Ете туй ми е първото представяне у форумо. Аз съм малко известен (предполагам) юзър на анимес от около 2-3 месеца (по-редовно). Казвам се Илия и си мразя името, така че може да се обръщате към мен с ника ми
. На 17 години съм, уча в 15-то СОУ (Селско Общо Уливане) в милата ни столица и работя в Ст. Град. Като всеки младьеж слушам музика, но за разлика от много аз прекалявам на моменти. Стиловете са всякакви, но се набляга на жичка, особено по-така бруталничките, въпреки че любимите ми групи са Metallica, Rammstein и SOAD, кото не са чак толкова брутални. Обичам да чета книги и в момента съм се спрял на Шогун от Джеймс Клавел, като в същото време бутам и Под Игото. Принципно съм ценител на киното, но напоследък не съм попадал на хубав филм и съм се пренасочил към сериали и анимета.
Като цяло съм голям мелез във всяко едно отношение:
1. Кръвта ми е от цяла България и една четвъртинка фррррьенско (и не не парле франсе)
2. Еднакво се кефя на Prodigy, Sodom, Massive Attack, Ska-P и Cooh
3. Еднакво се кефя на тъпи комедии, тъпи ешкъни и европейско кино.
4. Еднакво се кефя на Наруто и Спайдър-мен (говоря за манга/комикс
)
5. Еднакво се кефя на следобед в парка с бира и нощ пред монитора с кака Лара, батко Алтаир или някоя Сорка (ако не се сети - Tomb Raider, Assassin's Creed и Diablo II)
6. Облекло като на заблуден рапЕр и набичен дет метъл у слушалките
Такива ми ти работи. Много се дразня на прости хора, както и на странно писане
Пример:
abe pi4k vo stavas tebewe
мНоГо мeRcY za teMi4KatA
Което ще рече, че пъзелите за подреждане са ми по-приятно във Мист или книга на Агата Кристи.
И за тези които решиха, че не трябва да четат туй отгоре:
Здравейте, моля не спамете (много) и пишете на кирилица. Забранено е да се говори за чалга освен ако не става дума за унищожението и
.
ПП:
Като поизтрезнея и имам желание и време ще подредя изблиците от отгоре
ПП2:
Мацките може да минават направо на ЛС със снимка на очите им
ПП3(2010):
Това дори аз като го чета ми иде да
all day long xD