|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 11:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19974_1262209381.jpg) |
Ishy |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Дек 17, 2007 11:29 pm Мнения: 394 Местоположение: Varna/Pazardjik
|
ToShKaTTa написа: snookie където те видя там ти е гроба
Мале Тошка много страшен си станал бе
По темата: Много хейтвам хейтърите
_________________ .. ... .....................Don't be a prisoner of your own style........................ ... ..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 1:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18.png) |
SoulTaker |
Night Bird |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 7:52 pm Мнения: 1779 Местоположение: България - София
|
27959 минус 1 демек демек изключвам себе си
т*ш*ка настрана
хората са доста, причината е 1
избиват комплекси зад монитора
Последна промяна SoulTaker на Вто Авг 26, 2008 5:26 am, променена общо 2 пъти
_________________ Night Bird
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 1:36 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11875_1261062889.jpg) |
ZerraX2 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 12:13 pm Мнения: 1937 Местоположение: Valhalla Axe Mastery:Over 9000!!! Хоби: Pagan
|
SoulTaker написа: хората са доста, причината е 1 избиват комплекси зад монитора ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Склонен съм да се съглася със @SoulTaker
Иначе се дразня на псевдохейтърчетата и на многознайковците.Да не забравяме и убер спамерите >,<.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 3:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18106_1333663144.png) |
bloodsongg |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
саян отвори вратити към ада ....<clap><clap>
Edit : кво ми пречи да си играя WoW кат про и в същия момент да съм си нормален ? тва показва че си толкова слаб че дори мислиш че човек неможе да комбинира тези две прости неща...еми познай човекът може да прави много неща наведнъж не е толкова просто създание да прави само едно и само него да знай ...омг и тъй кат темата е такава не се сдухвайте че стаат постоянни наредби дори и кривите се правят на прави и продължават... някаде видях в един сиг на един потребител "Не се заяждай с глупаци шото ше те принижат към тяхното ниво и ще те бият с опит" или нещо от сорта беше но е правилно и отговаря за повечето в тоя форум
Едит : снуки като глупаците ти правят проблем нали знайш казва се ''дреме ми на оная раота'' те кат си го мислят си го мислят за тях и кат нямат начин да те стигнат с думи сичкия смисъл просто умира заедно с тяхната чест
ето ти пример ... и мен тоя лоун уолф ме изкарва тва което мразя най много и си мисли че по тъ--- прав неможе да излезе след кат дойде във форума буквално с мисълта "що не направя тема за женските малко се помазня" но както и да е тук сички се бичат какт се вика
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 12:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=997_1343987788.png) |
Smoke_Taz |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 03, 2005 9:57 pm Мнения: 2837 Местоположение: The Neutral Zone Leader
|
Омг, горкия скууки, вие го убихте само от постовете ![=))](./images/smilies/=)).gif) кво ви е направило чак толкова детето, да се лигави, да се дебилясва вие сте по-кхъм, като му обръщате внимание, един игнор е лекарството Като не ви познава а само си говори глупости, да си говори бе, вие си се познавате най-добре, за какво му се връзвате, смисъла е, че си хабите нервите за глупости
Онтопик: хммм за мразене, може да се каже че ненавиждам секунда да ги преброя - 6 човека, кажат ли ми нещо накриво някой път няма спиране повече, независимо от обещанието ^^'
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 12:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: ГОВОРЕТЕ ХОРА! Веднъж ви се е паднала тема, в която да кажете тва което мислите и вие го обръщате пак на заобиколки. Кажете ми че съм тъпо отчаяно чекиджийче, което се прави на умен и си мисли, че като говори глупости му се разминава, щото още е малък и не разбира... КАЖЕТЕ ГО, ПЪЗЛЬОВЦИ ТАКИВА!
е как да кажа като ти си ги изреди сам...треаше оставиш думите на нас,а не ти да ги пишеш
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 1:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2530.jpg) |
dantemp |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
Ебати, темата за харесването не я и погледнах, ама поне тук разчитах да си видя ника... но не би, явно не съм направил достатъчно впечатление.
А по темата... не ми е в стила да обяснявам на всички кого и защо не харесвам. Когато съм имал причина да нахраня някого съм го правел... но нека да се опитам да си припомня някоя мръсотиика за друг (барем предизвикам ответна реакция, заеби, все едно 1000 мнения са ми останали незабелязани ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) )
лудото коте - постоянно й се привиждат някви досадници, заядливци и всичко което може да се тълкува лошо непременно се отнася за нея :/
снукърчето - един път ме издразни, ама не си спомням защо
белги - едно време ЯКО го псувах, щото ми беше писнало от арогантното държание на "Старите пушки" в sega.ludost и той ми напомни на тях, ама като го опознах малко почна малко да ме кефи - както става обикновенно
веги-саяна - най мразя като ми изцепят нещо в тона "абе ти си злетак ама ми е над нивото да ти обеснявам защо и мирничко ще си премълча"
ВЕГЕТО - един път написах 3 километрични поста, като той някак си успяваше да напише почти колкото мен, само дето отговорите му бяха само заяждания и почти нищо по темата - куха лейка
Вълчо-единачо - понякога от много параноя говори откровенни простотии...
Сега как не мога да се сетя за други, тъпа работа :/
П.П. Иначе аз не обичам да говоря лоши работи за другите
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 1:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=426_1260472871.png) |
Almateria |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Никой не мразя, по-скоро да съм се раздразнила от нещо и да отбягвам даден юзър в определения момент.
Нито никове, нито конкретни ситуации помня =о
Edit: Няма хора, които да не харесвам
Последна промяна Almateria на Сря Авг 27, 2008 10:16 pm, променена общо 1 път
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|