|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 4:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Великотърновски Аниме и Манга срещи! Публикувано на: Чет Окт 27, 2011 11:28 pm |
|
Ludicross |
|
|
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
Като нямам 18 няма как да стоя до толкова късно Супер тъпо ми е ...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Великотърновски Аниме и Манга срещи! Публикувано на: Пет Окт 28, 2011 2:01 pm |
|
kukov |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 02, 2007 11:35 am Мнения: 81 Местоположение: Велико Търново
|
Ludicross написа: :( Като нямам 18 няма как да стоя до толкова късно Супер тъпо ми е ... Ако единственото ти притеснение е полицията, въобще да не те бърка. На много малко места проверяват за лични карти, а като кажеш че нямаш само те молят да си тръгнеш.
_________________ Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Великотърновски Аниме и Манга срещи! Публикувано на: Пет Окт 28, 2011 10:27 pm |
|
Ludicross |
|
|
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
Пускат ме, но проблема е, ако трябва да платя глоба ... Ще дойда, пък дано всичко мине добре.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Великотърновски Аниме и Манга срещи! Публикувано на: Пет Окт 28, 2011 11:14 pm |
|
kukov |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 02, 2007 11:35 am Мнения: 81 Местоположение: Велико Търново
|
Аз ти обещавам,че ако те глобят, ще ти платя глобата . Междодругото малко кофти на хелоин парти да пускат хаус, ама ще видим, дано да се получи яко .
_________________ Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Великотърновски Аниме и Манга срещи! Публикувано на: Съб Окт 29, 2011 4:34 pm |
|
Ludicross |
|
|
|
Вие ще се маскирвате ли ? И какво ще кажете да направим един общ чат в скайп на аниме и манга феновете от ВТ ? За да може по-бързо и лесно да си контактуваме. ** kukov - ехее
|
|
|
|
Заглавие: Re: Великотърновски Аниме и Манга срещи! Публикувано на: Нед Окт 30, 2011 8:58 pm |
|
Ludicross |
|
|
|
Е ние и тук ще пишем, естествено, не само в чата.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|