Темата служи за коментари към 2те теми! Members Gallery Daily Gallery Рестартира се на около 50-100 страници, по преценка на модераторите в раздела. Това НЕ означава, че можете да я ползвате за спам. Темата е изцяло в юриздикцията на правилата на форума, за оффтопик ще си следват наказанията. За спам си имате отделна тема, не опропастявайте тази, която служи САМО за коментари по снимките в горните две теми!!
Res ^^
_________________ Loading consciousness
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery
Публикувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:06 pm
Wither
Регистриран на: Пет Юни 15, 2007 7:56 pm Мнения: 337 Местоположение: София
Супер е, 9 местно, 2-ка дизелаче , муцка направо . А и при разпънат трети ред седалки пак има място да натовариш две телета в багажното !
Супер много се кефя на такива автомобили, можеш да качиш сумати приятели и да си направите ебати пътешествието ! Голям кеф, голямо чудо си е , то си те подтиква за път !
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery
Публикувано на: Пон Окт 03, 2011 9:22 pm
Thaumaturgist
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
trafic-a е машина с корава душа (двигателя жизирам ^^") Дядото имаше Trafic ама мааалко по-старичък ^^" Този бус се караше в 80% от времето без масло. и продължаваше да работи безотказно слабото място на френските автомобили е ходовата част. бързо се разхлопват ако ги караш по кофти път, но за сметка на т'ва возят много меко. Аз лично сега съм се ориентирал към Transit щото най-дълго ще издържи по пътя по които ще се кара мразя Ford, btw , а бусовете им при най-малкия сняг или дъжд са буквално закъсали с т'ва задно Въпреки това са най-добрия вариант според мен