Дата и час: Пон Фев 24, 2025 3:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 5 [ 69 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Sango-chwan~ /4chango o.o/
МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 8:25 pm 
Аватар

Woot~ искам и аз да съм с фйешън темичка ;<

Sooo~ Драго ми е.... Chango/4chango/Snago/Sango/Dango квото ви хареса xD Все съм аз xD
Соооу~ teh name is Деница~ /рядко, но звучно се ползва, обикновено от даскали/, живея в Стара Загора от вече...колко станаха....16 години без прекъсване xD родено съм на 06.09.92~ /по китайските зодии - Маймуна, по нормалните зодии - Девa <3/ живея в панелка в Зарата заедно с присъствието на 2 родителски тела aka mum'n'dad + едно русо куче порода Голдън Ретривър, което дойде в бонус като бях на 13-14...имах и папагал корела но той преди година умря Q_Q а ся планувам да си купувам чинчила xD /yah...i love animals/
Уча в ПГСАГ Стара Загора с профил Геодезия, което включва много МНОГО математика -> намразила съм я повече от колкото трябва >_>" слава богу не смятам да продължавам със специалността ми, а /за сега.../ съм решила след 11 клас да се пробвам със Компютърна Анимация и Гейм Арт дизайн във Ringling College of Art & Design...ии да....тва ми е мечтата и страшно много се надявам да я осъществя ^^"
Аниметъъъ......официално гледам от 13 годишна като започнах с Инуяша и Magic Knight Rayearth owo~ според май аниме лист съм изгледала напълно 79 анимета....и следя няколко [o], като на чело е One Piece <3
Относно мангата.....не съм от най-четящите, но виж ако има едно магазинче за манга те тука в Зарата ще е изкупено всичко xD..някакси не ме радва много много да чета на компа...дз @.@
Слушам абсолютно всичко xD не подбирам ^u^~ отначало слушах яко пънк-рок, после прослушах мръсйен мйетъл..после рок иии.....сега нз на какво....квото ми се дослуша слушам xD Свиря на бас китара тука с една група, като сега сме забили яко на J-rock вълна xD
Почнах да ходя по таквизи аниме събирания от 2008, като за сефте цъфнах на Аниплея xD /04.04 /или 05 беше xD/ QwQ Will neva eva forget it QмQ!!!/ там за първи път се видях със всьо селяни и майна таун мембъри ии..абе остана ми един много ценен спомен <3 след това не съм пропуснала масово събиране xDDD~ с изключение на първия ден от Анивенчър...е....на втория бях на линия xD Изображение
кво да се прави...i cant without u guyz Изображение
Кво друго.....обичам си прекарвам времето във 4chaan, да рисувааааам.........да гледам филми на дисни както и Tengen Toppa Gurren Lagann / ANIKII~ Q[]Q Изображение/ да си дрънкам със фапърките от Zee Resistance и така <3
So yah...thats from me ... чнг

Заглавие: Re: Sango-chwan~ /4chango o.o/
МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 8:31 pm 
Аватар

любимия Чанго- бургер /да, добави го в прякорите xD/ (sun)~

ееее~ми, честита ти фиешън темичка, със здраве да си я наглеждаш ^u^
/dunno what to say.../

е~то... то~то... I love you~ ^w^''

/най-тъпия пост, който някога съм измисляла, ама карай ^^""""~

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 8:45 pm 
Аватар

Еми...не е от най-добрите майки ,но става :lol: Не,шегувам се.Санчо си е Санчо-чаровно чибесто създанийце с ейй такава широка усмивка.И е по-ниска от мен!Ха! xDD Голям дразнител,но какво да направя обичкам си я. /всичко е прикрите.Всъщност кроя коварни планове да й отмъкна кучето xDD Goldy <3/ Anyway,I lub ya,Mom <3
Остани си все такава обаятелна маймунка!
От все сърце ти желая да постигнеш мечтата си,въпреки че ще си ни толкоз далеч T^T
Нямам търпение да дойде лятото и да си те нагушкам-този път качествено ии~~ да ти натяквам,че си Showty~swan >333 so cute!
ПП. Чакам си братчето. :3 Със сини очи да е. ^^v

and again-I Lub Ya!

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 9:24 pm 
Аватар

yattaaaa kawaii shoujo desuuu ~
голяма сладурана ( или поне с такова впечатление оставам всеки път щом видя че е писала някъде ) - смотано описание в две думи , но какво да се прави :rose: Думите са излишни явно :watermelon:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 9:47 pm 
Аватар

mah wifey~ ish the best girl in zee world Изображение

end of thread. XD

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 9:57 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

OOOOOOOO 4CHANGO
ти откога просиш допълнително внимание
Казах ли ти аз, че си моя собственост (ако не съм сега знаеш, веднага променяй заглавието на темата.....добре де склонна съм и да те делкам с Рени XD)
кхъм
да си дойдем на думата
БИРАААААААААА МАЦКИИИИИИ ЦИЦИИИИИИИ СЛЕЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРРР....а да ГАЛЕНААААААААААААА
4chango is good for few things:
- can't sing така, че мога да изпъкна на караокето :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- супер голяма откачалка е и никога не се хваща насериозно заради нещо казано или направено, за което направо я боготворя (you're mah man girl Q.Q)
- може да я хапеш без ограничения :mrgreen:
- не напразно й викаме 4chango @.@ една от малкото хора дето ме вкарва във филма :lol:
- разведрява ме само като й видя милата крива физиономия някъде из нета, камо ли на живо......10 точки за чиби очите :eyes:
- и не на последно място да се надяваме, че може да прави много синеоки и къдрави бебета, нищо, че не искам да си представям кво ще стане ако го доживея тва време......брррр.....и една сладурана като нея ми е напълно достатъчна :mrgreen:

......
нали знаеш, че тъ бишам ма, Старозагорско изчадие такова :rose: :rose: :rose:
:rocknroll: Ай стигат ти толкоз четки (сега е момента да изкрещиш АНИКИ...тва за дурииииуа съм ти обяснила много отдавна)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 10:08 pm 
Аватар

Sango е голям гамен. :P Много прятно чуство за хумор има.

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 10:21 pm 
Аватар

Трябват повече картинки в представянето ти. Това ти е запазената марка все пак :lol:

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 10:25 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
/b/tard-ка =D

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 10:47 pm 
Аватар

Сега се замислих, че не знам как изглежда, ще се разровя за сними. :shuriken: Иначе мисля че е точно момиче с чувство за хумор. :)

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 11:46 pm 
Аватар

Чангооо-сан Изображение Изображение Изображение
Изображение Любимата ми племенница Изображение
Изображение Чанго е много забавен човек било то във форума или на живо. На мен лично много ми допадна Изображение
има невероятно чувство за хумор и ме е поканила на по бира в Стара Загора Изображение Изображение Изображение Не съм забравил да знайш Изображение
Изображение Ше гледам да завлека и "родата" (форумната рода имам в предвид ^^") със себе си Изображение
Санго определено е важна част от форума ( най-вече от "Бака Форс"-а в СПАМ-а ^^" ) Изображение

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 1:47 am 
Аватар

Една от първите които ми направиха впечатление особено с изтрещялите профили =D
(което ми напомня да ти кажа че има архив на профили, ако ти се занимава да влезеш в творчество)
та та много е весела, виждала съм я на живо, още помня бъзиците им с Пизу пък и рисува яки лъвчета ^^
абе като цяло рисува яко so~пожелавам й да fulfillne her lifelong dream ^^ (t-up)

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 3:37 am 
Аватар

Хихи любимата ми правнучка...малко несериозна и винаги весела,понякога заслужаваща не само хъгове *поприкрива няколко роботизирани пуфита,програмирани да я догонят някой ден* ... и все пак много добро дете,обичам си я.Един от тримата човека с най-чиби очи,които познавам. :lol:
И съм сигурна че ще се потруди да си изпълни желанията :D
И да се надяваме,че някой ден ще се завърне в яой редиците /she was one of us,ya know D:</ :ying:

The Resistance
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 10:58 am 
Аватар

KISSSY написа:
БИРАААААААААА МАЦКИИИИИИ ЦИЦИИИИИИИ СЛЕЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРРР....а да ГАЛЕНААААААААААААА

:rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:

KISSSY написа:
4chango is good for few things:
- can't sing така, че мога да изпъкна на караокето :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Изображение

KISSSY написа:
- и не на последно място да се надяваме, че може да прави много синеоки и къдрави бебета, нищо, че не искам да си представям кво ще стане ако го доживея тва време

бати фетиша дето го имате, честно :lol: :lol:

Azmudar написа:
и ме е поканила на по бира в Стара Загора Изображение Изображение Изображение Не съм забравил да знайш Изображение
Изображение Ше гледам да завлека и "родата" (форумната рода имам в предвид ^^") със себе си Изображение

Гледай да не забравяш и за в бъдеще ;>

дъъм...тенкс гайс....просто си пуснах бретон и ми липсваше спешъл внимание датс ал ^u^""

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:00 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
JANGO Е ПИЧ! :rocknroll:

ок малко по темата....

Какво обичаш да правиш в свободното си време,когато ОБАЧЕ НЕ СИ ВЪВ ФОРУМА,4ЧУАН ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО?
Само свиренйе с групичката(само женско ли сте btw)?
Мома ли си,и ако да,имаш ли намерение да не си скоро :vicious:
Какво ти е любимото питие.
Можеш ли да работиш на мая?
На флаш?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 5 [ 69 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]