния партньор. Ако срещне съпротива, прибягва към насилие.

Водолеи

Нейният сексуален живот

Тя започва бавно. Животинските пориви не са важни за нея. Предпочита да идеализира обичта и да компенсира с нежност. Любовта за нея е Моцартова симфония, а не Ролинг стоунс (търкалящи се камъни). Тя е с изключително въображение, творчество и проявява интерес в опитите за получаване на нови удоволствия. Няма нищо в секса, което не би опитала и обикновено предлага интересни вариации. Вярва, че всичко, което би усилило задоволството на партньора, си струва.
В спалнята трябва само да й предложите нещо – веднага ще се подчини с удоволствие. Нейната топлота и разбиране са ефектни за мъже, които са психоимпотентни. Тя се отнася със симпатия към сексуално подтиснати мъже. Една жена водолей сподели, че нейният по-възрастен приятел се възбуждал на топло. И тя го водела на сауна. В своето желание да достави удоволствие винаги поставя нуждите на другите преди своите собствени. Когато е разочарована в любовта, преминава към мастурбация. Жената водолей често е жертва на съпрузи с несполучлив брак. Тя е утеха за всеки, който спечели нейните симпатии, но за да се грижи за един мъж, трябва да харесва не само тялото, но и ума му. За щастие много добре знае, че умът на мъжа е неговият най-еротичен орган. Тя обича поза глава към крака, като смуче палеца на любовника си. Винаги има собствени идеи. Нищо не е делнично или забранено. Нейната нужда да доставя удоволствие включва всичко, което любимият изисква.
Една от вариациите й е мигането. Слага си дълги изкуствени мигли и мига върху органа на партньора си до оргазъм. Нейните симпатии към стари мъже могат да я доведат до крайности. Ако има баща водолей или неженен брат, ще направи за тях всичко – от вкусните ястия до задоволяване в леглото. Същото разбиране проявява и към жените. Би се замесила в лесбийска афера само защото не може да гледа приятелката си нещастна поради липса на секс.

Неговият сексуален живот

Водолеят мрази да загрява и по-скоро се хвърля директно в същността. Като актьор няма добра способност да запомня ролите си бързо. Но те са естествени артисти и оратори и имат необикновена способност да убеждават другите. Мъжете водолей печелят.
С финото си домогване са способни на най-неочаквани чувства. С високо сексуално въображение са. Една фригидна жена няма да остане дълго фригидна с водолея. За щастие си губи сексуалната енергия в мечтание, еротични фантазии и онанизъм. Той е неуморим, винаги търсещ. Лесно се влюбва, но се колебае, преди да се ожени. Ако най-сетне се хванете, ще видите, че е голяма закачалка. Чувствителен, любезен, експресивен, жив. Добре преценява характерите на познатите си. Той харесва и е харесван. Въпреки че може да изглужда студен, стопля с мъжки магнетизъм. Нещо повече, въпреки че винаги е привлечен от новото и необичайното (Уран е неговият ръководител), е човек, на когото може да се вярва. Ако флиртува, това е, защото е привлечен от нещо ново и непознато. Той може да бъде много приятен и много стимулиращ за избраната жена. Той се интересува от жената индивид, а не от сексобекта. Много жени намират, че е чудесно да имат съпруг, който цени повече ума от тялото.
Той предпочита да си доставя удоволствие с вариациите на предиграта вместо със същността. Това контрастира на неговата възможност да запалва другия пол, но обяснението е просто. Предисловието е съществена част за него.
Фактически неговото спокойно доближаване може да се окачестви като артистичност в правенето на любов, но вие трябва да го подбутвате. Той може толкова много да се отвлече в играта, че да проспи оргазма. Жените казват, че техният любовник водолей довежда партньорката си до оргазъм без акт. Отговорът е, че не му липсва потентност, просто не се е сетил, че е време. Един път запален, е свободен и подканящ любовник с чудесно присъствие. Той ще ви доведе до задоволяващ връх. Фактически имате толкова шанс да го промените, колкото да промените течението на една река. Една жена с любовник водолей дойде с такъв проблем: “Той не иска да направи “френска любов”. Аз я накарах да се намаже с мед и това свърши работа. Но като истински водолей той настоява за различно сладко, за нова и екзотична еротика всеки път. Любовта е сцена за водолея. Той рядко играе една и съща сцена по различен начин. Истински сексуален научен работник е: чете и има желание да опита всички пози поне веднъж. Ако жената поиска шведска тройка, той ще се присъедини и, ако се убеди, че всеки е достигнал връх, следващата седмица ще доведе двама приятели за четворка. Отегчава се от една поза. Обича сложни вариации. Понякога неговите експерименти довеждат партньорката до екстаз, а понякога тя е недоволна. Водолеят не се обижда, ако го обвинят, че е аморален. Той е толерантен, н широк поглед, така че нищо човешко не му е чуждо. В хетеросексуален секс предпочита екзотичното пред конвенционалното.

Риби

Нейният сексуален живот

Има склонност да драматизира. Разчитайте на нея да направи правилните движения, да каже правилните неща и да създаде добра атмосфера. Тя научава рано за секса.
Нейната склонност да се харесва рядко й позволява да каже “не”.
Тя е сексуално свободна и харесва свободата и разнообразието в еротичната игра. Не е трудно да се възбуди жената риба. Гледането на секс-филми или четенето на съвременни новели може да учести дишането й. Тя е много изобретателна и би опитала в спалнята си някои сексуални акробатики, за които е чела в книгите.
Предполага се, че първият секс-роман е написан от риба.
Нейната естествена склонност към театралност й помага да засилва апетита на любовника си със стенания и въздишки. Ако вашата фантазия е адекватна на нейната, контактът наистина би бил хубав. Тя ще режисира сцената като в пиеса – подходящо осветление, парфюм, бельо, всичко, което подхожда на вкуса на нейния любовник. Веднъж разбрала склонностите му, тя използва въображението си, за да направи ситуацията по-възбуждаща.
Един от малкото пъти, когато рибата е доволна от позицията жената отгоре, е във ваната, където движенията й са като на риба в спокойно море. Тя е в състояние да се настрои физически и умствено за оптимално действие. При рибите това може да бъде психическо състояние. По такова време, тя обикновено застава в сексуална позиция, която е трудно да се контролира. Един опит, използван от много жени риби да намерят сексуално удовлетворение извън съвкуплението, е в банята с език. След като възбуди и стимулира любовника си, тя облива голото му тяло, обръщайки голямо внимание на ерогенните му зони. Когато той е напълно готов, тя може да го поеме с уста и неговото освобождаване я води до оргазъм. Тя лесно може да бъде доведена до перверзни връзки. Фактически рядко казва “не” на каквото и да е предложение на любовника си. Завързването към пейки, маси и даже обесването от тавана не би я отвратило. Садистите лесно намират нейното приятелство, тя окуражава проявите на садизма за нейна сметка. Не протестира, докато не е наранена.
Тя има склонност към фетишизъм към дрехи и бижута. Предпочита да носи една или няколко скъпоценности по време на акта. Обици с дълги висулки, пръстени, гривни, които се пързалят нагоре надолу. Някои подробности от облеклото възбуждат партньора й колкото и нея – дълги найлонови чорапи, ръкавици, колани. Ако нейният любовник е в садомизохистична сцена, тя може да носи къси панталони, високи ботуши до бедрата и др., за да възбуди интереса му. От нея се очаква да вземе участие в ненормално поведение.

Неговият сексуален живот

Той би възприел ръководна позиция в любовта и би станал нетърпелив, ако не срещне благосклонен отговор. Отказва което и да било от желанията му да бъде поставено под въпрос и обиден, ако предложите отлагане за по-подходящо време или място. Когато ви иска, той трябва да ви има веднага. Склонен е към срещи и тайни отношения с жени. Пренебрегва всякакви морални ограничения, предпочита партньорка с опит, с изключителна сексуална активност.
Обича да бъде разсъбличан бавно и с обожание, обича секса в кресло с жена, седнала в скута му с лице към него. Тази позиция е идеална за предиграта, при което ръцете на двамата партньори ще бъдат свободни за докосване на ерогенните зони. Риби са споделяли, че искат да имат до леглото си ледено студен пешкир, който партньорката им да притиска до члена в момента на върховна възбуда, с което удължават оргазма си. От особен интерес за тях са пръстите на краката на жената, те потръпват от интерес, прегръщат ги и ги смучат даже и през найлонов чорап.
Мъжете риби се домогват, докато не направят своите еротични сънища и фантазии истина. Много от тези фантазии се въртят около доминиращата жена, която предявява излишни необосновани и често трудно изпълними изисквания и усилията им да я задоволят са напразни. Любима техника – докато жената лежи отгоре му, той ближе едната й гърда, а другата продължава да трие с пръсти, така че удвоява удоволствието на жената. Садистите и мазохистите ще открият, че той ще играе роля, каквато те искат. Целта му е да се харесва. Ако любовницата му поиска от него да се облече като жена, той би го направил. Ако пожелае да го дисциплинира, няма да получи възражения. Той ще коленичи, ще целува краката й и ще прави каквото тя иска. Ако неговата жена обича да бъде наблюдавана при сексуалния акт, той ще застане зад параван и ще ги окуражава. А може да бъде и трети, както може да изпълнява всякаква роля. Мъжете риби възприемат с удоволствие болката, ако води до задоволяване на партньора. Готови са да направят всичко, което би ги довело до освобождаване. Повечето от тях обичат да ги галят по ушите или леко да ги драскат.


Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2012 1:42 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm
Мнения: 8528
Местоположение: On the highway to hell
кхъм...това ще е подробно :lol:
Zeeke написа:

Скорпион

Нейният сексуален живот

Имаме дълга нощ пред себе си, приятели, успокойте се!
Тя може да започне, като нашепва предизвикателни думи на ухото ви. Само разговорът за секса може да я доведе до оргазъм. Тя настоява да има голяма вана или едно от тези големи кръгли легла, които нямат определено място за главата и краката и дават възможност за всякаква поза. Активист в спалнята е и ще направи всичко, за да бъде нощта запомняща се.

да.

Zeeke написа:
Тя е любопитна, търсеща и експериментираща. Независимо доколко сте информиран за сексуалните процедури, все някое нейно действие може да ви учуди.

всичко е с граници...някои неща не се пробват с основателна причина

Zeeke написа:
Иска сексът да ви носи толкова удоволствие, колкото и на нея, а тя се захласва в него толкова, че стига до екстаз. Това е най-сексуалният знак в зодиака.
Еротична и взискателна, тя търси партньор с равни възможности за пълното й задоволяване. Нейното поведение е изцяло подчинено на инстинктите. Нито една книга не може да я убеди, че сексът е просто система от йогийски упражнения.

ДА!

Zeeke написа:
По-скоро би отишла в леглото с лош любовник, отколкото с хубава книга.

грешка :lol:
Zeeke написа:
Тя е прегръдка за всяко мъжко “аз”, когато е възбудена, го показва и това възпламенява неговите страсти. Обича да прави любов продължително и е в състояние да наложи собствените си желания на мъж, който при други обстоятелства е доста бърз и импулсивен, защото знае, че еротизмът представлява много повече от същинското правене на любов. Даже и най-малките детайли са важни и тя ще го накара да почувства това.

продължително - не винаги, по много - винаги. Някой път бавенето и разтягането е пълна страстоубийка, ако отсрещния не е наясно с твойте предпочитания и желания в момента, може да те налегне дива скука.
Zeeke написа:
Може да я видите с най-странните бикини.

не съм фен на странни работи, ОСОБЕНО когато стане въпрос за бельо :huff:
Zeeke написа:
Жената скорпион навън може да изглежда съвършена дама, но в спалнята се увлича и се държи като изпусната проститутка.

:hotl: :hotl: :hotl: :hotl: =)) =)) =)) тва е прекалено вече.....всъщност не знам точно как се държат проститутките като ги изпуснеш, ама чак бясна шаврантия.... :o

Zeeke написа:
Когато един мъж я интересува, преследва го с решителност и настървение и за нея “не” никога не е отговор.

за импринтинг чували ли сте? Фатално привличане, "не" трудно се казва, а изкушението почти винаги е убийствено, замеси го със скорпионския инат и желание за удовлетвореност и си е ебало.....
Zeeke написа:
По време на акта за нея е много важно контролирането на оргазма и тя опитва всички начини, за да помогне на любовника си да го забави. По време на дългия си опит съм срещал жени, които употребяват изкуствени органи – единични, двойни и ректални.

Глупости, няма нищо по-възбуждащо за един скорпион от това да види как доставя див оргазъм отсреща. Самия момент, в който вече не издържат и се отдават изцяло на страстите и те отнасят като куцо пиле домат....priceless :blush: Като видиш, че ти си причината за онзи замрежен поглед, стоновете, стягането на тялото и стискането на завивките с юмруци направо можеш самичък да свършиш :lol: Изкуствените органи не струват след като си правил умопомрачителен секс.....все едно да се качиш в трабантче, след като си карал ферари.

Zeeke написа:
Тя не знае ограничения в постигането на целта си, а нейната цел винаги е пълното сексуално задоволяване. Веднъж започнала, за жената скорпион е много трудно да свърши. Тя иска повече, отколкото вие давате, и има начини да ви накара да дадете повече. Много е нещастна, ако й хрумне мисълта, че не искате да бъдете с нея. Винаги иска да доминира. Склонна е към тероризъм.

ако започнеш, трудно е спирането а не свършването :lol: другото е вярно :lol:
Zeeke написа:
Склонността за доминиране понякога взема лесбийска форма даже с партньор мъж. Тяхната нужда от по-пасивни, с комплекси партньори ги въвежда в лесбийски афери. По-голяма част от сексуалната игра е хетеросексуалност и жените скорпиони много често се държат като мъже не само в секса, но и в други отношения. Какъвто и да е методът, жената скорпион командва своя партньор и прави това, което тя иска, далече от общоприетите начини. За нея сексът е просто друга форма на отношенията господар-роб и скорпионът винаги е господар.

тва за лесбийската роля е пълна глупост, за търсенето на пасивки с комплекси още повече.... :o на жената скорпион й трябва твърда ръка, а това да си постоянно водещия и командващия в секса, първо че е уморително, след това не носи никакъв интерес или тръпка. Трябва да я предизвикаш, да се поборичкате за това кой да е отгоре, в тоя момент тя ще изтеряса, защото предизвикателствата са интригуващи и битката е въпрос на чест....и тънкия момент е да си я стиснал така че да не може да мърда, привидно да е загубила и точно тогава да й дадеш контрола с намек "ок ок, пускам те да биеш, твой съм, прави с мен каквото знаеш". Е тогава ще разберете какво значи да ви пръснат мозъка от удоволствие :lol:
П.С. позволявам си да взема частта с хапането и смученето от мъжката част на скорпиона.....важи с пълна сила и за женските_________________
Изображение
Where does the good go~
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2012 3:26 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am
Мнения: 1016
Местоположение: Milky Butter Palace
Всичките зодий съм аз, но само като съм загорял. :lol:_________________
Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2012 3:39 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm
Мнения: 779
Местоположение: In the middle of the slack
Zeeke написа:
Овен
Неговият сексуален живот

Ключът към неговото сексуално поведение е импулсивността. Това, което му е необходимо да научи, е да дава и да получава при един истински сексуален съюз. Той е нетолерантен, когато се противопоставят на някои от сексуалните му фантазии. Не се опитвайте да се измъквате. Ако обещаете нещо, по-добре го изпълнете. Ако не искате да отидете с него в леглото, стойте си вкъщи и гледайте телевизия. Овните не играят игри и ако не сте подготвени да изпълните най-новите актове, за които досега сте чели само по книгите, стойте си вкъщи и плетете.

Ммм да кажем да :D Не си падам особено търпелив в това отношение :D Ако кажеш, че ще става нещо интересно си го търся като наследство!
Zeeke написа:
Всичко, което изглежда обичайно, го отегчава и го довежда до истерия. Ако искате да доставите на един овен сексуално удовлетворение, трябва да използвате вашето въображение и не са необходими никакви бариери. Той няма да се тревожи за последствията. Когато ви желае, ви желае. Ако имате връзка с такъв мъж, вземете предпазните мерки предварително. Не очаквайте той да води действието. Вие може да имате предложения, но ако овенът приеме вашите идеи, ги довежда винаги по-далеч от предложението. Бъдете подготвени да очаквате неочакваното. Неговият темперамент иска удоволствие в опитване на шокиращото и забраненото. Когато ги възпират, овните стават раздразнителни.

Не съм много съгласен. И обикновенните неща си имат чара, прсото ако не се разнообразяват са ... скучни! Особено добре е ако обикновитените неща влизат в ролята на разнообразието в секса :D Това за предпазните мерки не е така.

Zeeke написа:
Винаги предпочита доминираща позиция и няма да се спре пред садизъм. Например няма да се задоволи само с устно стимулиране, от него можете да очаквате да започне да скубе косата ви, да извива зърната ви до болка Ако можете да получите удоволствие от това, приемете го без звуци, защото те го възбуждат допълнително.

НЕ! Не съм садистично копеле! Болката не ми доставя удоволствие и понякога няма по-яко нещо от това да оставиш жената да води. Особено ако тя се чувства комфортно, може да те отведе направо в рая и все пак само понякога :D We have our ego after all! А звуците не просто възбуджат... побъркват :ying:

Zeeke написа:
Една погрешна дума в погрешен момент може да го доведе до временна импотентност – ужасен удар за него. Ще реагира по своя обичаен агресивен начин. Може би като започне една дузина флиртове с жени, които са на половината на неговата възраст, ще се опитва да докаже, че е такъв, какъвто е бил винаги.

Ммм дам, ако боцнат балона на егото много боли и доста време се доказвам отново , най-вече пред себе си :D Ама чак пък погрешна дума да ме съсипе...

Zeeke написа:
Когато сте в началото с него, имайте предвид агресивността и склонността му да причинява болка. Той може да започне преди жената да е готова, само за да получи удоволствие от нейната болка. Може да стигне до крайност и да постигне удовлетворение с камшици. Особено удоволствие му доставя да удря жената преди акта и не само с дланта на ръката си. Той може да използва четка за коса, хилка за тенис и даже гребло за кану. Ако намери жена, която е склонна да приеме, той може да я удря, докато от очите й потекат сълзи. Нейните молби само го възбуждат към по-големи жестокости и по-добър оргазъм. Колкото повече шум, толкова повече му харесва. В някои случаи може да използва и камшик. Неговата цел е подчинение. Ако има достатъчно пари, може да си позволи специално обзаведена стая с вериги по стените.

NOT! NOT AND NOT AGAIN!


Zeeke написа:
Обикновено другите знаци на зодиака имат различен ефект върху овена и мъжете и жените овни варират от една крайност до друга, но те са екстремисти, така че, момичета, бъдете внимателни. Ако попаднете на чист овен, имайте готовност да избягате през най-близкия изход, ако неговите сексуални нужди се окажат твърде големи. Или останете и се “забавлявайте” – това зависи от вас. Груповият секс не може да го учуди или да го стресне, колкото повече, толкова по-весело. Той обича да демонстрира сексуалните си достойнства и винаги има идеи, които даже могат да шокират останалите. С едно изключение – никога на приема ролята на пасивен партньор. Не че това обижда сексуалните му чувства, но тази поза е обидна за неговата мъжественост. Много от мъжете овни са склонни към садизъм.

Както казах не съм садист! Не ме бърка каква зодия и мога да приемем не като отговор, ама нали стига да не се чува твърде често :D Груповия секс не ме бърка нито ме притеснява. Не че си умирам за него, но пък айде сега за тръпката :D_________________
.
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2012 2:26 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Нед Ное 02, 2008 7:26 pm
Мнения: 96
Местоположение: Сливен
няма ли зодиак за девственяци? :eyes:_________________
Изображение
You are ugly and your mom adresses you funny!
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2012 7:32 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am
Мнения: 2192
Местоположение: In the middle of nowhere
Незнам кои го е писал или откъде са взети, но с моята зодия (телец) имам не повече от 2-3 съвпадения. Като прочетох това за гаджето (стрелец) пак 2-3 и да не говорим че имаше много големи противоречия.

По принцип това със зодиите според мен е пълна глупост. Винаги има прекалено много общи приказки, които да се лепнат за по-голямата част от зодиите. Да понякога понават доста но като цяло не съм склонен да вярвам.

офф: Присъствах на разговор, в който 2 жени си говореха и едната споменава за новото си гадже зодии, дати и т.н. Другата като чу коя зодия е с какъв асцедент веднага и каза да се разделят, че няма да се получи. Добре, че го познава от извесно време и знае що за човек е за да твърди подобно нещо._________________
Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! !
Мечо пух: Колкото повече, толкова повече.
И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2012 12:18 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am
Мнения: 1016
Местоположение: Milky Butter Palace
IloveMetalGirls написа:
няма ли зодиак за девственяци? :eyes:

Имаше, ама го оклепаха и негедоен за ползване вече.
K4HVD написа:
Незнам кои го е писал или откъде са взети, но с моята зодия (телец) имам не повече от 2-3 съвпадения. Като прочетох това за гаджето (стрелец) пак 2-3 и да не говорим че имаше много големи противоречия.

По принцип това със зодиите според мен е пълна глупост. Винаги има прекалено много общи приказки, които да се лепнат за по-голямата част от зодиите. Да понякога понават доста но като цяло не съм склонен да вярвам.

офф: Присъствах на разговор, в който 2 жени си говореха и едната споменава за новото си гадже зодии, дати и т.н. Другата като чу коя зодия е с какъв асцедент веднага и каза да се разделят, че няма да се получи. Добре, че го познава от извесно време и знае що за човек е за да твърди подобно нещо.

Астрологията е сложна математическа врътка. Ако нито една от двете не може да смята поне на ниво логаритми, все едно му коментира пъпката на гъза къде е.


Последна промяна Domus на Пет Юни 22, 2012 12:47 pm, променена общо 1 път


_________________
Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2012 12:32 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm
Мнения: 1967
Местоположение: Кога ше пием бира?!
Зодията не отговаря на мен! Тва са пълни глупости....... честно.... зодията не определя къв секс правиш, как го правиш, как го харесваш. Личността ти го определя, а много добре знаем, че личността не се определя от зодията ти, всичко комплексно. Но с такива 'писания' хората ще се самозалъгват, че това са те шото виж, тва е тяхната зодия... пълни глупости. Всеизвестен факт е че във всяка зодия има по нещо отговарящо за всеки един човек. Зодиите не са последния знак определящ те какъв човек си. Не може ей така да поставят всичко в тясно определени граници, тъпо е, глупаво, само глупаците вярват на всичко това. Живеете на лист хартия със широки и тесни редове и ясно изразено поле._________________
Изображение
SN00KY написа:
ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ СПАМА ВИНАГИ ОТГОРЕ!
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2012 3:41 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm
Мнения: 779
Местоположение: In the middle of the slack
^
you know that the whole idea here is fun right :confused:
Смисъл не вярвам в зодии и такива глупости, но определено ми беше забавно да го прочета и сравня... с реалността_________________
.
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2012 7:39 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm
Мнения: 8528
Местоположение: On the highway to hell
нявсякъде може да срещнеш абсолютни глупости, написани е така от общи предания......много рядко се намира някакво зодиакално описание, което да не е голяма доза шитня, а и дори тогава няма как написаното да съвпадне в 100%, хората са си твърде различни. Тва описание специално клони към дивите глупости, предвид как всяка зодия е представена с нещо яко извратено - всички везни са бисексуални, всички овни садомазохисти и т.н. и предизвиква повече lulz отколкото ориентировка :idea:_________________
Изображение
Where does the good go~
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2012 7:54 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am
Мнения: 1016
Местоположение: Milky Butter Palace
KISSSY написа:
нявсякъде може да срещнеш абсолютни глупости, написани е така от общи предания......много рядко се намира някакво зодиакално описание, което да не е голяма доза шитня, а и дори тогава няма как написаното да съвпадне в 100%, хората са си твърде различни. Тва описание специално клони към дивите глупости, предвид как всяка зодия е представена с нещо яко извратено - всички везни са бисексуални, всички овни садомазохисти и т.н. и предизвиква повече lulz отколкото ориентировка :idea:

Бе де факто е от ето тоя тип: http://www.desiresoflilith.com/ZodiacSexuality.html_________________
Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2012 7:56 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm
Мнения: 1967
Местоположение: Кога ше пием бира?!
Де факто, е непонятно защо ги четете тея неща... дори за лулза.. Ако искате лулз четете вицове..._________________
Изображение
SN00KY написа:
ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ СПАМА ВИНАГИ ОТГОРЕ!
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2012 8:18 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm
Мнения: 779
Местоположение: In the middle of the slack
Човек не те разбирам сериозно? Като не ти допада , не го чети и толкова. :confused: Ние си губим времето с това и сме си О.К. Ако за теб е глупост , whatever no1 actually gives a f*ck :)

П.С. Сериозно за Овните са прекалили със садо мазо шитнеса :D :doh:_________________
.
Offline
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Отговаряте ли на зодията си ?
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2012 8:26 pm 
Аватар
 
 

Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am
Мнения: 1016
Местоположение: Milky Butter Palace
M1sT1kaL написа:
Човек не те разбирам сериозно? Като не ти допада , не го чети и толкова. :confused: Ние си губим времето с това и сме си О.К. Ако за теб е глупост , whatever no1 actually gives a f*ck :)

П.С. Сериозно за Овните са прекалили със садо мазо шитнеса :D :doh:

Преспокойно авторката може да е попаднала в младините си на дърт овен, прогресирал в телец с венера скорпион в 10-и дом и да й е цепнал анала с шипове на кура докато й разправя какво лошо друсано момиче е и как никога няма да бъде нормална, затова татенцето я наказва. Са вие тука може да сте спокойни добичета с преобладаващо влияние на разни риби и везни и да не разбирате, как може да ви хулят слънчевите натури, ама т'ва не значи че няма разни хора с прегорял меркурий, които предпочитат да им сипват в главата, вместо да се задълбочават, че да имат повод да си похвалят качествата. :Д Но да и аз се дразня като правят некви безмислени обобщения и после претрупват с локуми за да им се вържат хората._________________
Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
Offline
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на: