|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Малки Бургаски анимесрещи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 05, 2010 1:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12955_1247412168.jpg) |
dener |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 1:46 pm Мнения: 1900 Местоположение: Бургас
|
ами май засега сме това.. иначе туй съм аз dener написа: Да сложа нещо по-ново... Мокър, космат и грозен Това е от албума Този в ляво, от бала С кучето
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Малки Бургаски анимесрещи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 05, 2010 2:16 pm |
Shizuka |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Ехх на мен пък този уикенд ми е свободен. Следващият съм извън града~ >.<
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Малки Бургаски анимесрещи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 07, 2010 9:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12955_1247412168.jpg) |
dener |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 1:46 pm Мнения: 1900 Местоположение: Бургас
|
Shizuka написа: Ехх на мен пък този уикенд ми е свободен. Следващият съм извън града~ >.< Аз като се замислям, в неделя съм свободен вече - към 16:30 -> 17:00 ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ако има навити тогава п.п. Извинявай за дебилното ми отношение.. супер тъпо ми стана колко студенокръвно те посрещнах ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) Следващия път ще се реванширам и ще бъде по-топло ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Просто още нямам навика, хората да ми се радват като ме видят @ Azmudar И той кой се сети - пак аз
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|