|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 11, 2011 2:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17062_1535715482.png) |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Love child написа: ем, нямам нищо против високите хора, много са готини даже; но до тях съм като запетайка и се губя супер много висока съм около 1.60; не съм се мерила скоро c: 1. Издебни някой дълъг да ти обърне гръб 2. Покатери се на врата му и стой мирно. 3. Когато спре да подскача и започне да се прави, че не си там може да шаваш 4. Воаля! Ur the tallest person around. 5. Profit?
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 12, 2011 1:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Thaumaturgist написа: Love child написа: Ако наистина желаеш, ще ти изброя няколко епични за мен потребителя Действувай ^ this П.П. Бейлис за теб
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 12, 2011 1:57 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39702_1314233538.png) |
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
Love child написа: висока съм около 1.60; не съм се мерила скоро c: CUTEEEEEEe ![:stars: :stars:](./images/smilies/stars.gif) btw. на снимките изглеждаш по-висока
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 12, 2011 2:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9588_1415402776.jpg) |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
|
Хмм, мило.. и адски симпатично момиче.. мда >_<
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 12, 2011 2:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10285_1391302947.png) |
Whisper |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
ThundeR написа: Хмм, мило.. и адски симпатично момиче.. мда >_< ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но е много зла,когато е в емо период >:с
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 12, 2011 3:03 am |
![Аватар](https://i.imgur.com/wdWQrQV.gif) |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Тихо, ма! Не издавай обществени тайни! Bastor написа: 1. Издебни някой дълъг да ти обърне гръб 2. Покатери се на врата му и стой мирно. 3. Когато спре да подскача и започне да се прави, че не си там може да шаваш 4. Воаля! Ur the tallest person around. 5. Profit? недей, че вярно бих пробвала! ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) Evstatiev92 написа: Новото ми любимо форумно лоли. Rori ja nai! >:I Да видим; епични хора от форума. . . понеже й е рожден ден; почвам с akvamarinда е живо и здраво момичето, ама до този момент никога не бях срещала човек, който с всяка своя дума (в случая - в писмена форма) да ме е карал да изпитвам неистовото желание да го халосам с нещо тежко, тъпо и твърдо и после да го вържа за един крак за някой камион...да си го влачи. Therefore in my eyes she is epic ly stupid. But epic nonetheless.anAngelаз - тъпо животно с клавиатура и монитор. той - човек, за който нищо не знам, но не веднъж ми е помагал за всевъзможни глупости с компютъра. май нямам тема в Лични проблеми, която да е свързана с компютърен проблем и той да не е доприпкал и да се е опитал да помогне. Да - често пъти ми се налага безуспешно да използвам тълковен речник, за да разгадая какво ми е казал, но все пак... Гледам, че човека силно се старае да помогне на всеки (макар, че има още доста потребители във форума, които редовно постват в ЛП и помагат кой как може); но по някаква странна причина той ми е направил най-силно впечатление ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Може би защото се е стигало до моменти, в които даже на ЛС почва да ми помага! c: В моите очи, никът си му лепне перфектно. Vigilante (бог да прости тоя акаунт) Еми, епичен си е човека! Кое закъде си е - не можах да го разбера нито веднъж...не видях как творбите му трябва да се водят изкуство (може би имаха някакъв супер дълбок, но супер скрит смисъл, пък всички знаем, че съм куха като лейка), не видях смисъл и в непрекъснатото му репостване на същите неща over and over again, но човекът беше супер упорит. Аз бих се отказала почти веднага. Направо си е епичен. И той - малко или много - както аквамарин, но това е друга тема. -- А Коци / PleaseForgiveMe-е епичен, щото излезе с мен и бяхме в зоопарка, и много успешно издържа повече от половин час да е покрай мен и да не се опита да избяга ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Поне не даваше признаци, сега дали с такъв интерес не гледаше мечката, понеже искаше да се метне при нея, няма как да знам ;w;'' I can keep on doing this, but i prefer to go nap instead;
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 12, 2011 6:57 am |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Какви сандвичи знаеш да приготвяш, като екстра видове, специални сандвичи, включваши някоя благинка и по-необикновена рецепта за приготвянето на шедьовър.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 12, 2011 9:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5050_1356211206.png) |
Thaumaturgist |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Love child написа: недей, че вярно бих пробвала! ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) Сега няма да посмея да ти обърна гръб като се видим отново ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) Иначе, и аз съм съгласен за anAngel, втори като него в този форум, когато става дума за помагане, просто няма ![:ave:](./images/smilies/AVE.gif) Колко далече може да стигнеш на играта qwop?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 12, 2011 11:51 am |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Squall_1st написа: Какви сандвичи знаеш да приготвяш, като екстра видове, специални сандвичи, включваши някоя благинка и по-необикновена рецепта за приготвянето на шедьовър. that sounds sexist :I специален сандвич: поливаш с олио и поръсваш със шарена сол; ако въпросът ти все пак е сериозен (which it isn't);; - силно зависи от това с какви продукти разполагам. -- Thauma doesn't want me on his back никога не съм я играла, изглежда ми нерворазбиваща; дай ми секунда! ...и три опита 1. -0,2m 2. 0,5m 3. -0,7m never make me do that again >:I [edit] 3,5 след още няколко опита =_=
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 14, 2011 12:01 pm |
Love child |
Feed you with a kiss |
|
erejnion написа: ;w; мерси, че ми доказа колко е невъзможна xD м...зависи от спагетите~ и да има хубав сос =w= макар, че напоследък всеки път си взимаме рамен и от фиксовете на "Маги" и си правим нещо спагетоподобно... но не е лошо на вкус. PleaseForgiveMe- написа: Ичи, когато кажеш може пак да ходим в зоопарка xD =D kk but they don't have alpacas and I'll be sad ;c
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Oh, snap! It's Love Child~! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 14, 2011 9:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25198_1307106892.png) |
petarvladikov |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Love Child написа: недей, че вярно бих пробвала! ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) Аз пък бих те носил доброволно.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|