|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 01, 2007 12:18 pm |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Абе... дали на нашия форум някой ще му даде награда за "Най-необективно гласуване на номинациите за 2006"?
Death Note - best horror/mystery!? Вие добре ли сте ве? Я някой да ме светне къде му е мистерията на т'ва? А по отношение на хорръра... еми ДН-то е приказка за лека нощ в сравнение с Хигураши
Изобщо не ми се говори за best op/ed combination... Айде за новите оп и ед на ДНто съм съгласна, че са добри и че се връзват много с анимето и помежду си...ама тях леко ги пуснаха 2007-ма, а предишните бяха такава боза, че няма накъде . А как може да вземе и награда за best ost? Старите оп и ед бяха толкова балада-like, че няма накъде... особено пък ед-а. Приличаха повече на песни за някоя драма
А пък "Вярата, дето седи през нощта" въобще не искам и да я подхващам. Е те тая бозица вече даже не заслужаваше да е в номинациите
Абе в общи линии съм съгласна само с 3 от наградите . От цялата тая история единственият извод, който си извадих е, че едно 80% от драгите съ-форумци или нямат вкус или просто са гледали 1-2 анимета излезли през 2006-та
Morridin написа: Жалко за Code Geass, не го хайпнахме това заглавие и нищо не обра, а е страхотно...
Дам има нещо такова... Аз токлова исках да вземе награда за best mecha
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 01, 2007 12:38 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Megera написа: Мдам, особено наградата за OST... Иначе за Code Geass и мен много ме е яд, ако имаше награда за Best Mecha сигурно щеше да вземе и то нещо
За съжаление Best Sci-Fi и Best Mecha бяха обединени в едно. Дано идната година да са си отделно както е редно.
П.П.: adidaf, изгледай ВСИЧКИ излезли епизоди на Code Geass и тогава питай.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 01, 2007 12:45 pm |
|
Freya |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
Ами... ами таковата... и аз не мога да кажа много положителни награди за номинациите.
Ако трябва да почнем по ред - доволна съм от наградите за романс/драма - Нана, комедията - Оуран, екшъна - Лагуната и отчасти за Реви за героиня, понеже първо - Реви е пич, пък и можеше все пак да спечели тази безхарактерна кифла Сейбър, тъй че - доловно.
Бест Хорър/Мистерия - просто няма нужда от по-нататъшен коментар. Както каза някой в предишните постове - наистина е Мистерия как Дет Ноута спечели. За хорър също имам обяснение - някои от героите бяха толкова ужасно нарисувани в последните епизоди, че някой сигурно се е уплашил от тях.
За ОСТ не ми харесва, че Дет Ноут също спечели, понеже имах други лични предпочитания, но иначе изборът не е лош, понеже все пак ОСТ-то определено е на ниво. ОП/ед обаче - блааааа, мразя Visual Kei-a, пък и имаше поне 10 по-добри варианта, ама айде да върви... фенбойчетата да се радват.
За наградата на журито - също не ме радва, ама какво да се прави като цялото жури са някакви ламери.
За бест мейл обаче просто си флеймя без да се замисля - по демоните, Кион и Лулу бяха много по-добри възможности, Лулу като герой е много по-интересен от Райто, а пък Кион буквално си изнася анимето на гърба >_<). А пък какво смята Л по въпроса, че Райто спечели за бест мейл:
Последна промяна Freya на Нед Апр 01, 2007 12:46 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 01, 2007 1:05 pm |
|
g3n3s1s |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
сигурно съм единствения който смята че за best OP\ED и OST трябва да ги вземе "Welcome to NHK", защото музиката е толкова приятна и хубава че може да се слуша отделно напълно нормално. а 2-я опенинг Puzzle, май беше, е страхотна песен както от към текст така и като видео и музика и всичко, просто вдига настроението. да не говорим за песента на Plrin-chan
иначе също за хоръра не съм доволен ест.
мнението ми е като на всички останали гласували за Higurashi.
а и от Гласуването на журито също не съм доволен ЕЙ не съм доволен
иначе това е.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 01, 2007 1:41 pm |
|
Dark Cloud |
|
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:41 pm Мнения: 349 Местоположение: Unknown
|
evilduke написа: За сметка на това Code Geass има и 2ри сезон, а DN няма
Тихо дане го урочасаш,че ще го продължат като едното нищо.
Колкото до многото награди на DN-ами дане го сте слагали в тия категории ,много ясно че най-голeмите фенове ще се изредят да гласуват за него навсякъде,където го има.Best Series-ми добре,защо пък не?;Best OST,Best Male ще ги преглътна някак,ама Best Horror?!Best OP/ED ?!Иначе най-заслужена награда за мен е Best Sci-Fi на Ergo Proxy
Абе днеска е първи,Саян се бъзика .Дано .
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 01, 2007 5:37 pm |
|
chi_chi |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 3:26 pm Мнения: 1602 Местоположение: GSL~хахахаххаха що не си дръпна преди да свърши бе:P~
|
Цитат: А дано поне за следващата година да са пораснали достатъчно много като аниме фенове и да не правят пак такива глупости.
Never Това никога няма да стане... Дори някои да пораснат, ще се появят други, които ще продължават с глупостите.... за близо 2те години в тоя форум - това е от лични наблюдения .....
Иначе по наградите Емииии~ fsn suck, радвам се, че взе само 1 награда...въпреки, че и нея не заслужава.... Много се радвам за Nana, Black Lagoona и Revy, мисля, че си заслужиха наградите Глупостта с DN няма да я коментирам, защото съм много разочарована... та дори не е завършено, вярно, че не е лошо, ама чак пък толкова.... best series............................... Comedy-то, мда, не е лошо въпреки, че съм гледала и доста по-смешни анимета, нооо nvm Best Horror.....някой да ми каже къде му е ужасът на DN...ако може........... Sci-fi и Mecha мисля че не трябваше да са в едно Best male - ....................... Наградата на журито... беше ми мнооооооооого тъпо анимето, не ми се коментира Best op/ed, ost....мммммммммм абе има и по-добри, много по-добри, ама все тая...^.^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 02, 2007 12:18 am |
|
Divinity |
|
|
|
нещо не съм съгласен май с никоя награда, освен за фентъзито и FSN
Death Note не беше толкова добро и нямаше толкова добър OST, за пореден път - Higurashi е истинския хорър (и трябваше за компенсация да вземе наградата на журито поне ), за комедия и романс не мога да кажа, както и за екшън и sci-fi (не съм гледал CG и BL)
а, и SHnY не заслужава наградата на журито според мен, просто не грабва, не и е толкова смешно, вярно, арта е добър, но ми се струва нещо малко безсмислено
_________________ Repent!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 02, 2007 2:03 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
g3n3s1s написа: сигурно съм единствения който смята че за best OP\ED и OST трябва да ги вземе "Welcome to NHK", защото музиката е толкова приятна и хубава че може да се слуша отделно напълно нормално. а 2-я опенинг Puzzle, май беше, е страхотна песен както от към текст така и като видео и музика и всичко, просто вдига настроението. да не говорим за песента на Plrin-chan иначе също за хоръра не съм доволен ест. мнението ми е като на всички останали гласували за Higurashi. а и от Гласуването на журито също не съм доволен ЕЙ не съм доволен иначе това е.
чеки бе и аз гласувах зааа NHK-то, наистина много добри OP/ED теми , които се покриват с историята. Иначе за DN за същия раздел няма какво да коментирам, пълна боза!За другите раздели няма какво повече да кажа от това което е казала Oni_no_ko, особено за ноща ей това аниме смуче отвсекъде
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|