|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 3:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 06, 2008 3:42 pm |
![Аватар](http://i119.photobucket.com/albums/o137/mszkamio/vkav_zps1b3d2016.jpg) |
crazykitty |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 2:39 pm Мнения: 1317 Местоположение: In your heart
|
ssj написа: crazykitty написа: коламаската боли малко ^^` Безумна агония понякога ми се иска да заплача. навсякъде без ръцете е ок
е!айде пък сега ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) ние жените кво да направим тогава...понасяме много повече болка от вас и заради вас, за да ни харесвате ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) гххх е коламаската не е нищо в сравнение с раждането ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) ако можеше да раждаш, не само щеше да ревеш, но и да викаш
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 06, 2008 4:09 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
А ти си раждала ?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 06, 2008 4:22 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Т'ва са спекулации, плод на конспирация ... не им вярвай.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 06, 2008 4:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5057_1304007112.png) |
Strid3r 9Y0 |
|
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 12:34 am Мнения: 1083 Местоположение: South Town
|
emeril написа: щото е яко и като цяло хигиената се подобрява ? и примерно като ходиш на зала и не виждаш никво подобрение просто щото си кат горила ... е няма как да не ги махнеш ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Хах ти пък намери най големия кусур.Т'ва даже не влиза в графата "проблеми с окосмяването". crazykitty написа: Lone Wolf написа: Darkstalker написа: Ми, вече се оплакват . . . и представи си, вече аниме фенките търсят ласката на обезкосмения крайник, щото са свикнали да точат лиги по обезкосмения Ичиго и двуизмерния му задник. Ми не ли им стига че средния крак е плешив ами и другите два.Па да ги харесват заради момиче няма да си бръсна краката.Като не ме харесва да ме пребере да не ме гледат другите ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) вземи ходи на коламаска ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) хем няма да ти растат толкова бързо,хем ще имаш по-гладка кожа и също така космите ще оредеят,няма да станат по-зле.... коламаската боли малко ^^`
Айде чакам да ми дадеш акъл.Вийт-мийт,жилети разни,парцали със смола.И после к'во шса обескосмя като пеленаче и как не съм окосмен е те тогава ще стана горила.Т'ва не се изненадвам то повечето жени си падат по оная странна мода с гащи с каре тип пижама и женствени прически.Чакам вече одеколон за крака.
Пък и вие не разбрахте ли че в България всичко е така,единия види че си 'бръше задника със списание и нашия почне като него и его налага се в модата или ежедневието или каквото и да е там.
Последна промяна Strid3r 9Y0 на Сря Авг 06, 2008 4:52 pm, променена общо 3 пъти
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 06, 2008 8:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
crazykitty написа: Darkstalker написа: А ти си раждала ? още съм много малка за женитба или деца ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ти па...за кво ми задаваш такива тъпи въпроси?! ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) има милиони жени,които са раждали и тяхното мнение , че дяволски боли не е ли достатъчно доказателство ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
Еми не, защото има много хора, които твърдят, че чалгата е музика...
Всмисъл, то че боли - боли...
Много неща болят на тоя свят, ма май раждането е единствената болка с достатъчно добро възнаграждение...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 07, 2008 6:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5630_1266436382.jpg) |
Pa1N |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
crazykitty написа: ssj написа: crazykitty написа: коламаската боли малко ^^` Безумна агония понякога ми се иска да заплача. навсякъде без ръцете е ок е!айде пък сега ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) ние жените кво да направим тогава...понасяме много повече болка от вас и заради вас, за да ни харесвате ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Моята теория е малко по-различна.
Понеже космърлъците на мъжете са много по-дълги, по-дебели и с по-солидни коренища в сравнение с косъмчетата на жените следователно и болката би трябвало да е доста по-осезаема при тях.
Така че за сравнение може да говорят само момичета които са пробвали да си правят кола маска на главата.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 07, 2008 6:34 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Pa1N написа: crazykitty написа: ssj написа: crazykitty написа: коламаската боли малко ^^` Безумна агония понякога ми се иска да заплача. навсякъде без ръцете е ок е!айде пък сега ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) ние жените кво да направим тогава...понасяме много повече болка от вас и заради вас, за да ни харесвате ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Моята теория е малко по-различна. Понеже космърлъците на мъжете са много по-дълги, по-дебели и с по-солидни коренища в сравнение с косъмчетата на жените следователно и болката би трябвало да е доста по-осезаема при тях. Така че за сравнение може да говорят само момичета които са пробвали да си правят кола маска на главата.
Аз съм си отскубвала кичур от главата...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 12:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22395_1248709003.gif) |
Mikki |
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
Pa1N написа: crazykitty написа: ssj написа: crazykitty написа: коламаската боли малко ^^` Безумна агония понякога ми се иска да заплача. навсякъде без ръцете е ок е!айде пък сега ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) ние жените кво да направим тогава...понасяме много повече болка от вас и заради вас, за да ни харесвате ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Моята теория е малко по-различна. Понеже космърлъците на мъжете са много по-дълги, по-дебели и с по-солидни коренища в сравнение с косъмчетата на жените следователно и болката би трябвало да е доста по-осезаема при тях. Така че за сравнение може да говорят само момичета които са пробвали да си правят кола маска на главата.
това е 100% вярно и съм съгласна.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 7:47 am |
![Аватар](http://www.mehanata.org/forums/download/file.php?avatar=80_1359029832.png) |
Jeanne |
|
|
да но заедно с това и кожата ви е по-груба и мъжкото тяло търпи повече на болка, докато наща кожа е по-нежна и по-раздразнителна
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|