|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 12:02 am |
|
kimera |
|
|
|
Cheshire Cat написа: karin и sweety_silvi какво да кажа...две лапета мислещи се за супер интересни... аре е бай хуй те са цъкнали 20 мнения и вече те дразнят! IvanTheChemist... Darkstalker и snookie нямат нищо общо с това което си написал, приятелю! ииииии Лъчо съжелявам ама не ме дразниш майна ...тря се постараеш малко повече...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 12:27 pm |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
dream_dragon написа: И кво? Всички ли се нахейтихте яко? За тебе... никога.
|
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 2:35 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
kimera написа: онзи обърнатия с педалските наклонности и и гейски профил не го щъ +1
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 7:32 pm |
|
NightShadow |
|
|
|
baikonur написа: NightShadow написа: Профила на baiкonur не съм аз единствения с яои профил кой друг е с яои профил ?
_________________ Човекът в черно бягаше през пустинята, а Стрелецът го следваше.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 8:48 pm |
|
baikonur |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 12:40 pm Мнения: 2476 Местоположение: София, СГ
|
Хедон... и други на които не им си спомням никовете(или са имали яои профили), моя просто ми пасва по добере от колкото на другите . Брррр много народ взе да ме хейтва на някоя среща може да изям едио от тези дялани камъчета дето преди са ги слагали вместо цимент... Преди написах снукарса тука, ама е било прибързано, не че ми е станал от най любимите потребители де. А под нехаресване какво не харесвате всъщност в мен(къде на шега къде не) мен или сексуалностаа ми, ако е второто то за нея си има отделна тема ( май не е една). Да не се окаже че съм просто аватар на дадена сексуалност п.п.Ураа хората ми обръщат внимание п.п.п. Хейта се оказва много пладотворно нещо
_________________ http://ask.fm/TheCannibalPretzel
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 9:25 pm |
|
NightShadow |
|
|
|
baikonur написа: Хедон... и други на които не им си спомням никовете(или са имали яои профили), моя просто ми пасва по добере от колкото на другите . Брррр много народ взе да ме хейтва на някоя среща може да изям едио от тези дялани камъчета дето преди са ги слагали вместо цимент... Преди написах снукарса тука, ама е било прибързано, не че ми е станал от най любимите потребители де. А под нехаресване какво не харесвате всъщност в мен(къде на шега къде не) мен или сексуалностаа ми, ако е второто то за нея си има отделна тема ( май не е една). Да не се окаже че съм просто аватар на дадена сексуалност п.п.Ураа хората ми обръщат внимание п.п.п. Хейта се оказва много пладотворно нещо Аз не ти харесвам профила ддз другите кво не ти харесват
_________________ Човекът в черно бягаше през пустинята, а Стрелецът го следваше.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= Публикувано на: Пон Окт 12, 2009 3:24 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Alter-Ego написа: Ахахаха. НЕ ХАРЕСВАМ ХОРА! Щото си говедо.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= Публикувано на: Сря Окт 14, 2009 3:10 am |
|
Pinko |
|
|
|
ludgidia123 някой те беше споменал из темата , бъди спокоен Просто сега я четох цялата Чудя се как 1 пост на ThaiArt не е бил коментиран , мисля първия от 2та му поста в тази тема за девственяците (или както го беше написал) - много се радвах на този пост. Темата - не знам дали имаше и 10 човека които да си кажат кого НЕ харесват, било то за 1 пост или нещо повече. Повечето мнения са в защита на някой или някви опити за подмазване - ама то тях ги има из голяма част от форума . Браво на пичовете и пичките подкрепили свои приятели , но май не е и за това темата. Като се наканя да отида на някоя среща , ще кажа Имаше някой с много дразнещи мнения , но нямам спомен кога беше това дали преди или след като се регнах във форума . Индивида очевадно беше дете , обиждаше се и се опитваше да спори и реве за всичко , няма го вече или си е тук , но е порастнал
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|