Айде от мен да мине ~ като сме почнали да пишем и аз ще драсна няколко реда ~ Тъкмо ще дам тласък на девойките във форума
Така понеже явно ще трябва да пишем някои общи и не чак толкова общи неща за самите себе си ( и после другите ще ни коментират ) почвам с най-важното ~
~ От самото начало :
Никът няма нищо общо с името ми ( идеята за него дойде от
Air Gear ) , истинското ми име е Вероника , но то толкооова рядко се ползва напоследък и го чувам ,че след време спокойно мога да се прекръстя на Сиелси ( Шиелши за по-благозвучно ) и познатите ми аниме фенове дори няма да се усетят
~ Семейна атмосфера :
Имам две по-малки сестри . Едната ми е близначка и също се мотка из аниме средите ( превежда манга момичето ) , за което спокойно мога да си припиша всички заслуги по зарибяването ~ Всъщност не се различаваме из аниме пространството ,защото пишем с един и същи ник ( с цел заблуда на противника ест . ) . Другата навърши четири , но горкият ни баща с четири жени вкъщи още му се чудя как ни търпи всичките ...
~ Малко статистики :
Рождена дата: 13 май 1990 ( година на Кончето )
Години: 18
Зодия: Теле
Височина: 152 см ( с точност )
Килограми: 46
Очи: Кафяви
Коса: Кестенява и чуплива ( средно дълга )
Обувки: 36 номер
Гръдна обиколка: само на ушенце
~ Училище :
За началното си образавание няма да поствам информация - всички знаем какво е в 1~7 клас - бой , тичане , блъскане , ритане ~
В момента съм 12-ти клас и се предполага да уча за изпитите за университета >.< . Профил История ( това още се чудя как можах да го запиша , но .. ) . Пропуснах че уча в 164 -то , който не ги знае по номера - това е Испанската гимназия . Не ми харесва много там , но ми остана един срок до завършването така че няма какво много да му се оплаквам ~
~ Личен живот :
Всеки ден седя до 2ч ( вечерта ! ) на компа и ровичкам из форуми и гледам анимета - правете си изводите ~ Живея с мама ,тате и двете сестри ( какво да се прави не могат да живят без мен )
~ Аниме и манга :
Най-зарибена съм по яой мангите ( ей няма отърване от тях , така си е ) и най-хубавото е че си намерих сговорна дружинка с фенки радващи се до безумие на този жанр
Благодарско на тях , че ме изкараха от самотната мания и сега е обща
~ Ще ви излъжа за бройката анимета и манги ,които съм прочела , а и не искам изведнъж всички да седнат да гледат опитвайки се да ми подобрят резулатата ( не са чаааак толкова много , но достатъчно бих казала ) ~ За момента нямам много време да посещавам сбирки , ходила съм на два Аниверчъра и веднъж до Велико Търново за Бункасая . Най-често се събирам с яой фенките по различни поводи и обикновено винаги си намирам някого с когото да се запозная ( с последният аниме фен се запознах в автобуса
)
Вредни навици :
Перфекционистка , работохоличка , тиха и мълчалива , обича да прегръща другите хора ~ Последното притеснява някои хора от обкръжението ми в училище ,защото не са свикнали на изблиците ми на приятелски чувства , но извън тях вече ми свикнаха ( то така или иначе с аниме феновете винаги се гушкаме )
Та с това завършва моята презентация ~
Ако ви инетерсува нещо друго моля чувствайте се свободни да питате - дали ще ви отговоря е друг въпрос (
)