|
Дата и час: Пон Дек 09, 2019 8:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Кой съм АЗ :?: Links: Рождени дни  Публикувано на: Съб Юли 24, 2010 8:04 pm |
 |
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
айде и аз да се разпиша Име : Станислав Прякор : Бънка Град : Търговище Години : 18 Дата на раждане : 26.01.1992 Аниме фен от 3-4 години  Интереси : Аниме, Менга, Музика, Free run
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой съм АЗ :?: Links: Рождени дни  Публикувано на: Вто Юли 27, 2010 3:10 pm |
 |
rawr' |
|
 |
Регистриран на: Съб Юли 24, 2010 2:49 pm Мнения: 196 Местоположение: On The Green Plain
|
Така и аз да си разтъркам пръстите с това съобщение .. !!  Име: Марио Прякор: Марката Град: Левски У-ще: ОУ"Максим Горки" Години: 13 Дата на раждане: 03.03.1997 Аниме ФЕН съм от 1-2 години .. !!  Интереси: Аниме, Манга, Музика, Спорт, Филми.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой съм АЗ :?: Links: Рождени дни  Публикувано на: Сря Авг 25, 2010 10:03 pm |
 |
Rakkaus |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 18, 2009 11:01 pm Мнения: 148 Местоположение: Bhutan
|
Аз съм Мери  ,на 16 съм от Варна/13.04.94/.Винаги се втурвам с главата напред,или иначе казано най-интересно е да се хвърляш в неизвестността с главата напред.Да,овен съм  . Уча във Варна в НУИ "Добри Христов" и доста ми е натоварено.Но няма смисъл сега да се оплаквам  .Попринцип интересите са ми в музиката,рисуването,обичам да ходя на театър и понякога кино,особено филмите във ФК. Любимото ми място е вълнолома/Морска гара/ и гаражите в квартала.Много обичам да ходя там,защото това място те кара да говориш за всякакви неща със събеседника.Лежиш на покрива на тъй наречения гараж и гледаш звездите.Толкова е красиво... Да,и много ми харесва да се запознавам с нови хора,така че ще се радвам,ако ми пишете. скайп-rakkaus. /с точката  /
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой съм АЗ :?: Links: Рождени дни  Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 6:57 pm |
 |
velkito |
|
 |
|
така и не съм се отбелязал тук..16-ти октомври 1987

Цитат: Every otaku over the age of 35 in japan dreams of being a gundam pilot
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой съм АЗ :?: Links: Рождени дни  Публикувано на: Пет Окт 08, 2010 9:55 pm |
 |
Sick_Satisfaction |
|
 |
Регистриран на: Пет Окт 08, 2010 7:38 pm Мнения: 60 Местоположение: Castle of Otranto
|
Име: Вал(ентина) РД: 14.01.1988 (козирог/зайче) Град: от Бургас, но от няколко години живея в София Училище: ...СУ "Климент Охридски", индоложка Снимка: най в дясноФенка на: аниметата, метъл музиката, готиката, езиците (от лингвистична гледна точка  ) Регистрирах се във форума по молба на една приятелка днес
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой съм АЗ :?: Links: Рождени дни  Публикувано на: Вто Ное 09, 2010 10:42 am |
 |
kioko |
|
 |
Регистриран на: Чет Мар 05, 2009 10:02 pm Мнения: 200 Местоположение: Hurricane
|
Име: Ралица -> Предпочитам : Рали Години: 18 / след 2 дни ги навършвам! / Родена съм на 12.11.1992г. ( скорпионче,хихи ^^ ) в Стара Загора, просто защото съм имала връзки там ;3 :Д Уча в НФСГ -> София , и мисля след тази година да се преместя във Варна във Икономическия : ) Обичам да .. си драскам, да слушам музика, да гледам анименца .. ( фенче съм от 3-4 години, но не гледам много, защото винаги е голяма луднуца около мен ) .. Имам си приятели, имам си любим човек и се радвам на живота :>
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой съм АЗ :?: Links: Рождени дни  Публикувано на: Вто Ное 09, 2010 5:50 pm |
Spark35 |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 08, 2010 2:51 pm Мнения: 1013 Местоположение: Киото
|
Чак сега видях, че има такава тема. Та, аз съм Тихомир, казват ми Тишо или пък НЯКОИ Тоше. Мразя да се обръщат към мен с името Тихи...  Роден съм на 25 ноември '97 и съм на 12 (сигурно най-младшия във форума  ) Естествено съм Стрелец. Роден съм и живея в гр. Кнежа (на около 50 километра от Плевен е). През свободното време гледам анимета, чета манги, играя волейбол и баскетбол, понякога драскам аниме герои, събирам се с приятели и така.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой съм АЗ :?: Links: Рождени дни  Публикувано на: Нед Ное 21, 2010 2:00 am |
 |
Rampage |
|
 |
|
Име:Мартин Години:17 Учим в:ГЧЕ Васил Левски Обичам:шкембе чорба,големи цици и много бира Мразя:мазни манджи,училището,да ставам рано Неутрален съм към:глобалното затопляне,емота,пънкари и подобна паплач Любими предмити:География и БЕЛ Омразни предмети:МАТЕМАТИКА!!!!,Физика и Химия Музика:От дет метъл до чалга Ай стига в толкоз.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой съм АЗ :?: Links: Рождени дни  Публикувано на: Нед Ное 21, 2010 10:32 am |
 |
GiveMeAnime |
|
 |
Регистриран на: Нед Юни 13, 2010 7:49 am Мнения: 31 Местоположение: София
|
Име - .... Искандарани  викат ми Марто [ не съм българин , м/д Италианец, ...... и Българин.мразя си името ] Години - 13 Роден съм на - 06.03.1997 [ Зодия : Риби  ама съм чистокръвна акула ] Роден съм в : София Уча в - 199 ОУ" Свети Апостол Йоан Богослов , ще кандидаствам в СПГЕ "Джон Атанасов" Обичам - Да слушам музика , да гледам Аниме-та , да си пиши по Skype lol. , да излизам с фр. . и още доста Мразя - не мн. неща , освен да се подиграват с името Тип музика която слушам : всякакъв рок , Metal , hip-hop [ eminem ftw ] и още др. типове музика. Аниме фен съм от 3-4 години  [ като бях малък не знаех какво е Аниме ] Регистрирах се тук за да се запознавам с Аниме фенове. защото имам най-много 6-7 Аниме фенове който са ми приятели. и 50% от тях не са в София. Скайп : Ups_13_Ups за запознанства ;p
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой съм АЗ :?: Links: Рождени дни  Публикувано на: Съб Яну 08, 2011 9:29 pm |
 |
Rin-chan |
|
 |
|
Име: Вероника Име на клана: Панчеви Родена: на 21 март 1991г в София Учех в 164 ГПИЕ "Мигел де Серванетс", сега право в СУ Обичам: да чета книги, да гледам анимета, да слушам музика, да цъкам волей, да рисувам, да се размотавам навън с приятели и да вършим откачени неща хд. Имам фетиш да барам коси *косопип* и мечове. Подготвяме с една приятелка план за световно господство и интеграция на представителите от ромски произход на ... Луната Мразя: лицемерието и лъжата (много често надушвам когато ме лъжат и изпитвам блаженото желание да ударя нечие лице) Аниме фен: от 4+ години Музика: от най-лекия до най-тежкия рок и метъл
_________________ "We can't keep living like our own dreams are all that matter" (Edward Elric)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой съм АЗ :?: Links: Рождени дни  Публикувано на: Пон Яну 10, 2011 10:18 pm |
 |
DarkAmyLee |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 23, 2010 9:46 pm Мнения: 198 Местоположение: The Sky
|
Име: Christine Lucis Caelum Учи: Национално Училище за Изящни Изкуства "Илия Петров" Родена на: 3 януари 1994 Обича: Да рисува, музика, аниме, манга, косплей, котки, яой, Скуало Суперби ♥ Мечти: Да стана създателка на компютърни игри Мрази: Лицемерие, идиоти, лъжи, обиди Музика: Варира, от метъла чак до Япония, зависи от това какво точно ми се слуша Аниме фен: към 5 години вече
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой съм АЗ :?: Links: Рождени дни  Публикувано на: Пон Яну 17, 2011 9:22 pm |
 |
DedoKoleda |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 30, 2010 10:40 pm Мнения: 1012 Местоположение: Montreal, Canada
|
YO, казвам се Михаил Атанасов Янакиев - викат ми Мишо, Мишка, Мишак. Роден съм на 03.07.1994 - зодия рак, бля... Уча в Езикога Гимназия "Академик Людмил Стоянов" Благоевград. Интересите ми се въртят около музиката, астрономия, анимета и от година насам - бодибилдинг ( Да, като видях какво се постига - за 7 месеца свалих 15 кг  , преди бях като отакуто от HOTD - дебел, с дълга коса и очила  . Също така откакто започнах нямам проблеми при ставане сутрин или следване на някаква рутина  ) . Обичам да излизам навън с фр-та, обичам природата, обичам мъртви негри, а бе всичко обичам. Имам голям афинитет към идиоти ( може би е по-точно да кажа олигофрени, но и идиоти става) . Това е сигурно защото голяма част от заобикалящите ме хора са такива и си прекарваме страхотно 24/7. Просто с такъв тип хора най-много се разбирам - слушат, подчиняват се и в спор няма как да ме оборят. Мразя несериозни и неотговорни хора. Едно време и аз бях такъв, но се промених като видях на какво приличах. Също така ме вбесяват хора с високо самочувствие и претенции, но без никакво покритие, и хора, които говорят само, за да кажат нещо - било то смислено или не, те трябва да говорят. Анимета гледам съзнателно от 2005 или 2006 беше, не помня - началото на Блийч почнах, когато на Ичиго му откраднаха Рукия и тръгна да я спасява. Иначе първото ми аниме е Волтрон. Като малък тичах да се прибера от детската да го гледам от 17:00 по телевизията. Музика слушам почти всякаква. Естествено не понасям чалгата, камо ли български рап.  Първите ми наченки на моята кариера като метъл фен бяха през 2-ри или 3-ти клас в един ПЦ клуб, където пускаха SOAD и, въпреки че нищо не разбирах, се кефих на музиката жестоко.  Тогава разцъкхвахме Warcraft III: Reign of Chaos - беше жесток фън. За книги предпочитам научни. Особено интересни са ми такива свързани с теоритична физика - черни дупки, праг на Вселената, "Големия Взрив" и прочие. Любим автор ми е Стивън Хокинг. Ми, това е от мене.
Последна промяна DedoKoleda на Нед Фев 20, 2011 12:24 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой съм АЗ :?: Links: Рождени дни  Публикувано на: Вто Фев 01, 2011 11:14 pm |
 |
Keth |
|
 |
Регистриран на: Вто Фев 01, 2011 10:22 pm Мнения: 33 Местоположение: В къщи
|
Йордан Илиев, роден на 25 Май 1991 в град Пловдив, живеещ в Пещера и в момента (2011г) учещ в Пловдив, среден на ръст, хубост и на всичко, каквото се сети човек. От втората година в гимназията един съученик (angelos) не зариби по Наруто и от тогава гледам кажи-речи само това с тук-таме някое произволно аниме, докато той самия май спря с аниметата. Играя MMOта.  По принцип в свободното си време кисна пред компа, но гледам вече да започвам да разнообразявам, че нещо социалния живот куца.  Имам регистрация тук от 2007, но не си харесвам името и ми стана яд още след като се регистрирах (Nihlathak). Бях го избрал, защото тогава много се играеше Lineage 2 и си мислех, че някой можеше да ме познае от българския сървър Revolutions.  Не знам откъде ги извъдих 300+ мнения, но така или иначе никой не ме знае, да речем че съм нов.  Мислех да ползвам и ShinzuiUindo (името на Naruto OCто ми), но е трудно за запомняне и произнасяне, пък и да си правиш original character по някакво аниме сега ми се струва детинско.
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой съм АЗ :?: Links: Рождени дни  Публикувано на: Пон Мар 21, 2011 9:13 pm |
 |
asian_dub |
|
 |
|
Име: Мартина Рожд. дата: 7ми Март '92 Място: Пловдив Училище: ОМГ Обичам: да слушам музика, да рисувам, артистичността, да се разхождам и всички outdoor activities, разнообразието и новите нещица Мразя: несъобразителността и глупостта /в неумерени количества/ Музика: има си last.fm Сериали: единствените сериали, които някога сериозно съм следяла са: How i met ur mother, Friends, Medium, Desperate housewives, Стъклен дом взех да посещавам този форум е, защото ми казаха, че има интересни неща и е забавен /общо зето исках да видя какво е/ Мисля, че: всеки трябва да е такъв, какъвто е, да не се прави на нещо по-специално и различно Вярвам, че ако си добър към хората и те ще са добри с теб, агресията без причина е ненужна
Последна промяна asian_dub на Пет Май 20, 2011 6:43 pm, променена общо 1 път
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|