|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Сря Дек 05, 2012 11:58 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Нa Ел Си-то снимката е много яка.
Не знам как се казва, ама самото тяло не е на фокус и се е получил готин ефект.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Чет Дек 20, 2012 9:36 pm |
|
Малкото_Елфче |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 03, 2010 2:43 pm Мнения: 158 Местоположение: You ain't shit, just a puddle on the bedspread
|
яко кофти момент с тия пакетчета, но този път успях ;Д
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Пет Дек 21, 2012 11:48 am |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Еее какви са тези мръсни номера? Хапане и драскане сега. Лошите момичета дядо коледа не ги навестява.... И т'ва прозвуча много тъпо.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Пет Фев 15, 2013 10:54 pm |
|
Lawliet |
|
|
|
burst написа: burst, татуировката временна ли е или не?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery Публикувано на: Съб Фев 16, 2013 9:49 pm |
|
burst |
|
|
|
^Sank u =D Lawliet написа: burst написа: burst, татуировката временна ли е или не? Баш постоянна си е.Разпростира се от лакътя на дясната ми ръка до гърдата.Има още месец работа по нея, still not ready ~ Пак си блеснал с нова снимка данте, ама честно, блеснал =Д.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|