|
Дата и час: Чет Мар 04, 2021 3:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 4:57 am |
 |
emeril |
|
 |
|
бе за 2 мъжки тигъра незнам , ама съм сигурен че има Инцест  някой бащатко тигър да се възползва от пауър-а си и да напъне дъщеря си тигърка или пък майката да се възползва от сина .. сигурен съм че такива неща се случват из зоопарковете където избора е ограничен
едит: виждал съм мъжки тигър с женски ротвайлер
както и неможе да незнаеш за ЛАЙГЪРА хахах тва като го видях бях потресен .. мъжки лъв с женски тигър = някво добиче 2 пъти по-голямо от тях и тежащо около половин тон
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 10:26 am |
 |
Vegeta |
|
 |
|
Belgarion написа: Бисексуална (момче). Проблем? Айде елате ми в пойче  ше те изям хубавецо
що не си казал до сега.вече има повод да се позабавляваме
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 10:35 am |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 18400 Местоположение: Tōkyō
|
lol
Последна промяна Belgarion на Сря Дек 15, 2010 12:19 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 11:22 am |
 |
baikonur |
|
 |
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 12:40 pm Мнения: 2475 Местоположение: София, СГ
|
В името на спора (все пак това са едни от наи интересните неща по форумите  ) за да контрирам Omega Red (пък и едва ли е само той)
бих цитирал един френд:
Цитат: Парадирането с хомосексуалността Едно от най-честите обвинения срещу всяка малцинствена група в подчинено обществено положение е, преди всичко, че я има. Тоест, че съществува. И цапа пейзажа с присъствието си в обществения живот, в каквато и степен да е то. Това наистина е голям проблем в едно отворено общество, тъй като тази концепция пряко противоречи на принципите на всяко такова общество — принципите отговорност и търпимост. Забележително често съм попадал на мнението, че хомосексуалните парадират със своята сексуална ориентация. Много хора имат доста неясно понятие за това какво точно означава парадиране или по конкретно — в какво се изразява то. Според някои парадирането на нехетеросексуалните се изразява в… парадите. Логично, наистина. Става въпрос за прословутите гей паради на гордостта, чийто смисъл, по всичко личи, е доста неясен на мнозинството от хората. Според втори парадирането се изразява във външния израз на хомосексуалните чувства и желание за добиване на равен социален статус от страна на хомосексуалните. Самата идея за това еднополова двойка да „дефилира” по улиците хваната за ръце и да се целува на обществено място за някои хора представлява парадиране. Трети отиват в съвсем радикална посока и за тях парадиране вече означава всеки външен израз на „противоестествено” поведение, като в повечето случаи с това се визират хомосексуалните с фемининни модели на поведение, които не отговарят на някогашните традиционни норми за мъж и мъжественост. Хората възприемат това поведение като контролирано, търсено и предизвикателно. И го осъждат като такова. Парадират ли нехетеросексуалните със своята сексуална ориентация и не парадират ли хетеросексуалните със своята — това е големият въпрос, който трябва да бъде зададен, ако имаме претенцията за поставяне на сериозна дискусия по проблема.
Има още доста от същата статия . Въобще целия блог е доста интересен
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Дек 01, 2008 1:34 pm |
 |
soregashi |
|
 |
Регистриран на: Вто Мар 04, 2008 10:29 am Мнения: 666 Местоположение: Stuck (Between)
|
Хетеро... просто не мога да си представя разни членове из отворите си
baikonur, пич, ОК мляскайте се по улиците, ходете хванати за ръце, но пич, ако ще да си най-хомосексуалното същество на света, бъди МЪЖ! Защото на първо място си човек, после си мъж/жена, а след това си всичко останало. Не харесвам изнежени мъже/момчета, били те хомо или не. Под изнежен разбирам, такива които мязат на жени.
Ще дам за пример педалът в ББ4. Еми тоз пич, може да е педал, може да не ми харесва като външен вид, може да се държи жествено на моменти, но тоз педал е повече мъж от много мой хетеросексуални приятели, така че явно не е невъзможно.
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Дек 05, 2008 11:08 pm |
 |
mnemonic |
|
 |
Регистриран на: Вто Сеп 02, 2008 1:55 am Мнения: 53 Местоположение: някъде там...
|
Exotic Pirate написа: нз точно, гласувах би. не мисля, че мога да се влюбя в момиче, но за сексуално привличане - бооооооже мой, определено го има. различно е от това с мъжете, физическото усещане също е различно. но е хубаво 
мдам, абсолютно същото важи и за мен
_________________ Time is the worst place to get lost in...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Дек 08, 2008 2:01 pm |
 |
ToShKaTTa |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 01, 2008 7:29 pm Мнения: 852 Местоположение: Somewhere out there... in the vast nothingness of space
|
Belgarion написа: Бисексуална (момче). Проблем? Айде елате ми в пойче 
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Дек 08, 2008 8:34 pm |
 |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9759 Местоположение: PervTown
|
ToShKaTTa написа: Belgarion написа: Бисексуална (момче). Проблем? Айде елате ми в пойче  ох сладурчето ми
нема да ти порста да знаиш
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|