|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: [AsAA 2008] Jury Contest! Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 6:51 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Ами, ами, понеже съм съгласна с всичките предложения, а изтритите такива ще се върнат много скоро, да видим нещо ново:
extasy-Защото, досадата й с досада ( ), пише по много от темите за тезгодишни анимета, има добра преценка и когато гледа нещо, го гледа като хората и мисли (поне с такова впечатление оставам, тя си знае какво прави :Р)
За 2 предложение ще помисля още малко, а ако до няколко дена някой не предложи от изтритите ми фаворити, ще пиша аз пък ^^
Послеписче: Само дето не знам какво ме бутате към "елита" като отговорям само на това:
SayanMk написа: няма особено соц. живот и може да се занимава
Но все пак съм много поласкана^^
ЕДИТ: (дано се забележи) Понеже не се предложи сам в крайна сметка, спирам се на dwigga. Причините са общо взето същите.
Последна промяна Haruka на Сря Дек 12, 2007 11:41 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 10, 2007 2:28 pm |
|
Ray-kun |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 10:10 pm Мнения: 518 Местоположение: Somewhere in N-City, Japan...
|
Ами, щом можем да предлагаме и самите себе си, аз ще се възползвам от опцията.
Линк към профила ми (Ray-kun): http://forum.animes-bg.com/profile.php? ... file&u=774
Според мен, отговарям на следните условия:
- следял е аниме фронта на 2007ма година - да, активно.
- има добра преценка за анимета - мисля, че притежавам. И все пак това е леко субективно, де.
- бил е достатъчно активен в сферата //знае терминология и е писал във форума и т.н... - е, не съм писал чак толкова във форума, но не мисля, че това е чак толкова важно. А знам доста терминология и съм затапвал доста други фенове при разговори с тях.
- има опит от гледане на повечко матр'ял - еми, над 70 заглавия съм изгледал досега. За доказателство мога да постна списъка, който си водя, ако желаете.
- освен, че се кефи на аниме, цени и неговите саундтраци, и братятя му и света го студио - едно от нещата в аниметата, които най ме кефят в аниметата, е именно музиката.
- няма особено соц. живот и може да се занимава //шегу - общо взето и на това отговарям
Айде стига толкова със саморекламата
Другият, когото номинирам, е crazy_little_crow.
Линк към профила: http://forum.animes-bg.com/profile.php? ... ile&u=4282
Защото:
- доколкото виждам, следила е активно тазгодишните анимета.
- мисля, че притежава обективно мнение, щом е и модератор.
- активна е във форума и съм убеден, че знае терминология... още нещо?
Последна промяна Ray-kun на Съб Ное 10, 2007 9:58 pm, променена общо 1 път
_________________ ФБ страница на "Светът ви очаква" - авторски фентъзи роман.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 10, 2007 2:45 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Значи тази година журито не се определя по броя гласове а Саян избира от хората споменати тук?
А SayanMK , ти, велики мързело, тази година ще участваш ли като жури или пак те мързи, слава Тебе ^^
Така или иначе аз да си кажа
SayanMK, защото за мен той и Сафиир са най-компетентните хора в този форум когато става въпрос за аниме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 10, 2007 2:49 pm |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Ок, зацепих, гори-долу.
Та, предлагам ShApEsHiFt3r. Смятам, че е компетентен и е следял "аниме фронта".
И spiralkinda по същите причини.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 4:35 pm |
|
Furukaze |
|
|
|
ShApEsHiFt3r написа: Значи тази година журито не се определя по броя гласове а Саян избира от хората споменати тук? А SayanMK , ти, велики мързело, тази година ще участваш ли като жури или пак те мързи, слава Тебе ^^ Така или иначе аз да си кажа SayanMK, защото за мен той и Сафиир са най-компетентните хора в този форум когато става въпрос за аниме ъъъ чел недочел...по-добре да си промениш номинантите май =) SayanMk написа: ______________________________ Едит(1): мм, забравих да кажа, мен не може да ме предлагате, щот аз по това време само пия пуканки и ям количка и гледам аниме Safiir написа: Мерси за предложението, но от сега да кажа, че няма да участвам в журито. Тази година не съм изгледал достатъчно анимета. Иначе и от мен глас за принца, но той тъй или иначе ще бъде в журито квото ще да става
_________________ My future sig is here.. but you can't see it, because it's from the future
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 8:16 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
ъъъ кой се чуди къде да спами Това го видях след като си пуснах поста, но няма да си променям поста дори и да не иска да участва, друг освен сафиир и саяна аз няма да номинирам, защото просто аз лично единствено от тях бих приел съвет за гледане на аниме, по простата причина че те са може би едни от 30-те най-много души гледали повече аниме от мен... А и другите не ги уважавам толкова че да им дам глас
А и като стои там на Саяна може да му се приска да участва
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 21, 2007 11:14 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Хм... предлагам spiralkinda - много добре е запознат със изминалото от годината, комптентен е по въпроса, има опит в материята и съм сигурен, че е способен на обективна преценка.
Втори няма да предлагам още докато не се сетя за някой подходящ, тъй като аз я взимам на сериозно тая работа.
Edit: знам че Виктор вече го предложи, ама за друг достоен в момента не се сещам... така че Сайане приеми го като опит да те дразня
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 29, 2007 1:46 am |
|
minus |
|
|
|
Ъ... аз не разбрах за какво става дума тука... ops:
Май съм пропуснал доста... щом от мнениата секи направо си предлага явно знае за какво се отнася... мм... и все пак кат не знам си казвам ... Та... - За какво става дума.. тука ?
Какво е това нещо "[AsAA 2008] Jury Contest! " Аз даже чесно казано и контест не знам какво е пък какво остава за AsAA 2008 ...
от прочетеното ... да не става дума за подреждане на най хубави анимета че да искате хора с мноого големи познания и следене в областа... м... ? или май е нещо друго...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 29, 2007 1:48 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Както всяка година се провеждат animes-bg награди и сега се правят номинации за жури. Всяко мнение, което не отличава двама човека за журито се води за спам.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 29, 2007 2:20 am |
|
minus |
|
|
|
яя... някой ми изтри последното питане за подопълнително инфо... щото пак нищо не разбрах... ми ще зема да се повтора... този път кат предложа и некой поне да не се трие мнението...
М... да видим... от тези дето познавам малко повече по мнениата... или май просто тез дето са ми направили хубаво впечатление бих могъл... да предложа... - Belgarion... и ъъ... Mephistolosophy ... ( ама че трудно име )
Тай предложих двама - а сега пак да питам : какви награди ще се дават... материални ли или само отличиа нещо си...
Май засега изглежда че анимета ще се избират... А... също у саобщението пише нещо за това но чесно казано не можах да разбера основната идеа... Моляя... кажете подробно за какво става дума
Мерсии... значи ще се избира най хубаво екшън аниме, най хубаво комедийно аниме и т.н. за тази година... разбрах ^^
Самоо... ще се раздават награди м.... айде да не питам пак че май попрекалих с нахалството у тая тема... кат не знам ша чета поиче
Последна промяна minus на Чет Ное 29, 2007 2:44 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 05, 2007 12:36 am |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Само да подчертая, че това ще е 2рата година... Миналата година като за 1ва беше нормално да има кофти резултати тук там.
btw аз бях 1 от онези, които мрънкаха и мисля, че имаше защо.
Все пак с "мрънкане" могат да бъдат поправени пропуски и грешките на едно такова нещо.
Та надявам се тая година журито да има по-голяма власт и решение над нещата, за да не се получава пълна фенбойщина.
А за 2рото ми предложение всичко годно вече е номинирано...
Izpreslav, crazy_little_crow, SSJ Kisoso, extasy, Haruka, ShApEsHiFt3r, spiral-ката,
dripper, shadowblack, Safir, victor_1988 - нещат...
Остана да предложа себе си...
Предлагам Morridin .
По принцип го знам като доста видна личност във форума и съм забелязал, че пише в бая теми, което би трябвало да значи, че е запознат с анимето от тази година... Ако не е така се извинявам, ама други подходящи не останаха... Май един "паднал" имаше тама, ама той пък излетя от форума...
@minus
Гледай ква е работата ся. Щи обесня възможно най-подробно за какво става дума, така и така няма к'во да правя сега.
Такам. Това са официялните награди на форума на www.animes-bg.com което е най-голямото интернет обещство на аниме феновете в Б-я. (AsAA - AnimeS Anime Awards)
За пример мога да ти дам филмовите награди за Оскар.
Както там има категорий : "Най-добра драма" , "Най-добър екшън" така има и за аниметата.
Дава се на феновете (потребителите от форума) да избират от всички заглавия в дадения жанр и тоя с най-много гласове печели, след крайният срок.
Наградите почват Януари и свършват през Март. Това е със цел да не гласуваш веднага щом пуснат темите, а да имаш време да гледаш анимета които си пропуснал, ако имаш това желание разбира се.
Все пак е глупаво да избереш 1 между 30 анимета при положение, че си гледал 5 от тях. А гласуваш ли 1 път неможеш да си върнеш вота.
За всяка категория ще се пусне топик във вид на анкета със всичките номинирани тама... или ако го няма анимето за което искаш да гласуваш, сред възможностите в анкетата ще има вариянт "друго" и пишеш в поста името му ... поне така беше миналата година.
В цялото нещо няма никаква идея за комерсиалност или някаква материална изгода... Нито пък някакви материални награди... (едва ли Gonzo или Konami ще ги згреят 50лв.)
Наградите са нещо като знак на благодарност от феновете за емоцийте, които Японските аниматори им предоставят. И разбира се да подчертаят най-добрите заглавия за годината. Винаги има анимета, които се отличават от останалите.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|