Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: [:AsAA 2013:] Жури вот
МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 10:28 pm 
Аватар
Модератор

Изображение
AnimeS-bg.com Anime Awards
Let's watch together

Жури AsAA 2012 написа:
Belgarion
dadaadda
DNgirl
elionande.
Harada Risa
KoP3Le7o
krish
pikapika3
SonGoku
svenxxx
Whisper
zlobcho

Темата е за журито да даде своя вот за жури наградите от сега до 31ви Март 2014г.

Хората които не виждат никовете си по-горе, моля да се въздържат от писане тук, а да използват темата за Коментари и дискусии.

Профил  

Заглавие: Re: [:AsAA 2013:] Жури вот
МнениеПубликувано на: Съб Мар 29, 2014 9:52 pm 
Аватар

Айде, аз ще се престраша. :roll:

Best Comedy for 2013 is: Cuticle Tantei Inaba
Best Female for 2013 is: Mikasa
Best Longoing for 2013 is: Hunter x Hunter
Best Male for 2013 is: Levi
Best Romance for 2013 is: Nagi no Asukara
Best Sequel for 2013 is: Chihayafuru 2
Best OST for 2013 is: Shingeki no Kyojin
Best Song for 2013 is: Linked Horizon - Guren no Yumiya
Best Fight Scene for 2013 is: Eren vs. Female Titan
Best Fantasy/Mahou: Kami-sama no Inai Nichiyoubi
Best Movie 2012 is: Gekijouban Fairy Tail: Houou no Miko
Best Drama for 2013 is: Kotonoha no Niwa
Best Short for 2013 is: Death Billiards
Best Slice of Life for 2013 is: Gin no Saji
Best Action for 2013 is: Tokyo Ravens
Best Original Work: Death Billiards
Best Sci-Fi/Mecha for 2013 is: Kakumeiki Valvrave
Best Manga Adaptation for 2013 is: Shingeki no Kyojin
Best Sport/Other for 2013 is: Dia no Ace
Best OP/ED Combo for 2013 is: Yowamushi Pedal

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 12:59 pm 
Аватар

Best Action - Kill la Kill
Best Comedy - Yondemasu yo, Azazel-san. Z
Best Ecchi - Kill la Kill
Best Fantasy - Сигурно щях да гласувам за "Magi", но се въздържам, тъй като още не съм почнал втория сезон.
Best Manga Adaptation - Shingeki no Kyojin
Best Movie <2012> - Ookami Kodomo no Ame to Yuki
Best Original Work - Death Billiards
Best Romance - Единствено "Hal" ми идва на ум като достойно за титлата, но тъй като не става филм - празен глас!
Best Drama - Shingeki no Kyojin
Best Sci-Fi/Mecha - Т'ва не са мека анимета...
Best Short - Death Billiards
Best Sequel - Hajime no Ippo: Rising
Best Slice of Life - Драйфа ми се от тоя жанр!
Best Sport / Other - Hajime no Ippo: Rising
Best OST - Shingeki no Kyojin
Best Male - Levi
Best Female - Mikasa
Best OP/ED Combo - Log Horizon
Best Song - Linked Horizon - Guren no Yumiya
Best Fight Scene - Eren vs. Female Titan

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 1:23 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

krish написа:
Айде, аз ще се престраша. :roll:

Еее, щях да те изпреваря но исках да изгледам всичко на макс :lol:
Ето и моите избори :3

Best Anime of 2013: Shingeki no Kyojin
Best Ecchi for 2013 is: Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku o Ketsui Shimashita.
Best OP/ED Combo for 2013 is: Yowamushi Pedal
Best Sport/Other for 2013 is: Yowamushi Pedal
Best Manga Adaptation for 2013 is: Mushibugyou
Best Sci-Fi/Mecha for 2013 is: Kakumeiki Valvrave
Best Original Work for 2013 is: Kill La Kill
Best Action for 2013 is: Courtesy of Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke
Best Slice of Life for 2013 is: Servant x Service
Best Short for 2013 is: Namiuchigiwa no Muromi-san
Best Drama for 2013 is: Shingeki no Kyojin
Best Movie 2012 is: - /празен вот поради недостатъчно изгледани филми :)/
Best Fantasy/Mahou for 2013 is: Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?
Best Fight Scene for 2013 is: Тrafalgar Law & Smoker vs Vergo
Best Song for 2013 is: Linked Horizon - Guren no Yumiya
Best OST for 2013 is: Log Horizon
Best Sequel for 2013 is: Hajime no Ippo: The Fighting! - Rising
Best Male for 2013 is: Shiroe
Best Comedy for 2013 is: Servant x Service
Best Female for 2013 is: Ryuuko
Best Longoing for 2013 is: One Piece

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 10:31 pm 
Аватар

Best Anime - Magi: The Kingdom of Magic (давам му шанс, все пак xD)
Best Action - Shingeki no Kyojin
Best Comedy - пас съм този път
Best Romance - Yahari Ore no Seishun Lovecome wa Machigatte Iru.
Best Drama - Kami-sama no Inai Nichiyoubi
Best Ecchi - този жанр не ми е силата
Best Fantasy/Mahou - Magi: The Kingdom of Magic
Best Sci-Fi/Mecha - Kakumeiki Valvrave
Best Slice of Life - Gin no Saji
Best Original Work - Death Billiards
Best Sport/Other - Phi Brain: Kami no Puzzle (2013)
Best Manga Adaptation - тук нямам намерение да гласувам
Best Short - Koroshiya-san: The Hired Gun (макар че най-вече го заслужава Death Billiards)
Best Sequel - Hajime no Ippo: The Fighting! - Rising
Best Movie 2012 - Ookami Kodomo no Ame to Yuki
Best Longoing - One Piece
Best Fight Scene - Levi vs Female Titan (Shingeki no Kyojin)
Best Female - Ai Astin (Kami-sama no Inai Nichiyoubi)
Best Male - Levi (Shingeki no Kyojin)
Best OST - Shingeki no Kyojin
Best OP/ED Combo - Free!
Best Song - Song Riders - Be (Devil Survivor 2 The Animation) - трудна работа...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 12:02 am 
Аватар

Та... да почнем с гласуванията. Тази година пак нещо много анимета, много чудо. Щом искате да се изкажем като жури, на ви, обаче тази година няма да се обеснявам толкова. :vicious:

Best Action
- Тоkyo Ravens ... Като цяло екшъните бяха много зле. Или просто мен не ме грабнаха нещо(то поне 5 заглавия на всеки сезон и пак нищо). Чудех се много между Zettai Karen Children, Kill La Kill и Log Horizon (SNK беше прекалено слабо^^) ... но се спирам на Тоkyo Ravens.

Best Comedy - Servant x Service ... Комедия, huh? Главно присъстват навсякъде... все пак знаете, че има хумор на всяко аниме(колкото и да е малко). От листчето не мога да си позволя да гласувам за Gin no Saji, тъй като на моменти му се губеше смеха. За Hataraku Maou-sama! , вярно мислех под заглавието много, колкото и е комедия, имаше си и своите минуси... та се спирам на Servant x Service.

Best Drama - Aku no Hana ... Тук явно избора си ми остава Aku no Hana, по простата причина, че единствената Драма, която исках да гласувам е няма, а тя е: Little Busters!: Refrain. За разлика от останалите драми, които ги имаше, Акu No Hana предлагаше страхотна атмосфера с този грозен за повечето хора "арт". Nagi no Asukara има по-добри шансове за романс, не баш драма. А SNK, plz... dafuq u doing in Drama section. :lol:

Best Ecchi - Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku o Ketsui Shimashita. ... Ечи... Моята преценка за този жанр е, че трябва да съдържа повече "гола плът" и "комедия", отколкото всичко друго. Колкото и да ме боли имаше ечита, които не успяха да влезат в листчето, но поне се радвам, че всичко друго си е на място. Общо взето от всички тези анимета в списъка, не се сещам за нищо по-забавно и ечи, както при "Вие му знаете името"(ей че дълго име са му сложили :lol: ). Това ми напомня, че останалите анимета които можеха да се преборят (Kill La Kill, Hyakka Ryouran: Samurai Bride, High School DxD New, Freezing Vibration), колкото и да присъства в тях ечи елементи и комедия, явно им липсваше нещо, че да не ми напраят добро впечатление.
Последно WARNING: Не гледайте Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku o Ketsui Shimashita., преди да излязат BD риповете, ще съжалявате толкова, колкото и мен. :x Това аниме, което го прави Best Ecchi... е само BD релийза му.

Best Fantasy/Mahou - Magi ... Аха, дойдохме и на най-спорената категория^^. От всички тези в листата, гласът ми отива за Маги отново.

Best Female - Kuroki Tomoko (Watamote) ...Общо взето всички момичета в списъка са ми много симпатични, но ще се спра на Tomoko-chan, защото би било прекалено жестоко, ако бъде игнорирана и тук... :love:

Best Male - Hikigaya Hachiman (Yahari Ore no Seishun Lovecome wa Machigatte Iru) ... Тук нашите момчета от списака също нямат никакви грешки, като изключим Levi (иде ми да го пребия този). :lol: Но избирам Hachiman, защото е истински мъж, на който не му пука за останалите какво ще мислят те за него, докато защитава приятелите си.

Best Manga Adaptation -Mushibugyou ... Няколко факта, които карат човек да се замисли върху Mushibugyou:

Best Movie <!2012!> -Evangelion Shin Gekijouban: Q ... Рядко се намира филм, който да ме радва много, а oт посочените в списъка нямам любим за 2012. Но при условие, че трябва да гласувам за нещо... би било Evangelion Shin Gekijouban: Q, тъй като го очаквам от векове.

Best Mystery/ Horror - Danganronpa: The Animation ... Да, тази година нямаме такава категория, по простата причина, че няма нужда от нея... но ако имаше, то тогава Danganronpa е моят избор.

Best OP/ED - Free! OP1 / ED1 ... Покрай написаното от dwigga:
Търси се най-добрата комбинация на начален и краен клип от аниме. Тук музиката не е единствения фактор. Видеото, ефектите и акцента на клипа към анимето също имат значение. И едно от най-важните неща е това и двата клипа да са хубави. Често само опенинга е добър, а ендинга е страшна боза или обратното.
И така... след хубавото обяснение на този човек, не намирам по-подходящо Combo от IFree! в листата. :)

Best Fight Scene - Trafalgar Law & Smoker vs Vergo (One Piece) То и едни велики битки... това е личен избор за мен.

Best Original Work - Nagi no Asukara ... За съжаление малко заглавия изплъзнаха като добри за мен, в този брой спада Love Live! School Idol Project, Kill La Kill, Death Billiard. Kakumeiki Valvrave и Nagi no Asukara, a моят избор покрай тези е.... Nagi no Asukara. Тук арта и самата адаптация на анимето ме впечатли.

Best OST - Log Horizon ... Тук опират нещата до вкус... та гласувам за Log Horizon.

Best Romance - White Album 2 ... Ой, ой, ой ^^, Имаме си много романтики тази година определено ->Golden Time, Kimi no Iru Machi, Nagi no Asukara и други. Вероятно за много хора Nagi no Asukara е изборът. Да, адаптацията е хубава, иматолкова сладки Мое момичета, но покрай романтиката предпочитам да има и по-нормалени неща -> да няма фантастика. Бих гласувал за Nagi no Asakura да бъде поне 2-ро място.

Best Sci-Fi/Mecha -Kakumeiki Valvrave ... Да си призная честно, в тази категория има толкова добри заглавия, че ме е яд понякога като трябва да гласувам за някое от тях (естествено липсва пак по нещичко). Като се огледам хубаво отново, явно ще се спра на Kakumeiki Valvrave, Suisei no Gargantia и Gatchaman Crowds. За всички останали заглавия ми е кофти, тъй като в тях все липсва нещо (например Mecha). Щом категорията е Sci-Fi/Mecha, като цяло горните 3 заглавия са идеални за тази категория. Но ако ще избирам между тях, би било Kakumeiki Valvrave, защото беше единственото интересно от начало до край.

Best Sequel - Kuroko no Baske (2013) ... Продължение... ух това е една от най-ценните категории, които един аниме фен може да очаква... да види любимото си аниме с 2ри-3ти сезон например. За да не почвам пак да философствам, като някои форум маниаци, този път ще бъда кратък...изборът ми е Kuroko no Baske. Като все още ме е яд за Hajime no Ippo: The Fighting! - Rising, Magi: The Kingdom of Magic и Monogatari Series: Second Season. :(

Best Short - Death Billiards ... Тук честно казано за мен всичко е пълна простотия:doh:. Това не променя факта, че ги изгледах, само и само за да избия бройката за годината... Покрай всички от листчето ми беше най-забавно да гледам Death Billiards и Corpse Party, но ще дам вота си за Death Billards - като за short аниме бе идеалното.

Best Slice of Life - Tamako Market ... Заглавията тук са много свежи, от друга страна също е много трудно да си избера една от тях, но като говорим за Best Slice of Life, това ще бъде определено сладкия живот в Tamako Market.

Best Song - Maon Kurosaki - "X-encounter" (Tokyo Ravens) ... Пак опряхме до личен вкус, ето и моят: Maon Kurosaki - "X-encounter" (Tokyo Ravens) :icecream:

Best Sports/Other - Love Live! School Idol Project ... Господи, вече сме и на спорт/други... да минем това и съм "free" почти =)) Виждам много заглавия, наистина подходящи за таз годишният Best Sport или пък само Others(само едно заглавие имаме тук) ... Значи за мен, след като ще се гласува за точно определената категория, а хубава смесица от типа Sport/Others за мен няма в листата, тъй че вотът ми ще отива естествено за нещо различно този път от всички спортни анимета, а то е Love Live! School Idol Project (idols/music). Напоследък гледам най-различни жанрови анимета, от които започна да ми се променя преценката към останалите нормални жанрове като: спортни или екшън. Този пък реших да гласувам за нещо различно от обикновенните спортни анимета, които ни се предоставят всяка година. Затова и избрах Love Live!, като най-добро от категория "Others". Дам, наистина си заслужава да се види анимето.... има приятна атмосфера, хубав арт/музика и сладки МОЕ момичета. Иначе за Best Sport бих добавил Hajime no Ippo и Kuroko no Basket.

Best Longoing - One Piece ....Ами знаете как е, един е фен на Филаритко, друг на Белината, а трети на Парчето. :lol:
П.С. Вече има и още нови допълнения към тази листа, но веднъж като си хване човек любимо аниме... трудно се променя избора му (дори след години). Като наркоманията е. :lol:

Best Anime of 2012 - Magi: The Kingdom of Magic ... Имаше толкова добри заглавия(мои фаворити), които исках да гласувам... но ще се спра на Маги, защото го заслужава. :ok:

Best Pairing - Megumi and Taishi (Servant & Service) ... Избирам за най-добра двойка Mary Stuart x Tenzou Crossunite от Horizon II. Бяха наистина много сладка двойка. :watermelon:

Biggest Disappointment - Amnesia ... Тук не знам какво да кажа, очаквах много повече от това аниме(поне заради заглавието звучи обещаващо)... но се оказа пълно разочарование. :Death:

Съжалявам, че ви отнемам толкова от вашето време... прочитайки моите романи - писани 4-5 часа. :hat:

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 9:50 am 
Аватар

Best Anime of 2013: Gin no Saji
Best Longoing: Hunter x Hunter
Best Slice of Life: Gin no Saji
Best Sci-Fi/Mecha: Gatchaman Crowds
Best Sequel: Magi: The Kingdom of Magic
Best Short: Little Witch Academia
Best Movie <!2012!>: Evangelion Shin Gekijouban: Q
Best Manga Adaptation: Shingeki no Kyojin
Best Sport/Other: Phi Brain: Kami no Puzzle (2013)
Best Original Work: Death Billiards
Best Fantasy/Mahou: Magi: The Kingdom of Magic
Best Drama: Kotonoha no Niwa
Best Comedy: Hataraku Maou-sama!
Best Action: Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke
Best Fight Scene: Chamber vs Striker
Best OST: Uchouten Kazoku
Best Song: Song Riders - Be (Devil Survivor 2: The Animation)
Best OP/ED Combo: Kuroko no Basket 2
Best Female: Benten
Best Male: Maou Sadao

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 4:05 pm 
Аватар
The No-Goodnick

Добре... да видим дали ще мога да измъдря нещо за писане или... (щото мразим да пишем, мразим и да мислим)

Значи, първо едно разяснение: Избраните от мен заглавия не е задължително да бъдат възприемани като най-доброто от дадения жанр, даже може би и не толкова добри представители на него, но се предполага, че пасват добре в моите предпочитания към жанр и в моята comfort zone на неща, които предпочитам да гледам.

И така...

Best Action
    Tokyo Ravens
      Малко чуденица м/у това, Courtesy of Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke и Mushibugyou... и... може би... Suisei no Gargantia.
      Не съм от най-големите почитатели на жанра, но не е като да го избягвам и да не смятам една хубава екшън сцена за разтоварваща. Tokyo Ravens предостави няколко доста приятни за гледане и добре използвани екшъни сцени.

Best Comedy
    Servant x Service
      Много добър представител. Лека, приятна и добре сложена комедийка. Допадна ми, смях се, радвах се, много съм доволен, че го изгледах и... може би искам още :lol:

Best Ecchi
    Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku o Ketsui Shimashita.
      Голямо чудене м/у това и Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Lovecome o Zenryoku de Jama Shiteiru.
      (well... aren't those some BIG tittles :lol:)
      Второто може би повече пасва като за категорията, защото самата категория си бе целия driving plot на анимето, но... не знам... Нали споменах, че бе "голямо чудене"? :lol:
      Какво друго да спомена... I have no idea... как гледам в обикновения вот ще спечели High School DxD и това е добре, нямам нищо против. Радвам се, че Freezing няма да вземе нищо :lol:

Best Fantasy/Mahou
    Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?
      Много сложна му работа и тука... други добри претенденти за категорията са Maoyuu Maou Yuusha, Log Horizon(т'ва още не го знам дали е баш за тука xD) и Kyousougiga. Абсолютно възможно е и втория сезон на Magi да има място тук, но след голямото разочарование, което бе първи, не искам и да го погледна.
      Сега би трябвало да хвана как хубаво в Mondaijitachi използваха идеята за хвърлянето на персонажите в един друг свят и просто оставянето на света да се развива по само себе си оплитайки и тях, и как в Maoyuu направиха добър пример със стандартната ситуация от demon world и human world като сложиха Demon Lord и Hero да могат се опитат спретнат дългосрочно примирие между двата свята... и работи с примирието да се живее в друг свят от Log Horizon, и изградения интересен свят от Kyousougiga... но... мразим да пишеш и да мислим.

Best Popular Manga Adaptation
    -
      Пас. What is this "popular manga", I know of no such thing.
      :lol:

Best Movie 2012
    Ookami Kodomo no Ame to Yuki
      Бих желал, да не коментирам.

Best Original Work
    Suisei no Gargantia
      Основните претенденти тук са Death Billiards и Little Witch Academia и сигурно бих гласувал за някое от тях ако не бе едно просто редче от темата за гласуване, което ме накара леко да се замисля "Защо пък не?"
      velush написа:
      Gargantia - като махнем идиотският пълнеж и фенсървис, в основата си е доста смислен и оригинален sci-fi.

Best Romance
    Yahari Ore no Seishun Lovecome wa Machigatte Iru.
      Strange, right? I can hardly believe it myself :lol:
      Основният претендент тука сигурно би било Brothers Conflict, което може би не би било така ако го бях изгледал до край(защото групичката дето си подбрах за предоставяща приятен релийс малко умряха на 3ти епизоди и после се върнаха и умряха на 9тии малко... не са се върнали от тогава...). Аз лично съм почитател на леките и приятни heartwarming любовни историйки и... избраното заглавие май ми пасна най-добре в comfort zone-ната. Както и да се погледне, заглавието не съм го избрал защото е най-добрата любовна история, но... просто... другите бяха прекалено over dramatized.

Best Drama
    Kotonoha no Niwa
      Way out of my comfort zone. Драмата обикновено е от нещата, които гледам да избягвам. Абсолютно възможно е изборът ми да не е най-добрият или пък да не пасва в категорията, да, разбирам. Точно и за това казах, че драмата е сред нещата, които гледам да избягвам и... за това... не знам и как да коментирам. Даже... и за това сигурно би било по-добре да оставя празен вот, защото би било по-разбираемо, но... хайде ся...

Best Sci-Fi/Mecha
    Ginga Kikoutai Majestic Prince
      Имаше приятна атмосфера(през по-голямата част от времето). Епични космически битки. Стандартен сюжет, но все пак добре заложен.
      Голям претендент тук е Suisei no Gargantia, но не гласувам, за него, защото и без това ще вземе people's vote, а път и вече го подкрепих за Best Original. Друго заглавие, което се набива на очи е Kakumeiki Valvrave, но не съм го гледал и не мога да го коментирам, защото ми изглежда като да е доста out of my comfort zone.

Best Short
    Sen`yuu.
      И тука спорна му работа... Koroshiya-san: The Hired Gun, Little Witch Academia, Namiuchigiwa no Muromi-san...
      Но... Senyuu май най-много ми приляга. Лека и приятна фантастика, забавни герои... и... колкото и да го grind-неха не успя да се изтърка, странна му работа...

Best Sequel
    Monogatari Series: Second Season
      Е т'ва е то, продължение дето основният мъжки главен персонаж почти го няма и някак си все още всичко се върти около него =))

Best Slice of Life
    Non Non Biyori
      И тука да му се чудиш какво да го правиш... Gin no Saji, Servant x Service, Uchouten Kazoku, Yahari Ore no Seishun Lovecome wa Machigatte Iru....
      SxS и Oregairu набързо мога да си намеря причина да ги отпиша, казвайки, че вече съм ги подкрепил другаде, но...
      Yeah... I'm spent... I don't know how to comment.

(и... времето ме притиска...)

Best Sport/Other
    Free!

Best OST
    Uchouten Kazoku
      Вече имам извинение за Best Slice of Life =))

Best Song
    Maon Kurosaki - "X-encounter"

Best OP/ED Combo
    Haiyore! Nyaruko-san W

Best Female
    Maou

Best Male
    Shiroe

Best Anime Overall
    -

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 5:29 pm 
Аватар

Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
Best Comedy for 2013 is: Servant x Service
Best Longoing for 2013 is: Hunter x Hunter
Best Sequel for 2013 is: Magi
Best Fantasy/Mahou: Kami-sama no Inai Nichiyoubi
Best Movie 2012 is: Ookami Kodomo no Ame to Yuki
Best Drama for 2013 is: Kotonoha no Niwa
Best Short for 2013 is: Death Billiards
Best Slice of Life for 2013 is: Non Non Biyori
Best Action for 2013 is: Tokyo Ravens
Best Original Work: Nagi no Asukara
Best Sci-Fi/Mecha for 2013 is: Gatchaman Crowds
Best Manga Adaptation for 2013 is: Shingeki no Kyojin
Best Sport/Other for 2013 is: Free!

lovelyangel666 написа:
I like you too ;D You remind me of pancakes and nutella.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 6:17 pm 
Аватар

Дойде и реда на новака deeesu. В последния момент смених някои неща, между които се колебаех, за да ударя рамо над...разни специфични заглавия :lol: *поема дъх и немеубивайтесдоматиикукурузи*
Малко късно разбрах, че мога да гласувам само за заглавия, които са в анкетите :lol: С червено ще са редактираните избори
Аnd Best Action goes to…..Kill la Kill. Тази категория винаги ми е стояла някак необособена, защото всяко второ аниме има някакъв ACTION елемент... ама щом е прието да означава да има яки тупаници, е, KlK отговаря на това.

Best Comedy: Hataraku Maou-sama! /Watamote
Явно аниметата не са ми смешни вече :lol: Saint Onii-san не се врежда тук *тъжна цигулка* Hataraku Маou-sama! и Outbreak Company в комбо бяха забавни за гледане, но...пак...нещо не им достигна >_>;;; Watamote е една...тъжна и жалка история, но поне се леят сълзи от смех.

Best Ecchi: -
Best Longoing: -
Best Sport / Other: -
Не следя тези жанрове.

Best Fantasy: Kyousougiga (2013) /Uchouten Kazoku
Чуденка, но давам път на него.

Best Manga Adaptation: Aku no Hana
Изненадааа! Каквото и да кажа винаги ще има отсрещното „Ама ротоскопията...”. Но за тази манга, за по-добро решение за адаптация не се сещам, защото беше перфектна.

Best Movie <2012>: Ookami Kodomo no Ame to Yuki
Напълно единодушно решение ще за тази категория.

Best Original Work: Death Billiards /Kyousougiga
Хубава историйка и герои, имаше един хаотичен момент, но реших да му дам шанс поне тук. Kill la Kill и Gargantia ще си отнесат призове, Gatchaman Crowds беше приятно за гледане, но не е за best, lol.

Best Romance: Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.
Такава цедилка правих за романсите тази година, че сега реално не мога да се сетя за нещо свястно. При Yahari имаше доки-доки и YESS-YESS моменти, so I guess… that would be chosen xD

Best Drama: Kotonoha no Niwa
Мнооого спорна категория :confused: За момент се изкуших да сложа SnK, но...oh wait. То печели навсякъде.

Best Sci-Fi/Mecha: Suisei no Gargantia
И тук като гледам има единодушие *използва цитата на dadaadda* Kakumeiki Valvrave и Coppelion ги дропнах с такова удоволствие, a другите неща....твърде.много.шарени.момиченца. просто ужс.

Best Sequel: Monogatari Series
Тук е ясно xD

Best Short: Little Witch Academia
Обра точките това студио с вещичките. Чакам с нетърпение втора част. HIGHLY RECOMMENDED.

Best Slice of Life: Non Non Biyori

Best Fight Scene: Chamber vs Striker for example..

Best Female: Kuroki Tomoko /Mako Mankanshoku [Kill la Kill] ПЪК.

Best Male: Hikigaya Hachiman /Kaiki Deishuu [Monogatari Series] също и Maou, Levi...

Best OST: Uchouten Kazoku
Чуй също така тези на: Aku no hana, Suisei no Gargantia, на Hiroyuki Sawano Kill la Kill е по-разнообразен от OST-то на Shingeki no Kyojin

Best OP/ED: Yowamushi Pedal /Gin no Saji
ОP - ED
Също и тези на: Uchuu Kyoudai, Monogatari Series всичко :lol:

Best Song: Hanazawa Kana - Mousou♥Express (Monogatari Series: Second Season) /Milktub - Uchouten Jinsei Uchouten (Uchouten Kazoku OP) OMOSHIROOOOI
Също и тези на: Kotonoha no Niwa ED , Samurai Flamenco OP, Kami-sama no Inai Nichiyoubi ЕD

Best Anime of 2013: Kill la Kill

МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2014 8:49 pm 
Аватар
Модератор

Край.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]