Дата и час: Вто Фев 25, 2025 12:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Аниме / Манга срещи Монтана.
МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 3:26 am 
Аватар

Знам, че сигурно звучи доста смешно на софиянците :D (а сигурно и на самите монтанчани), но от доста време се каня да направя такава тема. Засега 3-ма човека ми предложиха да се съберем монтанските аниме фенове. Оказа се, че всеки има тук-таме някой познат аниме фен. Един познава 2-3ма, друг 10тина човека. Ще е цяло чудо ако се съберем 50 човека :D (при положение, че градът е с население 20,000), но кой знае. Може и да сме много повече. Та - моля всички монтанчани да пишат в тази тема и ако е възможно да си дадат скайповете. Ще направим някакъв конферентен чат - крайно време е и ние да си направим едно събрание. :P Засега идеята ми е да се съберем на центъра на паметника на Септемврийското възстание и всички да косплейваме =)) Помня, че преди няколко години на anivetnure (или някакво друго аниме събрание - не съм сигурен) в София се бяха събрали аниме фенове пред НДК-то. Хората минаваха и ги гледаха с огормен интерес, даже много се присъединиха към събитието и това си беше огромна реклама за анимето, а мисля, че една такава реклама би била много полезна за градче, като Монтана. Даже нищо чудно и да дойдат от *Монт7 и после да се гледаме по новините. Те и без това дават само новини на запис... :D :D :D

*За "чужденците" - Монт7 е местният ТВ канал.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 1 мнение ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]