|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 11:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Какво мислите за момичетата от animes ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 25, 2010 2:01 am |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Некфи кифларници под прикритие. (почти всичките без 2 )
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Какво мислите за момичетата от animes ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 25, 2010 4:25 am |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
PleaseForgiveMe- написа: Всичките са куул, без една. Нарутард - Магистралната феичка. Саше Саше
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Какво мислите за момичетата от animes ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 25, 2010 12:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41161_1424264678.png) |
PleaseForgiveMe- |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Нарутард написа: PleaseForgiveMe- написа: Всичките са куул, без една. Нарутард - Магистралната феичка. Саше Саше Знам Саше, много си тъп. Не е нужно да ми обясняваш.
_________________ My Temple = Best Temple
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Какво мислите за момичетата от animes ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 25, 2010 1:27 pm |
![Аватар](http://img264.imageshack.us/img264/3783/1287505975846s1.jpg) |
voin_bg |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
RiDeR написа: voin_bg написа: RiDeR написа: burst написа: fat/ugly
Choose wisely. Пиле колкото и ниско самочувствие да имам ако ми го кажеш в очите после ще си трудно разпознаваем ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Он: Всекви ги има. Някои с мед да ги намажеш, някои със саксията да ги запукаш ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Абе внимавай с бърста щото хем пердах ще ти даде хем ще те наебе ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Днеска си особено забавен нещо. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Аз съм си забавник по душа ![:rose:](./images/smilies/rose.gif) Zail написа: Страшни са всички.
Едната прибила 4 момчета , друга играе MGS и имам някакъв neckbeard behavior , а трета ме води в изоставени сгради и се опитва да ме рейпне.
wtf , srsly Добре.Знам коя играе МГС.Ама другите 2 кои са
_________________ pulp fiction
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|