|
Дата и час: Съб Дек 14, 2019 5:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D=  Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 11:19 pm |
Нарутард |
|
 |
|
PleaseForgiveMe или още познат като зангетсу фаг ( xD ) , не се вижда какво пише , като му опре до кокала започва да се обяснява и да ти казва колко си назаде.
Другите няма ги казвам ,не ми се стой до сутринта.
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D=  Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 11:22 pm |
 |
PleaseForgiveMe- |
|
 |
|
Нарутард написа: PleaseForgiveMe или още познат като зангетсу фаг ( xD ) , не се вижда какво пише , като му опре до кокала започва да се обяснява и да ти казва колко си назаде.
Другите няма ги казвам ,не ми се стой до сутринта. Дрислингтън, само Дарка има право да ми вика Зангетсу фаг. Ти си мишок без права. P.S. Избърши си жълтото около устата.
_________________ My Temple = Best Temple
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D=  Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 1:16 am |
 |
IvanTheChemist |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1819 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
burst написа: На кой бих му опънал задника на момента,еми... твоя, сеш'се ;D Бърст, на Ботиралия си дорастнал само да му опънеш някой по мазна свирка, в случай, че не реши да ти го ръгне в дупето
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D=  Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 3:09 pm |
 |
burst |
|
 |
|
IvanTheChemist написа: burst написа: На кой бих му опънал задника на момента,еми... твоя, сеш'се ;D Бърст, на Ботиралия си дорастнал само да му опънеш някой по мазна свирка, в случай, че не реши да ти го ръгне в дупето  аа не, играеш нечестно. Ползвал си му услугите и го рекламираш, понеже ти е направил кефа, е-е бро,нот куул. Има си раздели за тая работа,така купувам/продавам може да постнеш, да му бачкаш като сутеньор, сеш'се~
|
 |
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D=  Публикувано на: Пон Сеп 20, 2010 4:06 pm |
 |
Evstatiev |
|
 |
|
burst voin.bg Сома дет го няма веч ;/ sarfious djhot Някой, ако се чувства засегнат, че липсва да се обажда, може и да съм го пропуснал. Преди и zenith като беше модераторка в хентай раздела щото ме беше страх от ней да влизам там, че много се караше.

|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|