|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 7:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Чет Апр 01, 2010 10:39 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
HepMu написа: Но като цяло тези недоволства и всичко според мен са си, че миналата година нямаше кой знае колко хубави анимета. :/ Аз пък страшно се накефих на това ШАФТ каква година изкараха. Няколко страхотни комедии, прекрасно продължение на Зетсубоу Сенсея и Бакемоногатари. И освен ШАФТ, имаше още няколко много добри неща. От всичко това май само Бакемоногатари, Сейзон и Баскуош взеха награди аа, и Денпа Теки... него го гледах тази година само че. Баскуош взе наградите, които заслужаваше в жури контеста, Денпа Теки също... Сейзон си ми бе повече като слайс ъф лайф, ама бест комеди пак добре. Бакемоногатари... то си е за никъде наистина
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Пет Апр 02, 2010 11:51 pm |
|
HepMu |
|
|
|
Е добре де не е като да нямаше нищо за гледане, но аз преброих към 30 анимета, които са ми харесали за цялата минала година от общо колко ? Та ми се струва малко БТВ няма ли да има общо представяне на победилите като е даден победителя на публиката и на журито ?
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|