|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Хипотетични Бургаски срещи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 10:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4858.jpg) |
DrownInDarkness |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Такааа,доста време май се задържахме в Бургас без аниме срещи.С няколко човека имаме идеята да ги възродим,за което обаче ни трябват някои данни. ![Изображение](http://img.photobucket.com/albums/v377/xiaoyenzi/emo/onionhead/onion25.gif) Първо и най-основно - има ли желаещи за аниме срещи изобщо и колко са(ако са малко,ще си ги организираме в тесен приятелски кръг).Друго важно нещо е мястото - кое място от досегашните е най-добро според вас.Приемат се и идеи за място,отворени сме за всякакви предложения(макар че стриптийз бар май не е много подходящо,обмисляли сме го).Срещата е много вероятно да е косплей,който има желание да участва също може да го заяви.Да не забравя нещо,да не забравя нещо....Ааа,да,презентациите.От досегашните,кои ви допадат и кои смятате,че са ненужни.Също така на мен ми се върти идеята за презентация на игри за конзоли,ако има интерес - моля,пишете
Моля всеки,който се интересува да драсне няколко редчета и да си каже мнението
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 11:55 pm |
DrownInDarkness |
|
|
Hyperion написа: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=37121&highlight=%E1%F3%F0%E3%E0%F1 Да трия ли старата тема Разберете се бургазлии ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
В другата тема си пише,че е за срещи без организация,тази е за да се съберат мненията на хората,да се получи обща представа колко човека могат да се съберат за аниме среща с някакви събития на нея и какво точно искат да има на събирането тези хора.
Азмудар,как без тебе,ти си доказан отаку
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 02, 2008 12:13 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Еми ако хипотетично провеждахте хипотетични срещи, хипотетично организирани в Бургас и аз хипотетично бях настроен да отида хипотетично и хипотетично ми беше удобно, щях хипотетично да дойда...
Ама хипотетично...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 02, 2008 11:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5014_1231794216.png) |
§amara |
Alice in Wonderland |
|
emeril написа: за всичко което написа -едно стимулиращо НЕ
Ами недей да идваш бе ! Кой те кара ~
Много сте ми забавни такива , "аз стоях самиък с човека , с който дойдох" - ами ако ти не си направиш веселото , кой ще ти го направи ?! Ако разчитате всички да се сипят край вас и да ви обливат с внимание като малки деца , само защото сте по-новички , ами едва ли ще стане , всичко си е както си му е реда - имаш интерес , искаш да се запознаеш с някой - отиваш си при него и почваш да скачаш и дас и повтаряш ника X3~ .
И тва , че на 1 среща не си си искарал добре , ами хубаво , life is life , това не означава , че всеки път ше е така XP.
Аз съм твърдо за аниме срещички , Arcana , zipo-то , Dragoon-a и Зези също предполагам .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 02, 2008 11:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: Ако разчитате всички да се сипят край вас и да ви обливат с внимание като малки деца , само защото сте по-новички , ми аз разчитам на един кючек и големи ц-и-ц-и да ми се вилнееат наляво надясно ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) така че да трябва внимание да праскате и то с Васко Шишарката
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 02, 2008 12:17 pm |
DrownInDarkness |
|
|
Amnesia написа: На мен ми се иска нааааай-накрая да дойда и да видя народа,щото по центъра и на Halloween мяркам някви познати лица,обаче като не знам със сигурност ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Ела,ела,ако не познаващ,ще се запознаеш.Иначе ти не беше ли позната на Ачо,май той ми е говорил за теб?
Сами,теб не ми е хрумвало да не те броя ^_~
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 02, 2008 1:37 pm |
EluThingol |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Лятно време ме бройте и мен.
_________________ A Turin Turambar turun ambartanen!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|