Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Who is Zemoch ?
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 15, 2013 10:52 pm 
Аватар

Здравейте! Казвам се Васил и съм на 19 от Пловдив.
Ще започна с нещата около аниметата защото все пак сме аниме форум.

Единственото нещо в аниметата за което НЕ правя изключения е арт-а. Стари анимета НЕ гледам нито смешни кодомо анимаций в които геройте нямат правилни пропорций. Дори като малко лапе такива неща ме дразнеха а сега още повече.
Горе долу всичко друго понасям и бих гледал.Въпреки че сериозните истории имат по голям шанс да ме запленят мога и да се посмея на някоя комедия а след като гледах EF:A tale of memories (+melodies) съм отворен и за романтичния жанр макар че едва ли нещо ще остави таково чувство в мен каквото остави EF. И въпреки че анимета с много битки ми доставят кеф едно чисто психологично аниме с яка история също би ми харесало.

Манга харесвам но не чета много.В момента следя само Naruto,Bleach и Fairy Tail. Единствения кандидат да се присъедини към списъка е Shingeki no Kyojin в зависимост от това как завършат анимето и дали ще има 2ри сезон.

Гледам други хора пишат любими герой и анимета но това е скучно.Ще трябва да правя огромен списък опсиващ всеки един герой и аниме които харесвам. Аз ще ви дам моя анимелист от където ще видите какво съм гледал и как съм го оценил.
Предварително да кажа че съм дал МНОГО десятки по простата причина че моята система за оценяване е леко различна.
Аз правя следното "Достави ли ми удоволствие да гледам това аниме?" се питам и ако отговора е "да" пиша 10 без значение дали имам забележки или не. Ако анимето ми е харесало но му е лиспвала тази щипка "нещо" давам 7-9 зависи колко е голяма липсата.Реално всички оценки под 7 са пълна загуба на време.След като казах това ето го и самия лист Клик.
Ако някой му е любопитно какво толкова съм харесал в някое аниме или има друг въпрос да пише ще отговоря на всички.

Ааах след като изчистихме аниметата още малко инфо за мен.
Книги?
Чета кажи речи само фентъзи. Не съм чел много на брой поредици просто защото започнах сериозно четене преди 5 години а преди това само Хари Потър бях чел. След като почнах сериозно съм изчел:
Колелото на Времето,Хрониките на Амбър,Песен за Огън и Лед (докъдето е излязла) и в момента чета Сянката на Умелите.
Четох и други книги които не са част от големи поредици но единствено Особенни сезони на Кинг заслужава да я спомена.
Музика?
Слушам доста стилове но като главен слагам метъла.Чистата разнообразност в подстилове като минеш през FolkMetal OperaMetal че и до DeathMetal има по нещо за всяко настоение.След това слагам така наречения стил "Epic Trailer Music".Който не знае какво е да потърси а ако искате препоръки ще дам.
Филми?
Тук съм доста по стриктен от аниметата по чистата причина че главно ходя на кино и не си давам парите за нещо което ме съмнява че няма да оправдае инвестицията.
Игри?
Играя LoL & World of Tanks по принцип но разнообразявам с неща като: Minecraft,WoW и някое друго RPG.

Еми това е засега питайте ако нещо ви е любопитно.
П.П.Ако някой му е интересно откъде ми е никнейма Zemoch да каже и ще обясня : )

Заглавие: Re: Who is Zemoch ?
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 16, 2013 11:20 pm 
Аватар

Едно ще ти кажа за старите анимета. Нали знаеш сентенцията за виното-колкото по-старо, толкова по-добро. Замисли се. Иначе, добре дошъл.

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

Заглавие: Re: Who is Zemoch ?
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 17, 2013 11:17 pm 
Аватар

Въпроса не е за мислене. Въпроса е за харесване.Както казах арт-а е много важен за мен.
Hunter x Hunter 2011 ме радва отвсякъде но като гледах 1998 версията малко да сравня и изобщо не ми хареса.
Скоро и бях засякъл Джурасик Парк по ТВ. Еми личи си отвсякъде колко зле са направени динозаврите.
Ама си личи защото съм гледал по нови филми с як CGI.Преди като не бях гледал ме кефеше.
Така и сега вече след като съм видял анимацията на 21век тази на 20ти не ми понася.
Разбира се готов съм да пробвам по стари анимета ако сметна че чувам обещаващи неща.
Ghost in The Shell ми хареса арт-а изгледах го и му писах 10 но Serial Experiments Lain го дропнах набързо.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]