|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 6:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 02, 2010 2:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29430_1264709659.jpg) |
jjvili |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
anime_fan_st написа: ( ще мина и без поздрав :] ) аз имам да връщам едни списания, но явно ще остане за др седмица. Няма да те разкарвам само за това ПП зарибих съученичка ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) шокът днес беше пълен, направо ме остави без думи. С какво въодушевление само ми разказа за j-dramata, която е гледала ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) and this is only the beginning, 24 to go ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ППП нямате си и представа колко много ми харесва новата темичка на фарума, особено Никонката, ауу, официално почнах да събирам за това японско другарче ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) !!!Обещанието ми вече е публикувано!!! освен ако се намери някой да ми препоръча по-добър
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 17, 2010 10:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11883.jpg) |
Stray |
|
|
Хей! Здрасти всички, I'm back! ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Нова година - нов лъскав скин на форума, а ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Поздравления за решението за апаратчето (това мааалко-малко сладко апратченце ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) ), пожелавам ти час по-скоро да ти попадне в ръчичките! Aloha, Snaik! Long time no see! Много готина песничка (която ми напомня че още не съм играл Прелюдията), и в момента ми се върти из главата, макар че е в интерференция с музиката от амвто с роботите ( ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) jjvili) ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Какво става, няма ли да ни посетиш пак някой път? Е, при попътен вятър - до идната събота, всички! Поздравче
_________________ I have a Ph.D. in Horribleness!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 29, 2010 11:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29430_1264709659.jpg) |
jjvili |
|
|
и мен ще ме има ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) не, че това е толкова важно да се отбележи, просто разписвам новия профил И както му е по реда поздрав Сега чета друг шедьовър и песни с рицарски мотиви са много подходящи
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 30, 2010 6:19 am |
Stray |
|
|
Какво сладко хелрейзърче ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Berserk ли се каниш да четеш ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Ако и аз успея да дойда (още не и изготвен плана за деня), мога да ти донеса книгата ако ти трябва, ама още не съм я прочел И на xelloss имам книга да нося... А някакви идеи да идем на някое ново място тоя път?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 30, 2010 7:38 pm |
Stray |
|
|
Разбира се! И без това ще е необходим дизайнер, пък ще трябва и пилот-изпитател на междинните версии, докато се стигнем до формулата за ултимативното йо-йо ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Само да си стегна струга ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Иначе съжалявам, че не бях на срещата, но нямаше как - не бях в града ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) А Берсерк може да си изтеглиш с готини превод и качество от страничката на The Hawks поне до към 30vol ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) После има само едни (по мое мнение по-лоши) на EvilGenius, които в крайна сметка май се оказа че имат нещо общо с The Hawks.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|