|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 3:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Съвети за мъжете- Как да забавим еякулацията. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 02, 2010 1:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=434_1389131157.jpg) |
IvanTheChemist |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Така и така съм тръгнал да "огрея" този раздел, нека се изкажа и аз по темата. Професионалните изкривявания в моя случай са особено актуални. Започвам да си мисля за нервни възли, за стави, за кости, за биомеханика, за хуморална регулация. Ако това не подейства (не се е случвало) минавам на имагинерни 3D модели (с ниско качество) на извършваните действия. Мога да препоръчам също така игрите - мислете си за каквато игра се сетите - CS, SC, WC3, Dota, WoW, Wolfenstein, Gears of war, God of war, само да няма яки мацки, а нацепени,космати, потни/изгнили кочове (таурени в някои случаи). Ако е станало ясно, че ще се свършва, но ви трябват онези безценни 30 секунди до 1 минута за да свърши и тя - пълно отпускане. Никакво стягане на нищо, че иначе веднага ще си изхвърлите и гръбначния мозък, което така и така ще стане, но трябва да е след минута.
Относно мъжът и ръката интимно - само 1 жена се е справяла по-добре от мен, но по ирония на съдбата се мисли за асексуална (дори след 3ия оргазъм твърдеше, че сексът не й доставя удоволствие).
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Съвети за мъжете- Как да забавим еякулацията. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 16, 2010 3:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Какви съвети, всеки си споделя личния опит в бранша Аз най- съм съгласен с това че всичко е на психическа основа. Настроя ли се както трябва съм го правил почти 2 часа ама след това едвам се дигнах от леглото... Такива изпълнения не правя много често, защото не всяка заслужава или иска. Според мен 30- 40 минути си е пределно нормално. Един познат ми беше разправял за неговия опит в тази насока и той като мен мисли, психика. Вика, че 1 ебал 4-5 часа и след това не стига, че положението му било ранено, но и путката като се обърнала и кво казала: -И кво, като ме еба 5 часа се мислиш за големия ебач ли.. ? и от тогава на нататък вика такива неща, рядко.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|