Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Ако Вагината ви можеше да говори…
МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2009 4:41 am 
Аватар

Местоположение: 한국Friendship is like peeing your pants. Only you can feel it's true warmth.
Изображение

Уморих се да гледат на мен като на средство.

Аз съм една най-обикновена вагина. Или пък може би не съм? По света има толкова много вагини и всички те са с различна големина, форма, цвят, всяка от тях си има свои собствени вълнения и проблеми, за които никой не би могъл да подозира. Аз съм само една от тях - приличаме си в много отношения, но това, което се е случвало на мен, не е преживявала никоя друга и може би именно това ме прави необикновена.

Винаги съм растяла с убеждението, че хората не се вълнуват особено много от мен. Не, не твърдя, че не съм привличала внимание, бидейки възприемана като топло и влажно местенце, където някой да се намърда, да поостане известно време, след това да си отиде. Говоря за мен самата като нещо самостоятелно и красиво. Дори жената, на която принадлежа, обаче не си е правила труда да ме разгледа, да разбере как действително изглеждам.

Чувала съм, че мъжете често и дори непрекъснато оглеждат своите полови органи, радват им се, следят за разстежа им и изобщо отдават им необходимата грижа и почести. А с мен не бе така - никога не съм получавала по-специално внимание и всичко, което се знае за мен, е твърде малко и повърхностно, добито по пътя на случайния или цененасочен допир, но никога провокирано от любов и загриженост към мен самата.

Уморих се да гледат на мен като на средство - за удоволствие, за осигуряване на поколение, а после? Мъжете мислели само с “онази си работа”, с “долната глава”, с престижното “член”, а мен са ме назовали с някакво стерилно наименование и не ме спрягат по никакъв повод, освен ако не се опитват да обидят някого.

Питам се с какво ли заслужих подобно отношение? Аз съм тази, която приема в себе си, стопля, обича. Аз съм чиста, красива и нежна, давам уют, намирам начини да покажа как се чувствам, дали ми е хубаво, от какво имам нужда. Случва ми се да ме погалят, да ме целуват, но дори и тогава не гледат в мен, аз съм само предмет, защо?

Веднъж чух една друга вагина да казва: “Гладна съм! Но бих искала една определена храна, към която съм пристрастена. Тя, храната, липсва в “магазините”, липсва и около мен, но знам къде е мястото, където мога да я намеря. Ако някой ден стигна до “засищането” на този глад с любимото ядене, бих била много щастлива, но засега това е само химера”.

Дали някого го е грижа за нейния глад, за това, което й липсва и дали изобщо хората са в състояние да разберат какво е това чувство? Може би аз, понеже също съм вагина, долавям някакъв смисъл и не, не става дума за едно просто “чукане”, което в ограничените хорски представи присъства като единствен способ да направиш една вагина истински щастлива. Тя иска грижа, уважение и внимание. Иска да бъде разбрана и ценена, а не насилвана, омаловажавана и пренебрегвана.

Да си вагина далеч не е лесно. Всъщност това е едно истинско приключение, в което преживяваш моменти на болка, на утеха и на удоволствие. Понякога се изненадваш от нещата, които хората се опитват да правят с теб, но се стараеш да се приспособяваш, да служиш вярно и да стискаш зъби, когато ти идва да викаш.

Има моменти, когато в теб прониква някой, долавяш, че е по-различен, по-специален и не ти се иска да го пускаш, копнееш да можеш да се затвориш и той да остане там, вътре в теб, завинаги. Тогава разбираш какво е любов, какво е да искаш само един, а всички останали да са чужди и безразлични. Тогава решаваш, че си готова да дадеш нов живот, да се променяш заедно с него и да търсиш все по-възвишени форми на вълнение и наслада. Когато някой влиза в теб, разтваря се в теб с любов, ти започваш да трепериш, да се свиваш и отпускаш като сърце, преживяваш върховни мигове на божествен екстаз, сякаш ставаш част от пулса на Земята.

И точно това те изпълва със смисъл и заличава всеки спомен от болка и студ.

http://govorilnq.net

Профил  

Заглавие: Re: Ако Вагината ви можеше да говори…
МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2009 1:27 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
unal написа:
Аз съм чиста, красива и нежна...

и джвакаща :blush:
Не ми се чете в моемента цялото,но като монолог на вагината си е зле :?
Картинката е готина tho~ а пък аз си имам слабост към путки така че :thumb:
Евала на такива високоинтелектуални и дълбокомислещи вагини!

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2009 2:40 am 

И по-добре,че вагините не могат да говорят :lol:

МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2009 3:16 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Цитат:
Ако Вагината ви можеше да говори…
щеше да повръща постоянно... :mrgreen:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 23, 2009 3:14 am 

KaZuMa-SaMa написа:
Ако вагината можеше да говори щеше да каже, че съм сексуален бог и трябва да стана министър на сексуализма :D (същото би казало всяко от миналите ми гаджета, които не че се хваля ама са бая)

На една реклама за вафли,един дядка казваше:
,,Не се вкарвай в некви филми,братле"
Да не го е казвал за теб това :wink:

МнениеПубликувано на: Пон Мар 23, 2009 11:53 am 
Аватар

evip написа:
KaZuMa-SaMa написа:
Ако вагината можеше да говори щеше да каже, че съм сексуален бог и трябва да стана министър на сексуализма :D (същото би казало всяко от миналите ми гаджета, които не че се хваля ама са бая)

На една реклама за вафли,един дядка казваше:
,,Не се вкарвай в некви филми,братле"
Да не го е казвал за теб това :wink:

Остави го бе. Може да е някакъв полов атлет. По 4 момичета на ден да върти.
По темата: прочетох го цялото (скука е на работа). 5 загубени минути от живота ми, който никога нямад а мога д аси върна.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 23, 2009 3:01 pm 
Аватар

KaZuMa-SaMa написа:

Кво ни се хвалиш - че "бая" момичета са те заебали, щото имаш пишка, но немаш мозък?

Честно да ти кажа - завиждам ти :lol: :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 25, 2009 8:17 am 
Аватар

Баси тъпотиите =))
Чиста била :mock: Веднага след пишкане мирише на умрели катерички, приятелката ми забрани да й правя шпакли след като и споделих тоя факт :bash: Точно пък вагините въртят света, по директен и коствен път, така че хич да не мрънкат, че :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

МнениеПубликувано на: Чет Мар 26, 2009 12:01 am 
Аватар

Я не се дръжте като едни големи говорещи вагини, ами си коментирайте темата. ^^

Единствената асоциация, която на мен ми изниква е епизода на саут парк с вагината на Опра уинфри. Онова беше забавно. Това е кухо. ;р

МнениеПубликувано на: Чет Мар 26, 2009 3:23 pm 
Аватар

dantemp написа:
Баси тъпотиите =))
Чиста била :mock: Веднага след пишкане мирише на умрели катерички, приятелката ми забрани да й правя шпакли след като и споделих тоя факт :bash: Точно пък вагините въртят света, по директен и коствен път, така че хич да не мрънкат, че :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Mи на тебе ако една мацка ти каже, че ти мирише кура на умрели катерички ще я оставиш ли да ти духа...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 06, 2009 8:15 am 
Аватар

snookie написа:
dantemp написа:
Баси тъпотиите =))

Mи на тебе ако една мацка ти каже, че ти мирише кура на умрели катерички ще я оставиш ли да ти духа...

Ем все пак тя ще лапа :lol: Ако на някой му се случи де... все пак, кво' да лапа и това е. Като й мирише нали тя ще лапа, защо да ни даваш :skull: :skull: :mrgreen:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]