Дата и час: Сря Фев 26, 2025 12:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 24 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 36  Следваща
Как ви се стори Aniplay?
 Супер!  44%  44%  [ 64 ]
 Добре, но можеше и повече.  26%  26%  [ 38 ]
 Биваше.  16%  16%  [ 23 ]
 Зле.  6%  6%  [ 9 ]
 Ужасно!  8%  8%  [ 11 ]
Общо гласове : 145

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Републиканска и Aniplay 2009 - Мнения, коментари и отзиви
МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 1:24 am 
Аватар

Местоположение: Shifting from one place to another ...Professional killer with a waterpistol
Зипо FTW с песничката XD...

Абе кво се палите па вие дет хейтват... не четете поста и готоо :P
if u can't beat them, or make the join u, fu*k them XD ...

Река спокс за "напиканото" XD Shit Happens :P

Аз се изкефих на представянето си - постарах се да ме чуват ората, разметах се (разметаха ме де ма карай XD ) по сцената, пих, ядох, снимаха ме кат никога и се видях с орица ^^

Снуки брат нема се косиш... дойде, хейтна, виде, тръгна си, следващия път=repeat XD... нема се даваш... критика докат си излееш душата...

Сталкера си праи постчета, а и Писулка некъде се мерна из 25 дотук страници (I miss ya mann ... we need to chat some time again ^^ )

Квото и да кажете че не си приличам на героя (Кеничи) па дреме ми, ако не друго според мен си го изиграх как си треа и ше си косплейвам колкот си искам... и да ми дойдете да каете че съквам, ше се намери некой койт да ме похвали, мен ми траа 1 че да станем 2-ма радващи ми се XD...

аре после кат пищете пак ша са обадя :P ^^]

Janeeee~,,, ААА Кариии ... добре че не писа че ша изплющиш ората наоколо XD

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 1:41 am 
Аватар

как ме е яд че не останах повече време...нищо...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 1:47 am 
Аватар

Мене ме е яд че хората бяха малко дезорентирани след аниплея каде да ходят... може би ще е добра идея догодина... като се намисли към кое тепе сме да се събощи накрая... ама късно се сещам :lol: .
Даш догодина докато води ще инструктира кво ше се прави и няма да се лутаме ... а и дано да е хубаво времето .... другия път.

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 1:58 am 
Аватар

Ми те са леко кратки ама пестих възможно най- много батериите :blush:
клипче 1
клипче 2
клипче 3
клипче 4
клипче 5

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 2:27 am 
Аватар

Ето и клипчета :
http://vbox7.com/play:a625664d
http://vbox7.com/play:e9466f88
http://vbox7.com/play:69209ecc
http://vbox7.com/play:3e8be5ce
http://vbox7.com/play:85f5368b
http://vbox7.com/play:2422d994
http://vbox7.com/play:d0de9680

тези се събраха в размера до 100бм ^^"

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 7:03 am 
Аватар

markymarkov написа:
...

Маркз, добре се справи (падане, теглене xD), пък и на прилика го докарвашe~, само ся дет' не приличаш на Марк. :-0 :lol:

Последна промяна Recca на Вто Апр 28, 2009 7:06 am, променена общо 1 път

A true man knits his own destiny...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 7:05 am 
Аватар

Яре, яре..... Кога успяхте да направите 25 страници бря, хора!!! :shock:
Та нека и аз да измъдря моя коментар относно цялото събитие.... Който може би пак ще бъде големичък :lol: =)) . Ще гледам да го съкратя някак.

Да започнем от Златната Круша. Ми какво да стане, като се съберат няколко баки глави на едно място. Естествено че най-голямата врява, чак до небесата. Как ни издържаха, не знам.... :lol: =)) Поне можах пак да се запозная със сума ти народ. Официално се срещнах със Бел, "сеньор" Снуки :wink: :P , дори и Джийзъс ми дари неговата "благословия" (човека е пич отвсякъде, благодаря ти :hat: ) и да не забравя Санго-чан :ave: . Както и стари муцуни, като Ямато, Ренито (Къдрокоската), Кария, Споуксман и т.н. Добре си прекарахме там. пак ще забравя някой, сори, толкова лица да запомня.... :stars:

Направо минавам на Аниплея. Тук най-много ще пиша, но тъй като не съм бил на предния и нямам база за сравнение, ще гледам да съм обективен донякъде. Иначе успях да се уредя на втория ред, близко до сцената. И по-добре за мене, дето съм с едно ухо нечуващ, а другото е с намален слух :lol: ... Та да я караме подред.
Относно водещите - тая година Стан си подели воденето с Дашъра и според мене много добре се справиха. Дори когато имаше подмятания от публиката, те веднага продължаваха и импровизираха. Въобще си правеха работата добре, макар и с изтъркани шеги, както казват всички.
Почвам за самите косплеъри. Групичката на Блийч си знаят - супеееер сте приятели. Даже момичето, което правеше Нему, привлече мъжките погледи. Аз пък ви казвам, че ако Едо-сан или Мария (водачката на групата), тази, която беше Исе Нанао, се беше направила на Нему, щяхте да сте в още по-голям екстаз.... :P (ще ме извиняваш Маша, но като съм ви фен.... :wink: ). А какво да кажем за Зараки-тайчо, моя човек Емил :rocknroll: :headbang: .....
One Piece групата - и те всички бяха с много добре направени костюми. Най-ме изкефиха Люфи, Зоро и Нами, макар че точно женките леко не си пасваха съвсем. Особено Робин, дето ми мязаше на бременна (айде сега да се обзалагаме кой е бащата... =)) ). А и Ейс беше най-точен, че и с татуриовките си беше направил :hat: . А откъм държание най-бяха докарани Зоро и Люфи.
Кой, кой да хвана сега.... Айде FF групата. Е Шадоуката ме разби с добре направения косплей. А и как свири на пианото, направо до земята ти се кланям :eyes: . А пича, дето беше Клауд - супер издокаран меч, макар и от дърво, тежащ "много удобно" =)) ... Само не разбрах другата мацка на Сепфирот ли се правеше, че не чух???!!! Защото и тя беше добра.
Нищо не мога да кажа за групата от Death Note. Лайт си беше издокаран, Рюк малко мязаше на преял поп на Задушница, но нейсе. Но Миса, Миса, мале Миса (просто не мога да се спра), тя е..... Никакви думи не могат да я опишат. Толкова беше готина и хубава, че и аз се влюбих моментално. Всеки си я искаше за после, ама тюх, не можах да я взема аз :P :vicious: ... Дори и с танците се справи момичето отлично. Какво повече може да иска човек?! :wink:
Кеничи и Куросуджи няма да описвам. Само ще кажа, че онзи с резачката къртеше. Как ги подгони... =)) Малко не ги схванах хората на тези групи, затова и не ща да ги коментирам.
И да не забравя онова момиче, което беше някакво неко (сега видях в темата коя е). Ария, честно и аз не знаех кое е анимето и героинята (гоменее). Също обра мъжките погледи. Даже с това клипче, което постна, ей зариби ме да видя анимето :ying: ... Как после не те награбиха, не знам.... :rose:
Ей тоз Пикачу.... :lol: :lol: Толкова го подмятаха, такива смешки бяха с него. И публиката го получи накрая... Въобще беше лудо гавра.
Оттук ще мина към общата картинка. Шадоуката много се беше постарала със сценария, макар и да не се мина пак с импровизации, нейсе. Осветлението ми беше странно защо когато бяха Стан и Дашър, го намаляваха и да се снима трудно, но карай.... И единствения минус от цялата работа - ПРОКЛЕТОТО озвучение :evil: . Макар да седях на втория ред, нищо не разбирах. Прочетох мнението на Шадоуката; как са могли така да ги прецакат :huff: . Ама и самите косплеъри не се усещат да мръднат към микрофоните (трябва това да им се втълпи в главите). Знам, че бяха под голямо напрежение, но след като са приели, да знаят какво правят. Затова всичко на всичко бяха 2 микрофона, които горкия Стан се утрепа да носи наляво-надясно, напред-назад... И май трябва още отсега да започнат да се събират пари за повечко микрофони (аз лично бих подпомогнал). Да се надяваме догодина да е по-добре. Ама и Шадоуката на пианото беше..... Всички замълчаха, като засвири, омагьоса ни направо :peace: .
Ай стига толкова да не се оливам. След шоуто Кария развъртя голям бизнес :wow: . Хем и аз си докопах три плакатчета :mrgreen: :mrgreen: . Жалко, че навалицата беше толкова голяма и някои не знаеха за това. Догодина ще се поправи тази грешка.
Афтъра беше готин, макар и с малко хора. Жалко, че се наложи да си тръгна, но така се получи. Другия път ще постоя повече.

Мда.... Да ви кажа, че снимах през цялото време. Точно затова бях взел по-голяма карта на апарата. И той да вземе да ми умре батерията 20-30 минути преди края :evil: :evil: :evil: . Мале, как ми се искаше да го строша... Така че ще се насладите на почти цялото шоу (иначе казано час и половина), но без тези последни минути. Както съм и направил няколко снимки с телефона.
Всичкото това обаче утре ще качвам и оправям и т.н. Като ще ви постна линк тука. Знам, че всички ще искате да докопате този клип :skull: :stars: .

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 10:51 am 
Аватар

Azmudar написа:

ахахаха на първото клипче много му се радвам как загасих осветлението :twisted:
Важното е че разбраха намека и спряха :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 11:10 am 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

М, Марки, по тая логика аз да взема да плейна Хатсуне Мику и изобщо да не ми дреме шото нямам грам прилика и основната разлика е, че тя няма пишка, след което да кажа, че не ме интересува и хорското мнение. Аре не.
Пък на Робин и Нами са им големи диференциалите. Кака ви Рюк пък я е налегнала депресия и нагъва яко сладоледи " Дарко " от кутийка.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 11:13 am 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Oт др страна, като фен на дабъл постовете нека запитам, на кой малоумен организатор беше безценната идея да комбинира Caramelldansen & Ike Ike на Hinoi Team, просто го разпнете, свалете го от кръста, подпалете го и го наебете. След това го посипете със сол, наебете го повторно. Ебете докато не ревне и не започне да крещи, че съжалява.

Едит : Ае, верно водещите що са такива убитаци?

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 11:23 am 
Аватар
*

Дабъл постовете са добри, а и вторият дубъл е по-добър.

Както и да е, обаче има едни по-малки и уж не толкова важни нещица, които правим неволно след сън. За тях трябва да поговорим. Аз например си вчесвам топките известно време, но това е друг топик.

Освен да замоля организаторите за безплатна храна следващия път. Няква пица с повече кашкавал и гъби.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 11:31 am 
Аватар

Добро утро на всички. Ако скоро си намеря кабела за камерата ще ви пусна линк към всички сценки от аниплея и част от представянията. Иначе не беше никак зле.... само малко се поизложихме на места :P

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 12:15 pm 
Аватар

Prophian написа:
Пази я де - това са спомени за цял живот (:

O НЕЕЕЕЕЕ!
ПРИПОМНИХ СИ!!!

ААААААА :( :( :(

kimera написа:
как ме е яд че не останах повече време...нищо...

Мен па ме е яд, че отидох на аниплея вместо... в стария град примерно...
Нищо... да ми е за урок...
Не бе ебавам се, добра работа :lol: :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 12:33 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

snookie написа:

Мен па ме е яд, че отидох на аниплея вместо... в стария град примерно...
Нищо... да ми е за урок...

X.X статуята.....в стария град.....деба снуки що ме сети, ся Зенит ще ме бие.......
Иначе да, наистина като че ли е по-добрия вариант.....ти може да се ебаваш, ама аз не :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 28, 2009 12:49 pm 
Аватар

KISSSY написа:
Иначе да, наистина като че ли е по-добрия вариант.....ти може да се ебаваш, ама аз не :lol:

Кое да се ебавам? Че разходка в стария град е по-добре от аниплей?!?
Това да е ебавка?!?!?

ЖЕНО, В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕШ?!?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 24 от 36 [ 539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]