|
Дата и час: Чет Мар 04, 2021 6:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 03, 2008 11:47 am |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
§amara написа: Всъщност на мен честно казано ми липсват повече именно тези срещички , на които просто се събирахме и си лафихме на биричка или кафенце , от колкото големите срещи с презентации и прочее . Не че имам нещо против тях , в никакъв случай , много са си фън , просто си спомних за края на лятото 2006та X3~ .
Тва отива в темата за Софийски Срещи...
примерно...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 03, 2008 12:06 pm |
 |
DrownInDarkness |
|
 |
|
§amara написа: Всъщност на мен честно казано ми липсват повече именно тези срещички , на които просто се събирахме и си лафихме на биричка или кафенце , от колкото големите срещи с презентации и прочее . Не че имам нещо против тях , в никакъв случай , много са си фън , просто си спомних за края на лятото 2006та X3~ .
И мен ме е хванала носталгията напоследък (особено по срещите на плажа в началото).Ако не бяха те,сигурно с един куп народ нямаше да се познаваме О.о
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 03, 2008 6:25 pm |
 |
bob4e_varhu_top4e |
|
 |
|
Цитат: Относно Ретро клуба,него го обмисляхме доста,понеже е доста просторно и като цяло става за аниме срещи.Въпросът е на тези,които са присъствали на предишните две аниме срещи там,да не им е омръзнало мястото.
ами нз за омръзнало но според мен ще им е по конфортно на място където са били и преди все пак отиваме да се видим ...
BTW:много ще се радвам ако има някакви весели състезания от сорта на рисунка ,амв ,оригиналност .и т.н . ще е яко
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Ное 15, 2008 12:22 am |
 |
Funky-kun |
клош antisleeper |
Регистриран на: Пон Май 29, 2006 11:53 am Мнения: 1964 Местоположение: St. Gallen, Switzerland
|
bob4e_varhu_top4e написа: BTW:много ще се радвам ако има някакви весели състезания от сорта на рисунка ,амв ,оригиналност .и т.н . ще е яко
/insert random idea
Iron Chef Anyone?
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|