|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 20, 2010 9:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34391_1404067902.png) |
anime_fan_st |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Благодаря за поканата =] За съжаление ми е невъзможно да дойда, защото е деня преди изпита ми по Английски, и най-вероятно пак ще взимаме някакви екстра часове. Между другото, може да звучи доста сантиментално, глупаво, просто, детско и прочие, но наближава 4 юли или иначе казано, 1 година, от както се събираме xD Мислех си че можем да похапнем торта xD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 21, 2010 7:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34391_1404067902.png) |
anime_fan_st |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Ми на мен няма да ми омръзне, дори всеки ден да ви гледам Иначе има логика в това, което казваш =] Ми значи, само една торта, ще ядем
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 04, 2010 4:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11883.jpg) |
Stray |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Хей! Long time no see ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ... Вече забравих броя на дните откак съм в отвъдната земя, лишен от жизнени и изначални необходимости като интернет и време за всевъзможни глупости. Все още не са успели да ме пречупят, но вече усещам първите признаци на пукнатини във волята ми. Незнам още колко луни ще успея да се съхраня, островчето ми от светлина сред пустошта става все по-малко и блещука все по-несигурно... ... Въйй.. каква я мислехме, тя к'ва стана.. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Но! Важното е, че макар и за кратко съм си у дома, където интернетът се лее безспирно и е време най-сетне да драсна някой ред във форумчетооо.. А никой ли няма с какво да се похвали, та от последния пост са минали.. сложно е за изчисли, но да кажем "доста" дни. Ето аз например вчера ходих на изпит. И го взех даже! Но което е по-важно наскоро гледах Shura no Toki. Не лошо, бих казал приятно анименце, прилича на Kenshin. Ех добре че все още имам солидно количество аниме-зимнина на компа. За черни дни. За малко да напиша "дини". Черни дини.. Няма такива дини. Има едни, които са много тъмно зелени. Ама сега ще е много трудно да се намерят. И така.. Кво да правим.. Поздрави! П.С. Новия ми хит на сезона: http://vbox7.com/play:7204305a(другите епизоди са също така дебилни и също толкова яки ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) )
_________________ I have a Ph.D. in Horribleness!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|