Дица мои, дица чужди и дица извънбрачни!!!! У събутъта ( не тая, другата на 13.11 димек) въ искам събрани. Аз най-верояно между 18:20 и 19:00 часа ше съм на .... аре да речен Алексей (известен още кат Альоша ) Не иска оправдания, искам резултати!!!!!!
Аре чао от мен за ся после пак ше пиша да се разберем за подробностие
едит:
Смятам че малко калпаво го измислих шото надали някой ше види поста ми за 2 дена + 4е с почти никой не успях да се свържа а с тези с които се свързах били заети ала бала затова айде от мен да мине нема бъде другата седмица :3 а.к.а 13.11.2010 год
Хора аз може да мина към Бургас и много ще се радвам да се видим. Вярно не съм писал от доста време във форума, но ще се радвам да се запознаем най-сетне с тези, с който съм си писал! Поздрави на вас и на морето !
_________________ At 5.6(or 8.07) there's just no limit, you're absolutely FREE !
Заглавие: Re: Малки Бургаски анимесрещи
Публикувано на: Съб Ное 06, 2010 9:03 pm
Azmudar
Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm Мнения: 2174 Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
Заглавие: Re: Малки Бургаски анимесрещи
Публикувано на: Нед Ное 21, 2010 8:22 am
Azmudar
Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm Мнения: 2174 Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения