е че как онзи ендинг се е вързал на каквото и да е
не, остави, сега това си е персонално мое виждане че ЕД не струваше... и че Уминеко не заслужава да спечели само заради добрия оупънинг.
//виждайки че не съм коментирал...
аз тази тема не я бях мислел предварително, и първото дето ми дойде наум бе Бакемоногатари. Въпреки че като отделни песни оупънингите бяха по-зле от, да речем, ОП на Уминеко, (макар че всъщност бих поставил Staple Stable поне на същото ниво), всичко се връзваше прекрасно, песните бяха все пак добри, и анимациите радваха отвсякъде (лол, стейплъри правещи секс). И да не забравяме Кими но Ширанаи Моногатари, втората ми най-любима песен за тази година. Силата на тази песен може би е и най-вече в текста, разказващ цяла история по само себе си... цялата история на анимето, събрана в 5:41.
НО
Добре че го нямаше в изборите в началото
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
I cud uv jumped the gun there...
Баскуош.
Тези 4 песни ми направиха половината от удоволствието от гледането на това аниме!
А то ми е едно от любимите за тази година (редом с Бакето, Натсу но Араши и Сейтокай)
може да се каже че те заемат местата от трето до шесто в моят избор на най-добри песни за тази година. (само може да се каже... така или иначе имаше много добри песни, не мога да ги подредя чак толкова строго о.о)
изобщо, това са 4те оупънинга и ендинга дето съм гледал изцяло всеки епизод от 13те в които са те. //това изречение... не е правилно граматически. не ми пука.
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
глас за Баскуош
Ghostbuster написа:
защо да е пропуснат? - там си е
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
,просто съм сложил линк към преведената версия в HD формат
виж при Viper's Creed имаше подобен проблем, но там го оправих малко след като пуснах темата
бтв наистина го няма, виж линка
това е анимацията от последният (13ти) епизод.