|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 11:16 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 08, 2007 1:09 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50_1298900478.jpg) |
chibi_chibi |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Crap написа: Mao написа: Тези, които ме кефят съм им го показала ... даже бих казала, че съм намерила доста близки приятелки сред тях ^^ me ? ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
*шок* Аз си мислех, че имате по-различни взаимоотношения ^D^D^D
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 09, 2007 2:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=176_1234423123.gif) |
KnX |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
IvanTheChemist написа: KnX написа: Felagund написа: IvanTheChemist написа: ... ... ... KnX тук просто си се заяждаш и обиждаш, незнаеки и ти за какво. Ти ако искаш се кефи на педофилия, педалия, зоофилия и некрофилия. Ние тук обсъждаме момичета. Ако се чувстваш такова по душа и си засегнат от нечий пост просто си кажи.
I don't see your point?0_o
U sick fuck!
GTFO
Иначе ще си псувам колкото си искам докато не ме баннат такаче GTFO faggot!
_________________ bah
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 09, 2007 5:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=190.jpg) |
SIO |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 2:37 am Мнения: 257 Местоположение: На хъндра-мъндра дивия!!!
|
Има някои, които са ми антипатични до болка, други просто не ги намирам за интересни и т.н.
Но определено има хора, които са ми направили силно приятно впечатление...И с удоволствие бих провела с тях диалог на каквато и да е тема. Smile
Общо взето и не взето има голям избор на личности,характери и т.н. Wink
Същото е и за уважаемите "господа"
_________________ Обратно в бизнеса с елийните!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 09, 2007 9:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4690.jpg) |
Bloody |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 24, 2006 2:08 pm Мнения: 700 Местоположение: Some were in the Dark
|
аз не съм ходел на аниме срещи (щот немога) , но ако съдим по външен вид (от мембарс галерията) има много яки мацета и .... много ... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) .
Напро останах ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) .
P.S. : а колкото до харектер ми се струва , че повечето са свестни
Последна промяна Bloody на Съб Мар 10, 2007 9:31 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Смисъла в планетите, звездите, галактиката и всичко останало ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 11, 2007 1:12 am |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Хмм..
Като се има впредвид, че познавам няколко мога да кажа, че са интересни, странни, забавни ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , и стилни.
Като споменах момиче и "стил" в едно изречение веднага ми изпъкна в мисълтта никът:
K a n e l a
Но иначе на повечето рядко им чувам гласа ( е не само защото ходя рядко, ами сигурно и защото няма какво да си кажем ;@ ) .
Но главната ми мисъл, е че повечето, които съм срещнал на срещите мога да им гласувам доверие.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 11, 2007 1:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24.jpg) |
Herowar |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 2:10 am Мнения: 2011 Местоположение: ...помня, че снощи пих, но после ми е мътно... Къде съм ???
|
Ами няма да си кривя душата, така че ще си кажа :
В тоз форум има много симпатични момичета, големи сладурани както по външност така и по характер ^_^
Даммм така си е
Даже днес исках да се запозная с едно от горе описаните момиче ама бях супер скапан и единственото което правих е да лежа на една пейка и да фърлям по някой поглед ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) , което в един момент ми стана невъзможно, щото почнах да заспивам
Няма да крия, че съм изпитвал симпатии към някои от тях дори
Влюбчив съм си кво да се прави ^_^
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|