|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 3:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 08, 2009 10:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
batmanz написа: Aз толкова те мразя, че не ми стигат нервите да ти напиша ника в темата...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 10, 2009 6:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1342_1272143042.gif) |
[dimension] |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
ZerraX2 написа: Всички въ любим ![:rose:](./images/smilies/rose.gif) Ебати лъжата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) !
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 11, 2009 2:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22395_1248709003.gif) |
Mikki |
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
Абе аз както винаги тая тема въобще не и обръщам внимание, взех че от скука влязох, че не мога да заспя, и пак си виждам името. Какво толкова съм направила ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) По темата: Блъри мн ясно, то се вижда. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Нищо лично <3 Просто е толкова приятно да го дразня.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 19, 2009 2:15 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Мн ясно, че darkstalker, некъв кавал е.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 2:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14152_1248274238.png) |
Gerx |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 6:52 pm Мнения: 1848 Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
|
Gerx написа: Gerx написа: Belgarion djhot Dadadada Hellraiser Karibdus Shadowsong Darkstallker Hikimori Също така Creator4o FearSome Sanog-chan Wizarda Pizu KISSY Abysaldemon angel of adrkness hriskou lINE DES Още Maruhito нз си кво IronWill Lokuma-cum Sunlance Некъв там Sinister Spictional Being Rei Eien Ryuu Superbeast
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 11:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8980_1247924792.jpg) |
erfo |
|
|
аз не харесвам седемдесетитрима човека от форума но ще сейвам анонимност в полза на добрият тон дискретност и хуманност
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 26, 2009 9:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
чист.... последната страница направо я няма... ако някой мисли, че съм му отнесал мнение, което е трябвало да остане ще ме извинява ![:baby:](./images/smilies/baby.gif) , а пък ако неще да ме извинява може да напише тука, че не ме харесва dadaadda написа: та... SayanMk написа: единственото, искащо се от вас е да посочите ник на участник от форума и ако желаете, по най-сбит начин да кажете защо, този участник не ви се нрави/харесва и т.н.... и за в напред да знаете, че к'вото видя в тая тема и не се вписва в това казано в цитата... ще има ![Изображение](http://forum.animes-bg.com/styles/acidtech/imageset/icon_post_delete.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кого НЕ харесвате от форума D= ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 3:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
dadaadda ако ти духам, ще ми оставиш ли напълно нормалното мнение в името на толкова важната за темата свобода на словото...?
Последните ми две мнения от тая тема изхвърчаха като талантливи певци от Music Idol...
Щото ако ще ми триеш мненията - направо си кажа че те мразя... Не че ще казвам истината... не че ми пука особено... ама просто ми е забавно...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|