|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 27, 2011 3:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4311_1294422414.jpg) |
SN00KY |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
Хахаахах, еми да темата е подходяща, само не виждам какво има за разискване xD съгласен съм на 100% със всичко, изпитал съм го (:
пп. Водя се един от елита на сървъра на който играя, направих си герой първите 2 часа след като го пуснаха, не съм realm first troll/shaman щото ме банаха 12часа за някъв случаен бъг, супер зле... ;D Все още играя в най-старата гилдия на realm-a, аз и един френд я създадохме, общо взето почти всеки нов играч и всички стари ни знаят (:
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 03, 2011 3:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6570_1473950659.png) |
elvenom |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
Сквале, I wanna ask you somethin'
Така и не разбрах коя игра ти е повече на сърцето - Street Fighter или Tekken?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 05, 2011 10:48 pm |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
И двете игри са много добри, като файтър Текен е по-добър заради самата комплексност и разнообразност, да не споменаваме, че има почти всички видове стилове и персонажите никак не са лоши. Просто на този етап не играя много Текен, защото Намко разочароваха всички с калпавия си онлайн режим. Преди играехме наживо, но в един момент половината се отказаха, защото им омръзна. В момента играят онлайн, но аз нямам Текен в нас, а иначе диска ми с Текен се пукна и не го пускам, макар че върви. Уважавам повече Текен играчи, отколкото SF играчи (в нашето общество), защото на Tekken се играе малко по-трудно - особено важната част е самата защита. Но напоследък имах сериозни проблеми в сф, където самата защита ми куца, така че и там го има това, но в Текен доста повече.
Колкото до ssf4, в тази игра сериите и някои отделни елементи са толкова трудни, че някои хора тренират само линковете месеци и повече, за да ги реализират в игра. В текен често се дебне и се чагърта с тъпи удари, за да може да се стигне до ответен момент, когато единия вкарва лънчер и си издейства комбото дето те носи през два екрана. Истина е, да. И сериите не са трудни. СФ на този етап е по-дисплинарна и умерена игра, но не може да се каже. Изобщо сравнението м/у 2д и 3д файтър е тъпичко. Имайки предвид другите добри файтъри, чиято комплексност основно лежи и в 3д, Street Fighter задържаха стила си и 2d-то неиминуемо е най-добрия вариант за играта. Опростено е по начин, като например, че магията просто я прескачаш, като дадеш нагоре, а нямаш side step като в супер слабите продължения на mortal kombat, където тези неща бяха толкова лошо реализирани, че даже не бяха съвсем приложими. Персонажите нямат много движения, но самия mix up и pressure(прости неща като ръчичка и хвърляне) правят играта особено сложна, тежка и интересна, докато използваш малък брой пенизи и удари върху тази 2d лентичка. Но основното в момента на ссф4 е, че има по-голям приоритет пред другите файтъри заради онлайн режима на игра. Има много хора, връзката е добра и не лагва, дори в япония турнирите са почнали да се правят онлайн.
И двата файтъра ги уважавам много. Но Текен не съм пипал от много време и в момента съм слаб до такава степен, че няма да мога да се пазя и ще ми е трудно да си правя мизериите, но ще започна да играя като излезне TAG.
Иначе искам да кажа за темата, че някак болшинството ни пропуска тук, защото философтваме, така казват.
Според мен темата трябва да се възприеме повече като тема за автора и не само писанията му, които останалите частично разбират, а трябва се гледа и като тема, в която хората му задават въпроси и темата прогресира в допълнителни насоки, полагащи й се като елементарни и последователни от съдържанието на другите drop-to-say-hi теми.
Логрусе, не си далеч от духа на темата. Но все пак вижте какво пиша на горния ред. =D
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 07, 2011 2:19 am |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Funny I found that one. D: For the win подсечката!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 08, 2011 5:50 am |
Squall_1st |
* |
|
Ето ни тук отново. София, както селяните от селата и селяните от другите градове се оплакват, е шумна в пет сутринта. Всъщност се бъркам и си мисля, че скърцането на хард-а ми (все още не мога да си обясна защо проклетото нещо издава такива звуци) е звук от вън. Иронизирам, не очаквам дори да се усмихне някой, след като не се усмихвам аз. Просто никога не ми е било шумно в този град. Проблемът е в другите, че не могат да изолират апартамента си. Не, че идват от град, в който единствено чуват собствената си пръдня под душа, която образува балончета, след което идват тук и възмутено се оплакват от дрънкащите на гарата маршрутки и роботизираните боклуджийски кошчета, които ги преследват в тъмните алеи и се опитват да им откраднат портфейла. Всъщност, въздухът в софия е чист, ако не ви се вярва, покажете се в пет сутринта на прозореца и вдишайте чистия аромат на утринната роса. Много е задушно с тия коли, бе! Планината не е далеч, коли няма там. Пък и с малко търпение може да си намериш една усамотена поляна и да поседнеш, без да се страхуваш, че някой циганин ще ти открадне хавлията, докато се печеш на плажа.
Ако продължавам да седя до толкова рано сутирнта, правейки дълги маратони пред монитора, ще се нуждая от нов чифт очи. Монитора ми е имба и облъчванията са минимални, но в седя на тъмно и светлината пак ми вкарва демич. Вече не си спомням и за какво щях да пиша, сега трябва да изтрия всичко останало? Shiiiiiiiit.
Сутрешния блок информация е... dick. Отваряш някаква тема, в първия пост на темата се зарежда гнусен спам, в линийката долу, където фокса показва какво зарежда, се изреждат пет ads-а, а докато unal вкарва хиляди рефрешчета на ден, трансъра забогатява. Форумът цикли, но никой не му дреме, защото никой не полага усилия за нищо, което пише. Всичко е написано в сайта, взето от другаде, проверно, чекнато, отхапано..
Като че ли вече искам да задавам повече въпроси, пред това да си правя повече заключения. Ако всички държим една черга, защо всеки я дърпа в различна посока. Аз съм захвърлил чергата и си бъркам в пъпа, обаче вас ви няма. Какво преследвате този път? Нещастие или заблуда? Утре е събота и ще ми е тъжно на душицата, ако не се съберем достатъчно хора, за да ми стане интересно. =D
Между другото, наскоро водих преговори с модератор и администратор (е, в този форум, много ясно) и някакво такова ми е трудно да повярвам, че някой може да направи толкова грешен анализ на каквото и да е било от поведението ми тук. Бил съм се кротнал, не заслужаваш да караш джет, създавал си много проблеми. Хубаво, в момента няма проблеми, 'щото няма кьораво пиле. (Как няма, щрак-щрак три клика, гледай колко активност има в лафчето! О, да, как бих кръстил гардироба си? Ваджайна? Чакай, чакай, постовете с една дума не бяха ли забранени отдавна? Whatever.) Не, реално ще приложим и факта, че старите юзъри все пак влизат тук. И какво като влизат? То и аз влизам във форуми, в които отдавна не пиша. И ако се случи да напиша две-три мнения от съпричастност към някоя тема, т'ва не означава, че нещата се развиват на добре. Както и да е, стигахне до така наречения консен-конфит-сус-юр, което преведено означава, че другата страна стига до едно решение, а аз някак трябва да се съглася. Не, просто другата опция щеше да накара милиони да завиждат и да е супер нечестно за тях. Дори в момента, когато нося звездата със себе си, стотици хора ми задават въпроса КАК? Това е толкова неправилно, ти ме нарече крава и изпи кръвта от вимето ми, не може да бъде!
Нямаме никакъв контакт и кореспонденция тук. Всичко е отдалечено и илюзорно. Повечето все още са в черупките си или са птици със счупени криле. /Не давайте на децата си да си играят с тамагочи/
Толкова ли съм отегчен, толкова ли сте отегчени и вие, че безумно щракаме мнения в спам раздела.
az sym suglasna no mnenieto mi se razminava i ne moga da povqrvam che ima neshto tolkova krasivo kato tvoite dve ushi.
/ооооооооооо
днес тичах и се изморих (не очаквам отговор, ако ми отговорите ще се престоря, че говоря с въображението си и ще продължа да си полирам космите по носа с крем за проблемна кожа).
Някой да пише, че ми се пише. Ако не ви се пише, пийте водородна вода.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 16, 2011 7:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6570_1473950659.png) |
elvenom |
|
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
Най-добрата тема в тоя раздел!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 19, 2011 9:18 am |
Squall_1st |
* |
|
Strid3r 9Y0 написа: My respect for you is eternal... Заради завидните ми готварски умения и портокалов крем, с който черпя познатите си? elvenom написа: Най-добрата тема в тоя раздел! ![:rose:](./images/smilies/rose.gif) Ем, нема, хората я отбягват главно... ако ме бяха попитали, щях да разкажа как като се прибирам и ме мързи да чакам да дойде трамвай, и ходя до следващата спирка, и пак гледам назад дали идва трамвай, пак продължавам напред и стигам до следващото превозно средство. Току що го разказах без да ме питат. Форумът е празен и юзърите дето се интересуваха от разни неща почти ги няма. Вярно е, че не съм МишокаБГ и не си изправям косата, нито пък тя е права, нямам тикове да отметвам глава назад, за да може кичура ми да се измести от лицето... нито пък я боядисвам и някак не съм метросексуален. Много, много гадно. Днеска е на мода, познайте коя порода. Wind_Falcon написа: Squall-е винаги съм се чудил на пад или стик играеш файтърите на конзолата? На компа помня че на клавиатура май цъкаше? Ако ползваш пад този стандартния към конзолата ли? UMK3 мога да играя добре само на клавиатура. На джойстик я играех едно време, но всичките 70-100% серии в момента ги мога само на клавиатура. Текен и SFF4 ги играя на джойстик, но SSF съм я играл и на arcade stick. Определено не е проблем. Отписва се проблема за грешно изкарани команди, като при charge герои, където е възможно кръстачката да хване допълнителна посока. Иначе прекалено много време играя с джойстик, за да играя със стик. Играя си с джойстик. На компютъра преди нямах sixaxis, сега пс3 контролъра ми е compatible с компютъра и мога да играя файтърите с джойстик, като преди пак ги играех с джойстик, но един, достатъчно ужасен, за да не мога да правя 40% от нещата, които мога да правя. Иначе на SSF4 минах всички серии с джойстик, което е сериозно дело. Мисля, че най-много ми се размаза съзнанието, когато трябваше да направя това: Със стик е лесно, но с джойстик е доста по-трудно:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 19, 2011 10:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5057_1304007112.png) |
Strid3r 9Y0 |
|
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 12:34 am Мнения: 1083 Местоположение: South Town
|
Цитат: Заради завидните ми готварски умения и портокалов крем, с който черпя познатите си? По скоро заради някой друг файтинг и постижение но и с това стигаш близо
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Squall's Holy Grounds ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 20, 2011 12:53 pm |
Squall_1st |
* |
|
Wind_Falcon написа: Трябва да си взема добър пад, ама не ми се дават много пари... В пулсар имат usb джойстик с дизайн за PS2, доста по-нискокачествен, но струва 15лв. По начинът, по който аз играех, копчетата не издържаха и започваха да потъват, но много от познатите ми играят с такива джойстици и издържат вече доста месеци. Най-добрия избор е sixaxis, но е 100лв. Ако смяташ да играеш SF, може би е по-добре да се научиш на стик. Текен изданието идваше със стик, брат ми си взе изданието, играх на стика и сериите в sf ги правех. Малко ми беше кофти първоначално, понеже на аркада последно съм играл само Cadilacs and Dinosaurs и примерно MK2. UMK3 може да се играе и на джойстик, аз съм правил нещата на джойстик, просто вече бях свикнал на клавиатура. Играта има много по-малко прецизност от Street Fighter, там просто сериите са с неограничени бъгове и миксове. Абе, к'во стана с новия берсерк?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|