|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: And now.. Who am I? Check out Публикувано на: Пет Мар 08, 2013 2:29 am |
|
everything. |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 22, 2012 2:22 am Мнения: 13 Местоположение: Плевен
|
Хелоуу.. Та, реших и аз да пусна една малка тема. Такамм. От къде да започна? Добрем. Нека първо тръгнем от представянето. Представи се накратко и занимаваш ли се с нещо: Казвам се Калоян и съм на 15 от Плевен. Занимавах се с футбол до скоро, но толкова съм и сериозен и вече не ходя на тренировки. Обясни ни как започна с аниметата:Гледам анимета от близо 6 години. Поне за пръв път беше Наруто (докато още го даваха по TV). Покрай Наруто епизодите започнах да си търся всякакви подобни. Първо проверих какъв му е жанра. А и от малък си падам по рисуваните предавания. След проверката на жанра (около тринадесетте ми години) започнах да издирвам такива анимета. Първоначално следях само Наруто и после вторият сезон (Ураганни хроники [Shippuuden]). Обаче след прегледа на всичко се появи и "Fairy Tail". Кое е любимото ти аниме? Любим аниме герой/героиня?: Хмм.. Любимото ми аниме не е едно. По-точно, две са. Naruto и Fairy Tail. Не знам защо, но съм им голям фен. Следя ги от самото начало. Любимият ми герой е Sasuke Uchiha, а други мъжки са: Natsu Dragneel, Gray and Gajeel. Той ме кефи още от първият епизод на "Naruto". От женските (не само от Наруто) ми харесват Tsunade, Mei Terumi, Sakura (little), Lucy, Erza and Juvia. Какво обичаш и какво не при аниметата?: Ами честно казано харесвам аниметата, които са повече тип "Ecchi" ; "Harem". Въпреки това не гледам само такива. Мразя това, че вече започнаха да излизат такива с по максимум 25-30 епизода, 1 сезон /тук-там 2/ и тъжен край. Някой път дори ми става гадно, а очите ми се насълзяват. Не мога да си го обясня Любим тип анимета?: Хмм.. Ecchi, Harem, Hentai, Action, Adventure и т.н. Мога да гледам почти от всички жанрове. Обаче най-харесвам първите три от горе изброените. Четеш ли манга? Харесва ли ти?: Честно казано, не следя манга. Единствената, която чета е "Naruto Manga". Сега нещо различно от анимето и мангата. Имаш ли си приятелка?: Хмм.. Иска ми се. Някак не се връзвам с момичетата за повече от 5-7 дена. Пък и не съм имал връзка от може би 5-6 месеца. Боже, боже.. Май прекалих с интервюто и въпросите . Както и да е. Да продължим с това, което харесвам и това, което мразя. Харесвам (обичам) аниметата, излизането с приятели и новите запознанства. Да не забравяме и футбола. Обичам да се смея и забавлявам. Забравих напълно. Харесвам момичета с големи гърди (не ме нападайте, все пак е нормално за едно момче ) Не харесвам (мразя) момичета, които не знаят какво искат. Използвачи, лъжци, лигли (смисъл да ми се лигавят постоянно. ) и предатели. Не харесвам цигарите. Когато вдишам цигарен дим винаги започвам да кашлям. Нещо като алергия ми е. Такаамм.. Това е от мен.. Ако има нещо, което ви интересува, питайте ме. Ще се радвам да отговоря ^_^
|
|
|
Заглавие: Re: And now.. Who am I? Check out Публикувано на: Пет Мар 08, 2013 8:14 am |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
everything. написа: Харесвам момичета с големи гърди +1 от мен.
|
|
|
|
Заглавие: Re: And now.. Who am I? Check out Публикувано на: Пон Апр 15, 2013 6:55 pm |
|
everything. |
|
|
|
Аз се позагубих ;д .. Ще свикна тук Някой и друго въпросче, а-у? ;д
|
|
|
Заглавие: Re: And now.. Who am I? Check out Публикувано на: Пон Апр 15, 2013 9:28 pm |
|
everything. |
|
|
|
Real Madrid Не виждам друг шампион на ШЛ този път ;д .. Барса ще отпаднат от Байерн, Дортмунд падат и те хД
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|