|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: [:AsAA 2014:] Best Song Публикувано на: Чет Яну 22, 2015 5:27 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
AnimeS-bg.com Anime Awards 2014Let's watch together .: Best Song 2014 :.Подгласници няма! Това не е конкурс за красота, а конкурс за най-добрата музика от аниме в категорията. Имате право да гласувате само веднъж, за това внимавайте какво натискате - гласът ви е невъзстановим. Анкетата е анонимна. Ако желаете да изкажете мнението си, или мини класацията си - заповядайте. Призьорът ще получи свой собствен банер, изработен от доброволец. Този банер ще бъде сложен в главната страница на AnimeS-bg.com на страницата на аниметоГласът си може да дадете от днес до 31 март 2015г. !!! Не бързайте да гласувате, ако не сте чули всяка песен, защото няма да може да променяте вота си !!! Ако имате критики или предложения ги отправяйте в Главната тема за наградите и ако екипът прецени че са основателни, те ще бъдат взети под внимание. _______________________________ Начин на гласуване и ограничения:Номинирани са единствено песните които ВИЕ сте посочили в темата за номинации viewtopic.php?f=66&t=73704 . Поради големият брой предложения са взети само предложенията, които имат съвпадения.
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2014:] Best Song Публикувано на: Чет Яну 22, 2015 6:11 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Оф, труден избор... Нека да е Fear, and Loathing in Las Vegas - Let Me Hear (Kiseiju)
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 22, 2015 6:31 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
И... след простички елиминации, на мен ми останаха вариантите Shijuukunichi-me или Daze... Ще трябва да помисля малко повечко над тия варианти
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|