SN00KY написа:
хъм ? Едва ли някой все още ходи на тея сбирки
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Някои хора си ходим постоянно (Златко, Коста, Фил и др), а аниме срещите идват при нас.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Миналата седмица имаше към 30 човека, но се събираха за някакъв концерт, но все пак бяхме изпълнили мястото доста хора. Вчера бях на друг мийтинг, като минах през дилърса към 22:00 пак намерих 5-6 човека от аниме средите.
Друг фактор е, че пирамидката е долнопробна и тъпа до известна степен, но никой не е измислил друга инициатива.
На моменти е готино, на моменти е скучно, много зависи от перспективата и с каква идея си отишъл. Аз някои хора ги знам от доста години вече и е интересно да се видим, но тук някой ще ми каже, че философствам, понеже мнението ми е прекалено дълго вече, хаха.
Всички са добре дошли, но само хората с по-силен характер (предполагам) ще са по-интересни и ще им е по-интересно в дълъг период от време.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Може да направите много повече разговори за аниме и манга на срещите, отколкото във форума, ако това може да ви успокои по някакъв начин. Има и хора, които играят на игри, различни от dota, league of legends и mmo grindfest-ове и общо взето има вероятност за интересни приказки.
На моменти битовия алкохолизъм е прекалено силен.
Общо взето, ако сте по-безхарактерен, аз не, но другите ще ви натролят много и ще ви е по-интересно да пишете в спама, октолкото да ходите на среща.