Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Интервю със Zenith - Да се сборичкаш със сянката си
МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2009 7:06 pm 
Аватар

Интервю с Fictional Being
Интервю с nem13
Интервю със snookie

Преди зачитането на настоящето интервю е необходима минута мълчание. Запълнете я с какво пожелаете - пуснете една вода в някоя по-обемна саксия на хазяйката, запознайте се с обитателите на ноздрите си, помотайте се из къщи... важното е да не мислите за Зенит, да не изричате името й и каквото и да свързано с нея нещо... тъй като скъпата ви кака се е погрижила да прекарате поне пет минути в компанията на произлезлите от клавиатурата й думи... и още час в осмислянето им и преживяването на шока.
.........

ПРОЛОГ

[15:55:47] Unfinished каза: чудесно
[15:56:04] Unfinished каза: we could begin then
[15:56:23] Zenith` каза: това прозвуча сякаш ще раждам
[15:56:27] Zenith` каза: но добре ;р
[15:57:03] Unfinished каза: ако раждаше, щях да изкрещя истерично "PUSH!!!' по микрофона
[15:57:16] Unfinished каза: но и така става
[15:57:47] Zenith` каза: трябва ли да правя нещо сспециално?
[15:58:25] Unfinished каза: не, просто да положиш всички усилия бебето да излезе цяло-целеничко
[15:58:30] Unfinished каза: останалото остави на доктора
[15:58:45] Unfinished каза: колкото до интервюто - не
[15:58:47] Zenith` каза: дори да е сакато аз ще го обичам
[15:59:07] Unfinished каза: радвам се да чуя това
[15:59:25] Unfinished каза: но, не, не трябва да правиш нещо специално
[15:59:29] Unfinished каза: поне не е задължително
[15:59:55] Zenith` каза: ами нека започваме тогава?..
................

ТРИНАДЕСЕТ ТЪРКАЛЯЩИ СЕ ПО ЗЕМЯТА ГЛАВИ И ДВА КРАКА

Придружена от кои други думи, думата "нека" е способна да ви изкара извън нерви?

Ако се замисля сериозно, май няма никакво значение, защото думата "нека "
обикновено я пропускам покрай ушите си, заедно с останалите. Но определно ме дразни, ако се повтаря. Комбинациите не пречат.

Каква е най-примамливата възможност, която животът може да ви предложи?

Възможността да не следвам висше, демек плановете, които съм си направила да се изпълнят и на 26 да си клатя краката на някой тропически остров.Примерно. Обаче, ако мислим реалистично най-примамливото, което реално може да ми предложи живота е среща на Св. Валентин.

Изпитвала ли сте някога като дете желания, сходни с тези на момиченцето от аватара ви?

Всъщност да. И все още имам такива мераци. Тогава естествено смятах, че е адски забавно да се въртя на един пътен знак и да оняснявам, че ще стана стриптийзьорка.Но след като се влюбих нещастно в учителя си по балет май мечтите ми си отидоха.

Какво би направила, ако откриеше снууки гол в жилището си? Би ли стаята, в която се намира, оказала някакво влияние върху следващите ти постъпки?

Винаги съм казвала на снууки, че много ми прилича да брат ми, така че ако го намеря гол...ще се почувствам доста обичайно и спокойно. Определено обаче тази стая ще бъде затворена завинаги като светилище на неговата неземност(май няма такава дума, но то и той е един), ще бъде забранено да се доближава който и да е до нея, ще я облепя с цикламен изолирбант и ще влизам в нея само когато ми предстои изключително важна стъпка в живота ми. Мога да се замисля и да пускам хора във въпросната стая срещу определена сума пари. И все пак предпочитам да не виждам снууки гол в дома си.

В какво настроение бихте изпаднали, ако разберете, че току що сте била погребана?

Зависи. Предполгам, че става дума да съм погребана жива, което не желая да разбирам. твърде ужасяващо ми се струва, че даже и да си го представям. И определено ще се разстроя. може дори и да се разплача. И ще псувам. Бога ми, как ще псувам. И накрая май ще умра. Та да, ще ми е много лошо настроението.

Сцената, която изпитвате огромно желание да се разиграе пред очите ви и главните герои...?

Няма такава. Наскоро открих, че повечето ми любими филми са все филми за наркомани. Обаче аз мразя наркомани и не желая да познавам, говоря и виждам такива. Пък другите сцени, които харесвам определено не са такива, в които мога да участвам, а не желея за втори път да гледам друг в тях. В крайна сметка си живея в реалността и предпочитам така да си остане.

Какъв край на света бихте избрали, ако зависеше от вас?

Като този от Пътеводител на Галактическия стопаджия или подобен. Бърз, неочакван и край. Без жертвоготовни американци, без сълзливи изпълнения, без прозрения за смисъла на живтоа, без шанс за спасение.

Предполагате ли, че някое създание от мъжки пол ви сталква без прекъсване, нарушавайки най-нагло личното ви пространство, и каква част от предполагаемото семейство пъпки, развъждащо се на задника му, би могла да притежава шанса някой млад професор да оприличи на звездите върху американското знаме?

Няма такова създание, уви. Никой не би си дал труда да ме сталква. Най-малкото, че у мен няма никаква мистерия, която да заинтригува, когото и да било. Те просто ми се лепсват в метроро или където и да е и не се крият. Но виж, по втория въпрос...Ако хипотетично предположим, че има такъв човек, индивид или както там ще му викаме, то вярвам, че вероятността образуванията на задните муч асти да бъдат оприличени точно по този начин е огромна. Все пак на челото ми пие с неонови букви "Всички откачалки при мен!"

Кое е най-значимото качество на сгъваемата маса?

Че се сгъва. Имам фетиш към неща, чиято форма е непостоянна. Някак си факта, че най-пластичното нещо, което мога да направя е да правя кръгови движения с главата си ме кара да завиждам на всичко, което може да се сгъва, разгъва и увива.

Бихте ли нахълтали в някой SEX SHOP с двама едри юначаги с цел да заврете продавачката в някоя канафка и да си свирукате самодоволно, докато ви предлага всички артикули от магазина съвсем безплатно в замяна на освобождаването й?

Ооооо да. Бих го направила и сама, Мечтата ми е в деня, в който направя 18 да отида в секс шоп и да взема, каквото ми душа иска. А душата ми иска много!

Като каква не бихти искали да ви възприемат?

Не знам. Гледам да не създавам впечатление за неща, каквито не съм. Но сигурно и аз се боя от изконните женски квалификации.

Колко ЛОШ трябва да е вашият спътник в живота, че да го принудите да поцамбурка в басейнче със сярна киселина?

Трябва да ме слуша. Когато кажа скачай, не очаквам от спътника си да го направи, но започне ли да ми играе по свирката и сярната киселина ще му е малко.

Какво значи за вас да си истински жесток?

Няма такова нещо. Всичко е двустранно. Някой може да бъде жесток спрямо теб само, ако му позволиш. А и тези понятия са толкова клиширани, размити и скучни, че започнем ли да ги чоплим става някак си скучно. И все пак е жестоко да те игнорират и да игнорираш, особено когато е ясно, че човека отсреща иска друго.

Какво бихте направили на намерен на улицата стек с дъвки, на който някой грижливо е написал да не бъде разопакован, докато новия му притежател не бъде сполетян от нещо гадно, мазно и неприятно и каква предполагате, че е целта на написаното?

Ще го отворя естествено. Поради естеството на природата си, сто на сто ще ми се е случило нещо гадно. Аз съм ходеща напаст, така че тия дъвки ще са си голям късмет, малко като награда. А целта е СПАМ, ъф корс. XD

Какво бихте казали на потребителите на Анимес-бг?

К'вото и да им кажа ще е безсмислено. Те са банда зомбирани аниме и манга фенове,а всеки опит за комуникация на човешко ниво е загубена битка.RAPE?

Посланието ви към хората?

Убий бобър, спаси дърво.
..........

ЕПИЛОГ

[17:22:39] Unfinished каза: окей, туй беше
[17:22:50] Zenith` каза: не болеше

Профил  

Заглавие: Re: Интервю със Zenith - Да се сборичкаш със сянката си
МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2009 7:45 pm 
Аватар

Цитат:
Все пак на челото ми пише с неонови букви "Всички откачалки при мен!"

Това прозвуча като покана :lol: :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2009 10:46 pm 
Аватар

Предговора кърти. :D Какво да кажа, мислех я за момче, оказа се момиче, но независимо от пола кефи. :)
пп. Това ми се стори най-нормалното интервю до сега.

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2009 11:56 pm 
Аватар

snookie написа:
Цитат:
Все пак на челото ми пише с неонови букви "Всички откачалки при мен!"

Това прозвуча като покана :lol: :lol:

ITADAKIMAAAAAAAAAAAAAAAASU! xD

haku_chan написа:
Предговора кърти. :D Какво да кажа, мислех я за момче, оказа се момиче, но независимо от пола кефи. :)

oh lol ownd :lol: :lol: :lol:

ON: Браво зен. Впечатлена съм U_U

МнениеПубликувано на: Съб Фев 14, 2009 2:23 am 
Аватар

haku_chan написа:
Това ми се стори най-нормалното интервю до сега.

И на мене. Трябва да е по-дебилно Line. Цялото интервю да е като предговора :lol: Давай още, това са най-забавните теми във форума.

МнениеПубликувано на: Съб Фев 14, 2009 11:23 am 
Аватар

Не зависи от мен дали ще е "дебилно", аз съм се погрижил да има достатъчно такива въпроси. :confused:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 14, 2009 12:46 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
На мен ми хареса края! :rose:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 14, 2009 1:48 pm 
Аватар

Line написа:
Не зависи от мен дали ще е "дебилно", аз съм се погрижил да има достатъчно такива въпроси. :confused:

Вземи на Джийзъс...
Тогава става весело :lol: :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 14, 2009 8:00 pm 
Аватар

snookie написа:
Line написа:

Вземи на Джийзъс...

dude dont devide by 0 :lol:

МнениеПубликувано на: Съб Фев 14, 2009 8:14 pm 
Аватар

snookie написа:
Line написа:

Вземи на Джийзъс...

ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДАД АД АД ДАДА ДА ДА ДАД АДА ДА ДА ДААД АД! ИНТЯРВЯ С JEASUS! ТРЯБВА НАИСТИНА ДА НАПРАВИШ С JEASUS LINE!

МнениеПубликувано на: Нед Фев 15, 2009 1:05 pm 
Аватар
Pugnus Dei

Zenith написа:
К'вото и да им кажа ще е безсмислено. Те са банда зомбирани аниме и манга фенове,а всеки опит за комуникация на човешко ниво е загубена битка.RAPE?

Така ли!? Хо-хо... ще дойдеш ти на аниме среща! :bash: :bash: :death: :death:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2009 3:12 pm 
Аватар

Oi oi ~ Интервю с my love ( :love: ) и не съм го видяла ~ Тц тц не ме е срам T^T ~
мило , обещавам ще поправим грешката по тъмно *smirk*

Line - браво интервюто много ми хареса ~ Естествено повече ми харесаха отговорите ( женска солидарност рулззз :rose: )

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]