|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Съб Ное 28, 2009 11:48 pm |
krumisimo |
|
|
|
Бе сега преглеждах категориите от миналата година... Защо няма такава за най-добро сею?...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Нед Ное 29, 2009 12:02 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Щот е много субективно XD Това си е повече до личен вкус , а и човек трябва да знае в какви "превъплъщения" е бил предишния път и как се е справил. Пък и не знам колко хора изобщо следят кой на кого е сею XD Чакам още нечие мнение по въпорса обаче... Аз искам да питам - като гледам колко мнооого хора са писали за Романтичната сцена, не може ли да сложим Драматична (макар че като се замисля имам чувството, че ще е все същата работа) Иначе и Best Loli/Shota можем да си направим - и без това ги има в повече XDDD
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Нед Ное 29, 2009 12:12 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Е, то пък ще кажеш, че другите не опират до личния вкус Ами аз съм За категория за бест сею^^
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Нед Ное 29, 2009 12:39 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Ми лесно. Дали се вписва в представата на повечето за гласа на дадения герой. Явно има някаква разлика щом едни ги избират по-често да озвучават.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Нед Ное 29, 2009 12:40 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Ти пък взе, че се обиди Прочетох и останалата част от постът ти, спок o_O Ми според мен сеютaтa се сравняват по това как озвучават Смешно е, но пък не виждам друг критерий^^ Трябва да се обърне внимание на това кое сею, кой герой озвучава, добре ли се справя с озвучаването му. На драматичните, комедийните и другите разни сцени достатъчно ли е изразителен, за да допринесе за емоционалното влияние на зрителя и т.н.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Нед Ное 29, 2009 12:51 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Окей, аз разбрах мисълта ти още от първия път, сега наистина - кажи ми ЕДИН герой, който според теб е озвучен на японски ... ъм "лошо" Защото това според мен е абсурда >.< Защото реално, ти можеш да си представиш кое сею би било "подходящо" (и то защото си чел мангата), но чуеш ли го веднъж, той/тя си "пасва" в анимето. Поне аз не съм чувала досега за някого, който се оплаква, че еди-кое-си сею не му харесва и затова дропва анимето О.о В крайна сметка ще се стигне до това кое сею е озвучило повечето ти любими герои... Само дето това почти няма нищо общо с това как дадено сею си е свършило работата >.> Пък де да ви знам ... затова и чакам някой от колегите да се изкаже също по въпроса XD hikuk има едно 30ина популярни сеюта, заради които и на мен ми се е случвало да дръпна аниме Само дето и да искам по "глас" не мога да ги наредя. Жените харесват повече мъжете, мъжете - повече жените Простичък доказан факт. Отделно си остават хората, които наистина различават сеютата по глас и ги познават Защото съм сигурна, че 98% от хората, пишещи в евентуална една такава катергория, ще отворят рандъм сайт, ще си намерят сеюто на любимия герои и ще го постнат. Е то тогава няма смисъл
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Нед Ное 29, 2009 1:12 am |
|
Ice-Man |
|
|
|
crazy_little_crow написа: Поне аз не съм чувала досега за някого, който се оплаква, че еди-кое-си сею не му харесва и затова дропва анимето О.о Мисля, че за Фейри Тейла имаше поне 1-2-ма, които го дропнаха, заради претенциите си към сеютата Ами не знам, аз предлагам нещо като в БК-то, сею с/у сею, но пък то няма начин някой да не види листа на озвучените герои от дадено сею, и види примерно някой от любимите си и да не си каже "охооо, ето го човека"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|