Поради дълбоки съмнения, че потребителите на AnimeS-bg.com са изгледали въпросните, действително - трудни за намиране в България филми, 2те ексклузивни за годината анкети за Best Movie се заключват във връзка с
тяхното събиране. Когато събера 90% от филмите ( до 2-3 дни ) и те бъдат качени на тракъра, ще бъде отброен около месец от пускането на торента на torrents.animes-bg.com, СЛЕД което темите отново ще бъдат пуснати за гласуване ^^ b
Имайте търпение и обмислете добре своят вот, конкуренцията е по-голяма, отколкото предполагате
nem13 написа:
Bullshit. Кара но Кьоукай, най-доброто след End of Evangelion. А новата ЕВА ЗАЩО Я НЯМА, ПИТАМ АЗ?
Защото е нова, но стара. Филми римейк не съм включвал, както може да се забележи и с липсата на One P movie 8
Ако съм съгрешил, може и да направя изключението да я включа при 3000 условия и 10тина убеждителя, но надали. По-скоро бих изключил някой от др-те филми, ако има такива, които съм изпуснал да изключа.
Fictional being написа:
за КнК найш къф рев падна - надухме главата на саянски <.>
Че ми надухте главата така беше, ма толко не се осъзнахте, че knk влиза в кат. филми, което беше таен проект <..<