|
Дата и час: Нед Яну 24, 2021 6:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: > hriskou  Публикувано на: Пет Май 22, 2009 4:43 pm |
 |
crazykitty |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 2:39 pm Мнения: 1317 Местоположение: In your heart
|
УАУ!!!  От спам-постовете ти бях останала с друго впечатление от теб, че си съпричастен към групичката на заядливите хейтъри, но излиза, че не е така... Та това, което си написал ми дойде доста интересно, чак и на мене ми се прииска да се запозная с тебе  Хмм..много хубаво, че слушаш asian music...оценява се.И да, изглежда си нормална, земна и общителна душица...Сега ми стана интересно къде учиш и в кой клас си xD
|
|
 |
|
Заглавие: Re: > hriskou  Публикувано на: Пет Май 22, 2009 4:46 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
crazykitty написа: УАУ!!!  От спам-постовете ти бях останала с друго впечатление от теб, че си съпричастен към групичката на заядливите хейтъри, но излиза, че не е така... Та това, което си написал ми дойде доста интересно, чак и на мене ми се прииска да се запозная с тебе  Хмм..много хубаво, че слушаш asian music...оценява се.И да, изглежда си нормална, земна и общителна душица...Сега ми стана интересно къде учиш и в кой клас си xD Ся искаш якия, атлетичен, мускулест, мощен, неземен, извънгалактически, неповторим, непобедим и напорист скейтър да набие и Хрискоу, както стори с вс други?
|
|
 |
|
Заглавие: Re: > hriskou  Публикувано на: Пет Май 22, 2009 5:40 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
hriskou написа: Снаки - не, не беше заради това XD Lies aren't your best disguise! Че и рима се получи...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: > hriskou  Публикувано на: Съб Юни 20, 2009 12:47 am |
 |
hriskou |
|
 |
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 1:11 pm Мнения: 5025 Местоположение: The Galactic Layline
|
Hell Yeah !!!!1111!!1111!1 Станахме на 18 Ииииии утре заминавам и няма да ме има повече от месец ~!

Фани ♥
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|