Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [:AsAA 2014:] Коментари, критики, дискусии
МнениеПубликувано на: Пет Яну 23, 2015 11:17 pm 

http://media.giphy.com/media/iWpSXsYqwRqmI/giphy.gif

Знаеш ли някои въпроси са реторични.Отговорът им обаче носи бан, а аз смятам да се позабавлявам още няколко дена.

Цитат:
Някой го е предложил.

Ех как не можах сам да се досетя, че е някой... По интересното е защо го криеш ? Да не би да е твое предложение ?

Цитат:
Не виждам това какво общо има с... каквото и да било ?

Има има.

Цитат:
Защото епизодите са по ~15 минути?

Toчно не са по 3.

Цитат:
Това педерасът, който си отглежда турска русалка във ваната ли беше?

Ето ти го общото.

Цитат:
Попада в mystery, защото уж имаше нещо детективско в него

Благодаря ти, за потвърждението. Като видях повечето номинации и се досетих че най-вече попадат в категорията Уж.

Цитат:
Очевидно не. Много ли ти пречи? Имаш избор от още цели 7 заглавия в категорията.

Е да ама виждаш ли така като слагате Уж заглавията и за това е такава боза.

Цитат:
That's like... your opinion, man.

Have a cup of common sense? Все едно да почнеш да гледаш боза като Rurouni Kenshin от 80 епизод, вместо от първи.

Цитат:
As for the spoiler, хората на които не им пука и гледат заглавията помеждудругото, едва ли ще се впечатлят. А хората, които са върли моногатари фагс, сигурно вече го знаят и отпреди да откриеш топлата вода

Сериозно ли, искам да впечатлявам ?
Back to >>>/fb/.

Последна промяна Воркан на Съб Яну 24, 2015 1:52 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 23, 2015 11:53 pm 
Аватар
Модератор

Мче do you even brain ?По-тъпи коментари не можа ли да измислиш?Ко имаш да казващ нещо смислено казвай,ко няаш аи пътеките.

МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 12:34 am 
Аватар

Опа, сега и гифове ли ще си подмятаме, чеки че и аз май намерих правилния:
Изображение

Знаеш ли, "някой въпроси" не съществува като словосъчетание, защото "някой" е в единствено число, а "въпроси" - в множествено. И като започнахме да си общуваме с картинки,
Изображение

А за останалото има един лаф: на тъп въпрос, тъп отговор.

Zavulon написа:
Ех как не можах сам да се досетя, че е някой...

Видях, че си затруднен. Нали за това е тази тема. Да даваме отговори на хора, чийто мозък е рудимент и не могат другаде да си упражняват реториката.

Zavulon написа:
По интересното е защо го криеш ?

Първо, нямам достъп до списъците на всички.
Второ, повече ми е интересно ако го "разкрия", какво ще направиш? =)) Ще го посочиш с пръст през анифеса и това буквално ще го пребие през монитора ли?
Zavulon написа:
Да не би да е твое предложене ?

Nope, haven't even watched it ;D А ако беше мое "предложеНЕ", щеше да направиш горното ли? Или може би да ме залееш с още от 4chong slang-a си?
Zavulon написа:
Има има.

Мда, сподели какво имаш против, ако те дърви идеята.
Zavulon написа:
Toчно не са по 3.

Ако това е твоята дефиниция за short,
lovelyangel666 написа:

Zavulon написа:
Ето ти го общото.

Педераси джейлбейти? Това сигурно вече е реторичен отговор.
Zavulon написа:
Като видях повечето номинации и се досетих че най-вече попадат в категорията Уж.

Аве. Tи си бил един неосъзнат гений, братушка.
Изображение
Zavulon написа:
Е да ама виждаш ли така като слагате Уж заглавията и за това е такава боза.

Изображение
Zavulon написа:
Have a cup of common sense?

Понеже всичко в -Monogatari върви абсолютно хронологично, YES :lol:
Zavulon написа:
боза като Rurouni Kenshin

Всъщност Kenshin ми харесва. Нещо за кучето и за дупето, ама не е от значение.
Zavulon написа:
Guess you wont be talking back...That's right fujoshi should know their place.

>>>
Zavulon написа:
fujoshi should know
Zavulon написа:
fujoshi
Zavulon написа:
Къде е Orenchi no furo jijou

Първо питаш къде е някакво заглавие с хомо-русалка в банята, после от thin air без никаква почва, употребяваш някакъв термин де си видял у 4chin и грам не му знаеш значението. Hypocrisy much? И с'а ще ми кажеш, че си троллвал като си питал къде е. Или не, не! Реторичен въпрос е.
Изображение
GG, уилчо. GG. Well played.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 1:51 am 

Модератор-кун ? Ядосан ли си нещо? Също така си в грешка. Може да не ти харесва как са формулирани, но по същината си това са въпроси. Май ти няма какво да кажеш...

С гифа показах уважение. Ако ми беше отговорил примерно модератор-кун може би щях да изпозлвам по-малка рибка или изобщо нямаше да слагам такава. Тhe entry fee for me to take someone serious is quite high.

Отдавна съм свикнал да не се оправдавам.Направил съм грешка ще живея с нея голяма работа.

Относно BNS. Поинтересувах се единствено за да знам чий коментари да игнорирам.Човек който смята Blade and Soul за драма определено нe му е мястото тук.

Source : Me

Цитат:
Педераси джейлбейти?

Не бих го формулирал точно, така но това сумира мнението ми за fanbase-ът.Изборът показва какъв тип waifu харесват и от това няма измъкване. И преди ти казах, за да хейтваш нещо като хората, трябва да си много наясно какво е.

Точно за това винаги давам шанс на wierd/disturbing заглавия. Било то Orenchi no furo jijou, Yuri Kuma Arashi, Kancolle ect. Също ще те помоля да не използваш .will. Oт както влязох в дневния патрул това име не съществува за мен.

P.S. Гифовете бяха слаби, ако искаш да ме впечатлиш fujoshi-chan бъди оригинална, знам, че можеш.
https://36.media.tumblr.com/61fbd4370be ... 1_1280.jpg

P.S.2
Цитат:
Понеже всичко в -Monogatari върви абсолютно хронологично, YES

Показваш ненужно невежествто, вярвам, че си наясно за това ще се въздържа от обяснение.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 2:09 am 
Аватар
Модератор

Момче ти разбираш ли, въпросите ти са толкова тъпи,че даже нямам представа как си успял да се регистрираш.Имам усещането,че 5 годишна лапетия няма да зададе такива простотии.
also
Модератор-кун ще затрива всеки следващ ретардед коментар който извадиш.
just a heads up

МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 9:49 am 
Аватар
Модератор

Blade and Soul аз лично не бих го вкарал в никоя категория, защото отвсякъде си беше зле. Адски разочароващо аниме.

МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 12:10 pm 
Аватар

Май нещо съм изпуснала. Абе, абе, някой пази ли затритите коменти? :lol: Come on, mofos, I know you do.

Уил-чо,
Zavulon написа:
Може да не ти харесва как са формулирани, но по същината си това са въпроси.

Ако имаш въпроси към конкурса без да си Лорд на Реториката защо не преминеш направо към тях? :lol: Защото в същината си и моите отговори са отговори, ама продължаваш да wall-o-text-ваш, което значи, че имаме проблем в комуникацията.

Zavulon написа:
Поинтересувах се единствено за да знам чий коментари да игнорирам.

Това е... ъъъ... добре за теб. Хубаво е, че сподели с нас, но мен лично не ме засяга това кого ще игнорираш и кого не. За останалите от журито не знам.
На мен не ми дреме кой ще ми игнорира мнението, защото нито ще спечеля нещо от това, нито ще загубя.
Zavulon написа:
Човек който смята Blade and Soul за драма определено нe му е мястото тук.

Again,
lovelyangel666 написа:

Иначе бих ти казала моето мнение защо B&S е там, ама нали си на ignoring spree и ня'а смисъл да хабя електронно мастило (както вика hangyaku no velush).

Все пак призовавам журито, ако четат това и не ги е страх, че великият точка уилчо ще ги игнорира, да си признаят кой е предложил B&S в драма.

Zavulon написа:
Не бих го формулирал точно, така но това сумира мнението ми за fanbase-ът.Изборът показва какъв тип waifu харесват и от това няма измъкване.

Тук обаче не е /a/, а е анифес-бг и фенбейсът в анифес-бг е друг и това е голямата грешка, в която сте и ти, и ержи и всички останали f/a/gs. Не мога да говоря от името на всички кой на какъв принцип е подреждал заглавията, но мога да кажа, че аз се ориентирах по това какво тук се харесва. Orenchi no Furo Jijou не мисля, че дори има тема в Общи, което говори достатъчно за фенбейса му в анифеса. А сега, можеш ли да си сложиш ръка на сърцето и да заявиш твърдо, че ако Orenchi no Furo Jijou беше в която и да било категория, щеше да има и минимален шанс да спечели?
Zavulon написа:
И преди ти казах, за да хейтваш нещо като хората, трябва да си много наясно какво е.

Не знам какво разбираш под хейтене. Към самите заглавия нямам нищо против. Виж, с хората, които си налагат мнението и ги защитават все едно печелят нещо от това, може и да поспорим.

Zavulon написа:
Точно за това винаги давам шанс на wierd/disturbing заглавия. Било то Orenchi no furo jijou, Yuri Kuma Arashi, Kancolle ect.

Благодаря, че сподели с нас, но тук сме се събрали да избираме Best, а не Weird/Disturbing заглавия. (A propos, "weird" се пише.)
Zavulon написа:
Също ще те помоля да не използваш .will. Oт както влязох в дневния патрул това име не съществува за мен.

А, ок. По навик.

Zavulon написа:
P.S. Гифовете бяха слаби, ако искаш да ме впечатлиш fujoshi-chan бъди оригинална, знам, че можеш.

Не държа :lol: Не ми е цел в живота да впечатлявам рандъм анифес фагс.
P.S. А и така и така си тръгнал да си едитваш мнението, вземи да си поправиш и всичките запетайки :Д

Zavulon написа:
Показваш ненужно невежествто, вярвам, че си наясно за това ще се въздържа от обяснение.

Евала, първото ти правилно решение за цялата вечер.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 5:33 pm 

което значи, че имаме проблем в комуникацията

Lovley явно, отговорите не са достатъчно изчерпателни, а дискусия не се пише така.

Цитат:
Хубаво е, че сподели с нас, но мен лично не ме засяга това кого ще игнорираш и кого не.

Просто отговарях на въпроса ти. Не знам, защо продължаваш да си дъвчеш идеята за интернет терор, that's so 2005...

Цитат:
А сега, можеш ли да си сложиш ръка на сърцето и да заявиш твърдо, че ако Orenchi no Furo Jijou беше в която и да било категория, щеше да има и минимален шанс да спечели?

Въпросите за Sento или Parasyte не търсеха отговор, бяха finishing touch-ът на подигравката. Barakamon в същината си е SoL, докато Nozaki-kun, Mangaka-san и Amagi са предимно gag oriented.За това според мен мястото му не е там. Orenchi не би спечелило, но това се отнася и за 90 процента от избраните заглавия.Не става въпрос за победа или загуба, а чисто забавление основано върху shit taste.

Цитат:
Иначе бих ти казала моето мнение защо B&S е там

Разбира се стига да успееш да приведеш адекватен аргумент ще призная че съм в грешка.

Цитат:
Тук обаче не е /a/, а е анифес-бг и фенбейсът в анифес-бг е друг и това е голямата грешка, в която сте и ти, и ержи и всички останали f/a/gs.

В денят в който анимес започне да копира /а/, ще е последният в който вляза тук,но не е като да не можеш да откриеш прилики с нашите tripfags. Виж блинк сто осемдесет и четири се смята за златното мерило, кой е аутист и кой не. Talk about hypocrisy...Самичка разбираш, че такава илюзия би била разбита доста бързо в /а/.

Цитат:
Не държа :lol: Не ми е цел в живота да впечатлявам рандъм анифес фагс.

Fair enough. Не спомена последния ми пик? Ако не знаеш какво е дай му един reverse search.

https://41.media.tumblr.com/41da6423805 ... o1_500.jpg

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 6:15 pm 
Аватар

Zavulon написа:
а дискусия не се пише така.
А как се пише дискусия с Лорда на Реториката? :Д

Zavulon написа:
Просто отговарях на въпроса ти.
Въпросът ми можеше да се отговри с "да" и "не" tbh ;D

Zavulon написа:
Не знам, защо продължаваш да си дъвчеш идеята за интернет терор, that's so 2005...
К'о? Аз не се чувствам тероризирана, но ако ти се чувстваш, извинявай. Всъщност не разбирам много добре идеята на тази сентенция, а и през 2005та не съм имала достъп до интернет.

Zavulon написа:
бяха finishing touch-ът на подигравката
Аха, ама после ми говориш за писане на дискусии, пак почнахме с hypocrisy напред.

Zavulon написа:
Barakamon в същината си е SoL
И го има в съответната категория. Защо продължаваш да плачеш тогава? Комедията въобще е много широко и субективно понятие и ако трябва да задълбаваме, че примерно едно време Данте е имал предвид история с щастлив край, то трябва да commit-нем mass suicide. Nozaki, Amagi и Mangaka-san според мен са си на мястото.

Zavulon написа:
но това се отнася и за 90 процента от избраните заглавия
Но те поне имат шанс да спечелят. Въпросът ми не беше "ще спечели ли", а "има ли минимален шанс да спечели".
>inbf "супер подценени от анифес заглавия" rant

Zavulon написа:
Не става въпрос за победа или загуба, а чисто забавление основано върху shit taste.
Г/д това ми е идеята за AsAA.

Zavulon написа:
Разбира се стига да успееш да приведеш адекватен аргумент ще призная че съм в грешка.
Първо, не искам да си признаваш нищо, не ми е това целта.
Второ, казах че бих ти споделила мнението си, а това не е аргумент. За нещо, което не съм гледала, не мога да давам аргументи "за" или "против".

Та според мен b&s влезе, защото имаше още място в категорията, пък алтернативните други заглавия бяха M3: Sono Kuroki Hagane, Sidonia no Kishi, Noragami и Hamatora.
Hamatora по мое мнение не е никаква драма, че убиха един тип с нулев принос към историята.
Noragami е една боза, която, ако зависеше от мен, щеше да излети от всички категории.
M3 е шит, погледнато от всички възможни страни.
Аз бих сложила Sidonia no Kishi, но не получи достатъчно гласове.
B&S е получило 3 гласа "да", 3 "не" и 2 "въздържал се". Сега се чувствай свободен да ме игнорираш, защото гласувах "въздържал се" :lol: Ако бях дала "не", B&S нямаше да е в тази категория.

Zavulon написа:
Виж блинк сто осемдесет и четири се смята за златното мерило, кой е аутист и кой не.
Не отговарям за мнението на всички в журито. Иначе за приликите не знам, от 2009та насам не посещавам /а/ освен спорадично.

Zavulon написа:
Не спомена последния ми пик? Ако не знаеш какво е дай му един reverse search.
Не знам какво е. Обаче не ме и интересува.
А тази картинка ми дава 404, link-ът ти е счупен.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 6:27 pm 
Аватар

Може би ако всички задаваме въпросите си нормално, ще получаваме и нормални отговори?

Исках да напиша нещо за жанровете и взех Баракамон за пример защото някой го беше споменал:

Barakamon в същината си е SoL <- и е влязло в SoL категорията viewtopic.php?f=66&t=74038
Но това, че е SoL, не променя фактът че Barakamon е също и за Comedy категория, защото 80% от историята се базира на City vs Village mentality и подходът към тази тема е чисто подигравателен (от манталитетът на хората от село до липсата на модерни неща като мобилни телефони и бойлери), плюс реакциите на главния герой са си чисто комични. Това дали е гаг или не не би трябвало да е определящия фактор.

And last but not least, жанровете често пъти не са строго определени от журито, особено като става въпрос за basic жанровете:

Има заглавия естествено, които не са адекватни в една или друга категория (mystery/horror - в която се слагат детективските и трилър аниемтата), както и такива които страдат от това че категория така е определена (пример mecha/sci-fi)

PS И наистина няма смисъл от заяждания, освен ако точно анимето, за което сте искали да гласувате го няма - моят пример с Hana/Tsuki - и да го имаше пак бих гласувала за Mushishi. Така че намалете целият този wall of text - някой ще си помисли, че едва ли не нещо важно наистина се е случило @.@

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 7:05 pm 
Аватар

crazy_little_crow написа:
Така че намалете целият този wall of text - някой ще си помисли, че едва ли не нещо важно наистина се е случило @.@

Мда, аз вече си изгубих времето, като прочетох тая тема...
Толкова писане, толкова размишляване - ще кажеш, че нещо важно, а то пълни глупости.
На Zavulon не му разбрах и половината от написаното - нито въпросите му въпроси, нито критиката му критика.
А на lovelyangel666 й се чудя защо изобщо си губи времето да му отговаря. :confused:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 7:26 pm 
Аватар
The No-Goodnick

crazy_little_crow написа:
моят пример с Hana/Tsuki

п.п. ... аз май бях писал в края на предната страница, ама явно не :lol:
(там бех споменал горното, дето по незнайни причини съм го лепнал в спойлер :lol: )

Та... ко видях, че мога да коментирам... а... да... всички ни е гадно, че Hoozuki го няма *hides in a blanket and starts weeping*
Друго, друго... Maken-ki 2 - Не. Не. Не. И не. Т'ва не бе заглавие, т'ва бе някаква едноепизодна fanservice овичка разтегната в 10 епизода... (въпреки, че не съм го доизгледал, cuz that part with the bear made me think "What is this shit? Why am I watching it? Fuck it!")
Т'ва за махането на Inou Battle и слагането на нещо друго... еми... накрая така и май никое не събрала гласове да го замени... (или поне така си спомням от когат подреждах заглавията за темите)
Друго... не знам... може да има още един п.п. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 8:12 pm 

Цитат:
Въпросът ми можеше да се отговри с "да" и "не" tbh ;D

Ама така не е интересно...

Цитат:
Не отговарям за мнението на всички в журито. Иначе за приликите не знам, от 2009та насам не посещавам /а/ освен спорадично.

То това не беше написано за теб и до сега не съм намеквал нещо за журито, ако си мислиш така си останала с погрешни впечатления... Относно /а/. Ти си една от нас. Никой не напуска 4chan, просто си взима почивка.

Цитат:
Не знам какво е. Обаче не ме и интересува.

Е недей така... пицовете накрая допълват посланието.Имам предвид този с ръчичката ^^

Сега по темата :

Защо продължаваш да плачеш тогава? Комедията въобще е много широко и субективно понятие и ако трябва да задълбаваме...

Плача, точно защото се използват широки, субективни понятия и после им се вика "Best".

Разбира се, че Orenchi има шанс да спечели, а колко е минимален не се знае...Не обърнах внимание Twintails има ли го в някоя категория ?

Цитат:
B&S е получило 3 гласа "да", 3 "не" и 2 "въздържал се". Сега се чувствай свободен да ме игнорираш, защото гласувах "въздържал се" :lol: Ако бях дала "не", B&S нямаше да е в тази категория.

Защо и аз бих гласувал така, ако не съм го гледал, но точно защото съм го гледал ми е интересно кой и къде е открил драма в него ?

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 8:34 pm 
Аватар

dadaadda написа:
еми... накрая така и май никое не събрала гласове да го замени... (или поне така си спомням от когат подреждах заглавията за темите)

Better check your skype log.

Zavulon написа:
Плача, точно защото се използват широки, субективни понятия и после им се вика "Best".

Значи има наистина, ама наистина за какво да плачеш.
Иначе забравих да добавя и още нещо на топика с драмата. Като цяло заглавията в категорията ми се виждат слаби, но пък стабилни заглавия, които можеха да са там, биха били по-добри в други категории. Примерно в Terra драмата е много добър елемент, но заглавието е по-силно в Action и Sci-Fi.

That too, is my opinion ofc.

Zavulon написа:
Защо и аз бих гласувал така, ако не съм го гледал, но точно защото съм го гледал ми е интересно кой и къде е открил драма в него ?

Поправка, гласувала съм "за" :Д Сега можеш вече да ме игнорираш с чиста съвест. Виж, все още не знам кой го е предложил, но ако разбера, ще бъдеш уведомен.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2015 3:33 pm 
Аватар

Какво смятам, че е по-малко или в повече по категориите.
Ясно ми е на какво се дължи, просто да споделя корекциите спрямо моята визия.

Best Comedy 2014
липсват
Witch Craft Works, Space Dandy, Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda, Jinsei и Robot Girls Z.
Все добри комедийки или поне по-добри в сравнение с някои от настоящите избори.

Best Ecchi 2014
в повече
Witch Craft Works - кой видя повече ечи в сравнение с каквото минава за стандартен фенсървис в момента.
И да имаше относително по-еротични моменти, те си бяха сложени за смях, не за възбуждане на отакутата.
липсва
Robot Girls Z - за мен най-доброто ечи от годината. Самото заглавие е адски пренебрегнато в АнимеС.

Best Action 2014
в повече
Mahouka Koukou no Rettousei - не че беше лош екшънът в него, но едва ли има повече он 5 серии и във всяка от тях не повече от 3 минути тупа-лупа.

Best Sport/Other 2014
липсват
Space Dandy, Shirogane no Ishi: Argevollen, Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda, Ryuugajou Nanana no Maizoukin, Mekakucity Actors и Jinsei са няколко други, които според мен заслужават внимание.

Best Mystery/Horror 2014
липсва
Mekakucity Actors - анимето доста ме разочарова, но е по-добро от селекционираните мистерии в категорията.

Best Slice of Life 2014
липсват
Mushisi и Gugure! Kokkuri-san - за мен са и доста добри sol...малко са игнорирани в категорията.

Best Sci-Fi/Mecha 201
липсва
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu

Best Drama 2014
липсва
Mekakucity Actors - анимето доста ме разочарова, но е по-добро от някои от селекционираните драми.

Best Short 2014
липсва
Robot Girls Z - и тук можеше да се класира, ако някой въобще знаеше за него.

Best Fantasy/Mahou 2014
в повече
Log Horizon =))

Best Romance 2014
липсва
Gekkan Shoujo Nozaki-kun - за мен си имаше и доста романтични моменти и множество потенциални двойки освен главната.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]