|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 10:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Защо заведение бе, пенсий такива, идете бийте крака по Софията - или я разглеждайте или заемете някоя градинка/паркче. Кво като е студ, налазвате се по-на гъсто и хем винаги ше имате една подсигурена тема - колко fucking студено е, нали =0 Е, аз ест., говоря за стандартна срещичка от 18~20 часа, не да седите по нощите, тогава вече си търсете заведнията... Не, че не можете да се събирате и да си наемате зала, правейки баш аниме -серщи, а не просто 'срещи', ама тука ше тряя да потърсите помощ от Накама и като цяло е дооооста по-трудно =0
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 1:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4710_1246099923.jpg) |
angel_of_darkness |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 9:04 pm Мнения: 990 Местоположение: Out of infinity~
|
KISSSY написа: Не става въпрос само за заведения....малко или много дори и постоянното ходене от заведение на заведение става доста досадно...малко разнообразие да вкараме в тия срещи, мамка му, ние кво, събираме се само, за да ядем и пиеме и да си кажем колко тъпо ни е минала седмицата. Аз съм благодарна и за всяко друго интересно място, където да се скрием тая зима.
Напълно съгласна. Не смятам, че форум срещите тряя да се превръщат в съботно закисване на по бира с малко по-различна компания. Осв това имам чувството, че дори и да се измисли нещо по-интересно и разнообразно за правене, отцепването ще си остане и поне до пролетта няма да се види по-голляма компания на едно място... :] Все пак - успех, конкретни предложения нямам, но бих подкрепила нещо защото все още има хора, с които бих искала да се видя но не мога заради разцепването на компаниите... :]
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 2:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=248_1266685724.jpg) |
Nilion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
angel_of_darkness написа: KISSSY написа: Не става въпрос само за заведения....малко или много дори и постоянното ходене от заведение на заведение става доста досадно...малко разнообразие да вкараме в тия срещи, мамка му, ние кво, събираме се само, за да ядем и пиеме и да си кажем колко тъпо ни е минала седмицата. Аз съм благодарна и за всяко друго интересно място, където да се скрием тая зима.
Напълно съгласна. Не смятам, че форум срещите тряя да се превръщат в съботно закисване на по бира с малко по-различна компания. Осв това имам чувството, че дори и да се измисли нещо по-интересно и разнообразно за правене, отцепването ще си остане и поне до пролетта няма да се види по-голляма компания на едно място... :] Все пак - успех, конкретни предложения нямам, но бих подкрепила нещо защото все още има хора, с които бих искала да се видя но не мога заради разцепването на компаниите... :]
Не, че ти не можеш да отидеш и в другата компания де...
Ей ви предложение - Pub до Строителния, Диваците, Дон Доматите, Битбургера, Под Бора, Бохеми, Уго... Навитаците да отидат и да проверят, но поне за 10 човека ще искате да запазите, което значи, че ще трябва да дадете капаро, което ще по около 10лв на човек, което си е ташак.
Дооообре - всеки мой богат познат има печка...да де проектор...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 6:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
За тва нещо има решение, което някои хора го остановиха още от средата на лятото... Не се ходи на срещи в кофти време
А тая тема, която я сложихте ще е със резултата от последните няколко спора на аниме срещи - накрая всички ще се делите, ще се псувате, че единия ходи там, другия другаде...
Единствената разлика е, че тука тия дето са късметлии, че не живеят в София, ще ни се смеят колко дезориентирани сме в родния си град...
Според мен все пак си е най-добре човек да си вземе дрешки, парички, да се купи пиене и ... редовното... НДК... борисовата... прочие...
На който не му се мръзне, няма смисъл да идва на срещи... То вчера се видя... Уж идеята беше да не мръзнем, ние обикаляйки центъра за заведения със свободни маси май не се стоплихме много...
Но разбира се, както някой ще се изкаже, това е мнението на човек дето е тука само от една година и е по-добре да си мълчи... Затова ще си остана с тоя коментар... на следващата среща - пуканки, кола и ще глеам сеир...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|