|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: sn00ky или.... is it real ? Публикувано на: Вто Апр 19, 2011 4:25 am |
|
SN00KY |
|
|
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
Абееее.. чудя се дали си заслужава да си правя представяне, не съм от хората които обичат да се хвалят (качество нужно за да поднесеш подходящо представяне на 'публиката', за да те заобича), нито пък съм особено оригинален (според КРИСИНКОТО!!! и други индивиди)... таааа... въпросечето ми, което може да последва представяне е: Да се представям ли найстина ?
пп. Знам че доста от вас (всъщност, никой няма да пише по темата), ще са строго против (ако се решат да напишат нещо), от това да се представя, не че заслужавам, не се мисля за никакъв, просот искам да защитя НИКА СИ от ОНИЯ дето твърди че съм го откраднал, въпреки че всичко сочи против него (освен неопровержимото му качество да обладава податливите, на контрол умове). Е ? What will u say ?
Oh and btw.. WTF exactly is the purpose of this представяне ? Гледам че мн хора се набутват (явно търсят своята 5 миутна слава ?) Не знам това.. ениуей, все повече се разобеждавам да правя квото и да е представяне. Като ги знам някой от Модераторите и Админите, може би тая тема ше храни червеите ^^
Ай.. су здраве !
|
|
|
|
Заглавие: Re: sn00ky или.... is it real ? Публикувано на: Вто Апр 19, 2011 7:16 am |
|
sarfios |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 04, 2006 11:29 pm Мнения: 1117 Местоположение: Sofia
|
,а къде е представянето? Иначе трябва да си по-сигурен в нещата, а това за 5-те минути слава си прав. Повечето хора пускат тук тема в очакване да кажат някаква добра дума за тях, както в "какво мислите за човека пред вас" всеки се интересува какво ще кажат за него, а не им пука какво казват за човека над тях. Така след време се оказва, че всичко е само индивидуална суеверност и на никой не му пука за другия, а само за него си. Тааа Snooky разсъждавай повече върху действията си и след като си сигурен действай уверено и смело напред. xD
_________________ Trying to fit in the latest social anime trends and aristocracy circles. My daily routine starts with posting weird pseudo-humoristic s*it. Yeah.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: sn00ky или.... is it real ? Публикувано на: Вто Апр 19, 2011 10:15 am |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Като за начало защо не пробваш да си редактираш и без това незавидният по големина текст? И без това не блестиш с нищо друго, поне малко инициатива прояви. SN00KY написа: Знам че доста от вас (всъщност, никой няма да пише по темата) И каква е тази тема? Дали те познава някой или какво мислим за теб? От постовете ти във форума човек може да заключи, че си полуидиот. Не, сериозно, глупав си. И си арогантен. Не знам, това някакъв защитен механизъм ли е или какво, но имаш цялото самочувствие на света. А същевременно не можеш да проумееш фундаментални неща. Страхливец си, даже доста голям. Нетърпелив си. Прост си, явно не са те научили добре във Видин, но то си зависи и от човека. Също така си мислиш, че имаш някакъв много широк житейски поглед, което пак е една илюзия на слабото ти самосъзнание, разбира се. Много жалко изглежда като почнеш на бълваш разни псевдо-философски, уж тежки, твои си истини за живота. Колкото и да е "its too deep for you", си оставаш мейнстрийм.
|
|
|
Заглавие: Re: sn00ky или.... is it real ? Публикувано на: Вто Апр 19, 2011 1:31 pm |
|
K4HVD |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
WrathOfGod you are my new god.
И аз не бих го казла по-добре. sn00ky пич или го правиш или не. ФОрума е доста тролски (като както е казал God за по кратко) почти всички твои мнения говорят за голямо его, разбиране от живота и собствен мироглед който никой и нищо не може да промени, така че какво очакваш? Да има 5 поста за и 3 против. На няко нов потребител може да си му интересен и да ти каже да, но за всеки останал ако го интересува нещо за тебе би те по поитал на лично, или ако мисли че си пич да си чукнете среща. Та или го правиш в твоя си стил или не, ама теми от тоя сорт са бая глупави. No offence де ама това е все едно аз да питам да идвам ли на някойя форумна збирка или не.
Последна промяна K4HVD на Вто Апр 19, 2011 2:06 pm, променена общо 1 път
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: sn00ky или.... is it real ? Публикувано на: Пет Апр 29, 2011 1:07 am |
|
Eien Ryuu |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
По-добре да я беше направил на тема за представяне. Повече отговори щеше да имаш. Иначе я моля ти се погледни това. http://forum.animes-bg.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=13446Е, това е профил на човека, дето викаш че ти е взел ника. Ще ме извиняваш, вярно не те познавам, нито съм гледал форуми дали те има, но за този форум тук, това момче, което повечето познават е от далеч по-дълго време преди ти да се появиш. Така че си спести критикуванията в кражба. Ами тогава вземи си измисли свой уникален ник. Моя аз сам си го измислих.
|
|
|
|
Заглавие: Re: sn00ky или.... is it real ? Публикувано на: Пет Апр 29, 2011 1:30 pm |
Нарутард |
|
|
|
Всичките му страхова в темата , са дали някой ще пише, дали хората им пука за никъ му и дали ще има хеитъри та, какво да кажа страхливец с комплекси, обича кучета.
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|