|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 9:23 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Galadriel написа: Ем, snookie основно... пише безсмислени неща по теми, които явно не го инересуват (базирам опита си на темата за войната в Грузия)
Иначе, в заглавието има грешка. Трябва да бъде "Кого не харесвате?", а н е"кой" ("Кой" е подлогът в изречението.)
Тва ли беше?
Темата за Грузия...
Вие се чудите за какво да се хванете
Някой няма ли да спомене отчаяната ми нужда да се правя на умен докато се заяждам с хора, очевидно защото им завиждам за коефициента на интелигентност?!?
Или нещо такова...
Пъзльовци
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 9:59 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
WrathOfGod написа:
Или съм те бъзикал или е било за някоя абсолютна глупост, която си казал, така че ще го преживееш
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 10:02 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Мразя snookie и Creator, и SayanMK
Crap написа: епа мразим фолено - ТФА то има ли кой да го харесва?
Още един за черното тефтерче...бе щом ме споменават само веднъж във темата, явно все някой ме обича
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 11:11 pm |
|
Lenalee-chan |
|
|
|
mona_fei4kata написа: Mikki на моменти, по повод твърде крайни изказвания... Други нема
x2
Сори мойто момиче ама понякога ми лазиш по нервите : /
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 1:47 am |
|
Anime<O_O>addict |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:26 am Мнения: 997 Местоположение: Sofia Mladost Village ~ ><
|
аз викам дайте на място да се разберем кой кого не го кефи та току виж си спретнем и едно меленце ... а по темата ми да има хора които просто с кретенията си минават всекви граници ... ест няма да пропусна да спомена имена като ... Shikaku ( да речем че по спрял инфантил няма )
Сейбър ( нз чесно като го видя се поражда една неприятна агресия или иначе казано ужасна визия ... дори не го познавам но ... anyway ) и едно много приятно дете Zaknafien ( на него му е простено , правист е човека , те са си такива ... непокрито но голямо самочувствие , иначе е пич ;] ) и един сякаш идол на целия форум , ама за него не ми пука сякаш , като си мълчи е ок става дума за една мома ( ъм и така може да се нарече ) ... Белчо ( с когото съм пил в Димитровград и сме си лафили ) като че ли ще го пропусна ... аве кат цяло треа да има баланс за да съществува тоя форум ... така че нямам против а и не ми пука мн ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|